Şimdi Ara

Araç Önerisi (25.000 TL Bütçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 23 yaşında üni öğrencisiyim 4 senedir çalışıp okulu yürütüyorum. 25 bin gibi bir birikimim var ve araç almak istiyorum fakat hiçbir şekilde ekstram yok, masraf olursa karşılayamıyorum. Piyasaya baktığımda maks km 175.000 e kadar, Peugeot 206, Opel Corsa, Alfa Romeo 147, Citroen C3 veya C2 gibi modeller görüyorum. Önerisi olan varsa veya kullanan varsa inanın çok ihtiyacım var. Önceliğim spor görünüşünden dolayı şuan peugeot. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Clio 2👍🏻

• 206 iyi kaçar yol tutuşu yakıtı falan iyidirde yalıtımı zayıf. İçerde 2. volumede dinlediğin müzik aynen dışarda. Kaza anındada gereğinden fazla dağılıyo. Corsa veya polo bakabilirsin. Fiesta diyecemde 25 bine km si yüksek boyalı bikaç parça degişenlisini bulursun anca. Temizleri 32-33 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 lar bol bol sorun açıyormuş
  • 25 e onlar olmaz sen 2000 2002 model tipsiz kasa clio ya da 96 98 efso kasa corolla alacaksın diğerleri hayal

• Clio abimde var gayet memnun sorun çıkarmaz. Öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

Bu mesaj silindi.
    Bu konuya cevap verenlerden biri benim ve üstüne alındım yaşım 29. 2009 yılında aldığım ehliyetim var. . Elimden en az 10 araç geçti. Sonuncu arabam fiesta. Birde jetta var 2010 model. Hayalmi gerçekmi kütahya merkezdeyim gelirsen gösterebilirim. 2006 model 206ım oldu o arabayı bilirim yağ tenekesinden hallice bi araba. Dandik bi ses yalıtımı var tek iyi yanı yakıtı. Oldukça dar bi araç. Serçe falan ondan geniş ve kullanışlıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Accent

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Hayal derken ne demek istediniz? Sahibinden de bu fiyata araçlar mevcut

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Corsalarda çok iyi ve daha sağlam duruyor. Sanırım corsa olucak tericihim, teşekkürler

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Clio 2 lere baktım gerçekten güzel ve sorunsuz duruyor, teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkandnr6 -- 24 Ağustos 2018; 15:17:39 >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Biraz inceledim ve gerçekten güzel araç, sanırım clio 2 alacağım, yorumunuz için çok teşekkürler

• 2 kapılı mı 4 kapılı mı almak istiyorsun. ? 25 bin bütçeyle 2 kapılı almak daha mantıklı daha iyisine binersin sadece satarken 4 kapılıya göre biraz daha uzun süre de satılır .

2 kapılı olarak konuşuyorum 2005 2006 fiestalar 24 binler de

Fiat albea temiz 2 kapılı bulabilirsin rahatlıkla

4 kapalı tek masrafsız clio olur absli klimalı .

• 2011 Fiat Palio 1.4 fire 25 bin tl

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ruhsat-sahibinden-temiz-2011-fiat-palio-lpg-li-1.4-active-sole-594843320/detay

Modeli dusuk arabalara bakma masraf cikarttilar mi altindan kalkamam diyosun zaten.

• Fiestalarda arkada cam yok o yüzden hoşuma gitmiyor normalde istediğim araçtı

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Palioların görünüşünü beğenmiyorum hocam

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Çok istediğim bir arabaydı ama hep kötü yorum duyduğum için soğudum 206 lardan

• furkandnr6 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek bende 22 yaşındayım üniversite 4. Sınıf öğrencisiyim :D. Geçen sene eylülde aldım aracımı clio 2 hakkında her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkandnr6

Çok istediğim bir arabaydı ama hep kötü yorum duyduğum için soğudum 206 lardan
    Piyasası 25 iken 14'e 206 alıp sonra kötülüyorlar. 206 ve 306 bütçenize uygun. İkisini de kullanan birisi olarak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Seve seve cevaplarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.