Şimdi Ara

Aradıklarım(Vortex)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evet arkadaşlar bunlardan
    *1 tane getirene 8-10m exp
    *2 tane getirene 17-20m exp
    *3 tane getirene 30m exp

veriyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLawyerr -- 22 Haziran 2010; 20:29:57 >

• Arceus normal mi olacak yoksa başka türleri olur mu water gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Arceus normal mi olacak yoksa başka türleri olur mu water gibi

Hertürlü olur :) ama asdm olması önceliğimdir :)
  • Shiny Arceus um eğer almak istiyorsan poke_bjk trade listemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

Shiny Arceus um eğer almak istiyorsan poke_bjk trade listemde

S.Arceus(Dragon-Water-Grass) türünde arıyorum :)

Sende olana karşılık ne istediğini söylermisin? Burda yazdıklarımı veremem çünkü onlar özel türler için .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLawyerr -- 22 Haziran 2010; 13:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cEoMan06

quote:

Sende olana karşılık ne istediğini söylermisin? Burda yazdıklarımı veremem çünkü onlar özel türler için .)

bide öyle türlerimi vardı onun neyse ben onları yakalarsam gene msj atarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cEoMan06

quote:

bide öyle türlerimi vardı onun neyse ben onları yakalarsam gene msj atarım

Sende olana karşılık ne istersin peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyuna yeni başladığımdan ne edeceğini bilmiyorum o yüzden taredede bekleticem
  • quote:

oyuna yeni başladığımdan ne edeceğini bilmiyorum o yüzden taredede bekleticem

4 tane efsane verebilirim normal :)
  • Buna ne verirsin ?
     Aradıklarım(Vortex)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

Buna ne verirsin ?
     Aradıklarım(Vortex)

S.Giratina :) elimde buna uygun verebilecek tek pokem A.Luxray:7,213,659 exp :) fazla olsun derseniz üzerine biraz daha kasabilirim :) yada siz istediğiniz bi pokemonunuzu yollarsınız :) bikaç gün içinde istediğiniz exp'ye onu kasabilirim :)
  • Yenilendi :)
  • dark giratanaya ne verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplehdxhbk

dark giratanaya ne verirsin

Aradığım D.Giratina değil yalnız dikkat et :) D.Giratina(Orgin)
  • bana biraz exp ayırabılırsen sınavdan sonra sana o listedekilerden 1 inden 100 tane bulurum.Bı de merak ettım 100 taneye kac exp verırsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 23 Haziran 2010; 8:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNg_AFC

bana biraz exp ayırabılırsen sınavdan sonra sana o listedekilerden 1 inden 100 tane bulurum.Bı de merak ettım 100 taneye kac exp verırsın :D

muhahaha zaten listedikilerden çoğu 3-5 adet var hatta bazılarından sadece 1 tane varken sen nasıl 100 tane bulcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: genksta

quote:

bana biraz exp ayırabılırsen sınavdan sonra sana o listedekilerden 1 inden 100 tane bulurum.Bı de merak ettım 100 taneye kac exp verırsın :D

muhahaha zaten listedikilerden çoğu 3-5 adet var hatta bazılarından sadece 1 tane varken sen nasıl 100 tane bulcan

ben oyuna giriyim onlarin hepsinden 100er tane olacak ve bu arada tam olarak bulacagım soylenemez.bulmayacagım,yapacagım bence konusmaya gerek yok bekle ve gör pokemon delugede yapıyordum ama mıllet bırakmıs delugeyı artık vortekde yaparım ama hepsını aynı kısıye atamam tabı kı de efsanelerı ama efsane olmayanlardan ıstedıgınız kadar atarım aynı kullanıcıya efsanelerı de dagıtırım farklı kııslere ama once degerlerını ogrenmelıyım her pokenın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 23 Haziran 2010; 15:27:45 >

• :D yap onların herbirinden bana 1 tane :) 100m :D
  • quote:

quote:

quote:

ben oyuna giriyim onlarin hepsinden 100er tane olacak ve bu arada tam olarak bulacagım soylenemez.bulmayacagım,yapacagım bence konusmaya gerek yok bekle ve gör pokemon delugede yapıyordum ama mıllet bırakmıs delugeyı artık vortekde yaparım ama hepsını aynı kısıye atamam tabı kı de efsanelerı ama efsane olmayanlardan ıstedıgınız kadar atarım aynı kullanıcıya efsanelerı de dagıtırım farklı kııslere ama once degerlerını ogrenmelıyım her pokenın

delugu oynanadım ama bunda hile veya bug bulmadan 100 tane falan biraz zor top listeki adamlarda bunların alayı . top listi incelersen bu saatten sonra exp kasarak ilk 50 ye girmekte baya zor.EXP işi falan biraz yalan olmuş yani 21,295,918,242 birincinin toplam exp si zorla ilk 50 ye girilir oda 220,000,000 geçmen lazım eğer yeni başladıysan expden çok bunları yakalarsan elinde tut derim.Bilmeyenlerde boşa kazıklanmasın adam hepsine 100M demiş çok gülünç kalıyor istenenlere bakınca tanesi 100M yapar yerine göre ne hepsi

• quote:

quote:

quote:

quote:

delugu oynanadım ama bunda hile veya bug bulmadan 100 tane falan biraz zor top listeki adamlarda bunların alayı . top listi incelersen bu saatten sonra exp kasarak ilk 50 ye girmekte baya zor.EXP işi falan biraz yalan olmuş yani 21,295,918,242 birincinin toplam exp si zorla ilk 50 ye girilir oda 220,000,000 geçmen lazım eğer yeni başladıysan expden çok bunları yakalarsan elinde tut derim.Bilmeyenlerde boşa kazıklanmasın adam hepsine 100M demiş çok gülünç kalıyor istenenlere bakınca tanesi 100M yapar yerine göre ne hepsi

Tamam sen tanesine ver o zaman :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.