Arkadaşlar 25000-35000 Lira arası değerde bir araç satın almak istiyorum.Uzun süredir araştırma yapıyorum ama karar veremedim.Herhangi bir araçta karar kılmadan önce sizlerin değerli fikirlerini almak istedim. Polo,Fiesta,Aveo,Cruze,207,307,Getz,Corolla gibi bazı araçları derinlemesine inceledim ancak yazdığım bu araçların sınıf ve tarz farklılıklarından ne kadar kararsız kaldığımı sizde anlamışsınızdır Bu konu bana ve araç satın almak isteyip kararsız kalan diğer arkadaşlara yardımcı olacaktır.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.Sizin sahip olduğunuz araçların artı ve eksi yönlerini paylaşmanız çok yararlı olacaktır. Önerilerini sebepleriyle beraber yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
MERHABA ARKADAŞIM.ÖNCELİKLE BU ARAÇLARIN YAKITLARI VİTESLERİ MODELLERİNDEN HANGİLERİNİ TERCİH EDECEĞİNİ DE YAZARSAN EMİNİM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR DAHA ÇABUK VE NET YARDIMCI OLACAKLARDIR. CEVABIMA GELİRSEK BEN YAZDIĞIN ARAÇLAR İÇİNDE CRUZE ALIRDIM.35,000 TL YE ÇOK RAHAT 2011 2012 MODEL FULL DONANIM BİR CRUZE ALIR RAHAT RAHATTA BİNERSİN.ŞEKİL ŞEMAL DONANIM OLARAK BENCE YAZDIKLARINDAN DAHA İYİ.SATARKEN İLLAKİ SIKINTI YAŞAR ZOR SATARSIN FAKAT ARTIK GENEL GÖRÜŞÜM 2. ELDE BELLİ BAŞLI MODELLER HARİCİNDE BİR ÇOK KİŞİ GİDİP SIFIR ARAÇ ALIYOR.HATTA PARAN NAKİTSE VE UZUN SÜRELİ BİNMEYİ DÜŞÜNÜYORSAN GİDİP CRUZE UNDA SIFIRINA BAKABİLİRSİN.SIFIR ARABA HER ZAMAN DAHA CAZİPTİR İLK BİNEN SEN OLURSUN.KAFAN RAHAT OLUR SENDEN ÖNCE NE SIKINTISI OLDU ARIZASI VARMI DİYE BİR DÜŞÜNCEN OLMAZ.İLLAKİ CRUZE OLARAKTA DÜŞÜNME BU PARALARA 2. EL BENCE ALMA.SIFIR DÜŞÜN DERİM.SÖYLEDİĞİN RAKAM AZ BİR RAKAM DEĞİL.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.
Cevabın için çok teşekkür ederim hocam.Biraz daha bilgi vermem gerekir haklısın.
Öncelikle düz vites düşünüyorum.Dizel yerine benzinli düşünüyorum.İç hacimde genişlik ve donanımlar tercih sebebidir.
Cruze tasarım olarak beğendiğim bir araç ancak forumdan okuduğum kadarıyla seveni ve gönül rahatlığıyla alıp binilebilir diyeni olduğu kadar tam tersini iddia edenler de var.Bu da insanın aklını karıştırıyor haliyle.Ama sizin de söylediğiniz gibi sıfır bir araç satın almak daha mantıklı geliyor. Tabi parayı kolay kazanmadığımız için kolay harcayamıyoruz
corolla cruze aveo fiesta polo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme