Şimdi Ara

AraF Online - 14 Kasım CBT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne de hayat…
    Ne dün var bu topraklarda
    Ne de gelecek…
    Savaş sonsuza dek kan dökecek!!!

Türkiye'nin ilk ve tek HD online oyunu Araf
    14 Kasım Pazartesi günü açılıyor!

AraF Online Resmi Web Sitesi
    AraF Online Resmi Facebook Sayfası
    AraF Online Resmi Forumu

Bir kaç ekran görüntüsü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrdms -- 25 Eylül 2011; 18:45:24 >

• HD derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

HD derken?

yeni çıkan normal bazı oyunlarda da duydum. Oyunlarda Hd desteği var ama Ekranın hd olması lzm bu destekten yararlanmak ıcın. Bu oyunda Hd destegi varsa eger Hd ekranda ne kadar sey degiştirir görmeden de bir yorum yapmak yanlıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 25 Eylül 2011; 20:28:07 >
  • Türkçe oyun istemiyoruz anlayın artık.Çünkü hepsi hep arkada kalmış kalitesiz oyunlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Türkçe oyun istemiyoruz anlayın artık.Çünkü hepsi hep arkada kalmış kalitesiz oyunlar oluyor.

Doğru Diyorsunda Görsel olarak iyi bi türkçe oyun yok ne yazıkkı Bu oyun gayet iyi Görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Türkçe oyun istemiyoruz anlayın artık.Çünkü hepsi hep arkada kalmış kalitesiz oyunlar oluyor.

Ben ingilizce bilmiyorum.Türkçe olması benim için avantaj.Nasıl oyun bekliyorsun ki? Sonuçta bu oyunlar ücretsiz.Ücretsiz oyunlardan wow kalitesini mi bekliyorsun.Bu kadar abartmaya gerek yok bence.Çıksın deneyelim güzel olursa sayılı Türkçe mmorpg ler arasına girer ve çok oyuncusu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Eylül 2011; 0:47:31 >
  • Grafikleri ve classları güzele benziyor. Ama neredeyse her türkçe oyun gibi bununda sonu aynı olacak kanımca. Şuanlık tek beklediğim oyun DC Universe Online.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildigimiz klasik uzak dogu temalı rengarenk zırhlar parlak skıll efectlerı olan bir oyun dıger emsallerınden en ufak bır farkı yoktur herhalde. Turkcelestıgıne gore adı lazım olamayn guruhunda akın edecegını düsünürsek uzak durmak lazım.
  • Bir insan neden Araf Online oynamalı ? Kozunuz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Bir insan neden Araf Online oynamalı ? Kozunuz nedir ?

Basarili bir soru olmus.
  • gametürkün yaptığı en iyi oyun bu olcak sanırımFazla kötü durmuyor açılınca bi deneriz
  • quote:

Türkçe olması gelişmiş arena , zindanları olması ve en önemlisi ücretsiz olmasıdır.Gerçekten abartıyorsunuz.Yıllarca knight oynadım.Knight içinde öyle fotoğraflara bakınca hiçbir şeye benzemiyor .
  • Türklerde de hep bi 3gen çatı geleneği vardır zaten
    cocuğum kimi kandırıyon sen bildiğimiz çin temalı kore oyunu bu yani oyunu Türkçeleştirip başınada gm diye 2 ayyaşı otutturunca oyun Türklerinmi oluyor
  • Oyunun forumunda 14-15 yaşında çocuklar geziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Türkçe olması gelişmiş arena , zindanları olması ve en önemlisi ücretsiz olmasıdır.Gerçekten abartıyorsunuz.Yıllarca knight oynadım.Knight içinde öyle fotoğraflara bakınca hiçbir şeye benzemiyor .

Knight ta pvp olayı var bunda aynı pvp sitemi varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 26 Eylül 2011; 17:24:03 >
  • Oyuna şans verilebilir en azından Joygame'nin Kehanet'i kadar kötü gözükmüyor. Ama oyunun görüntüsünden, çok dinamikleri önemli. Genede Gametürk'ün oyuncu kitlesi biraz kötü. Jadde'den akıyorlar malesef.
  • Herkese merhaba, öncelikle belirtmeliyim ki, ben ne bu oyunun yayıncısıyım ne de yayınlanmasında görev alacak bir sorumlu. Sadece bir oyuncuyum.

Yorumlarınız için ise;

Hep bir kötüleme olmak zorunda mı :) Kafanızdaki tüm soru işaretlerine ve önyargılarınıza gerekli cevap için Kasım ayında açılacak olan Kapalı Beta'ya katılmanız yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrdms -- 26 Eylül 2011; 22:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwrdms

Herkese merhaba, öncelikle belirtmeliyim ki, ben ne bu oyunun yayıncısıyım ne de yayınlanmasında görev alacak bir sorumlu. Sadece bir oyuncuyum.

Yorumlarınız için ise;

Hep bir kötüleme olmak zorunda mı :) Kafanızdaki tüm soru işaretlerine ve önyargılarınıza gerekli cevap için Kasım ayında açılacak olan Kapalı Beta'ya katılmanız yeterli olacaktır

Sen bu oyunun neyini beğendin ? Çok hoşuna gitmişki konusunu bile açmışsın
  • quote:

quote:

Herkese merhaba, öncelikle belirtmeliyim ki, ben ne bu oyunun yayıncısıyım ne de yayınlanmasında görev alacak bir sorumlu. Sadece bir oyuncuyum.

Yorumlarınız için ise;

quote:

quote:

Aslına bakarsanız benim "neyi" beğenip de bu konuyu açmış olmanın sizin umrunuzda olduğunu sanmıyorum. Ne demişler, zevkler ve renkler.. Sizin tarzınız değilse, bırakın soru sormayı da tarzınız olan bir oyun bulmaya bakın. İyi akşamlar dilerim..

• quote:

quote:

quote:

Yorumlarınız için ise;

quote:

quote:

Aslına bakarsanız benim "neyi" beğenip de bu konuyu açmış olmanın sizin umrunuzda olduğunu sanmıyorum. Ne demişler, zevkler ve renkler.. Sizin tarzınız değilse, bırakın soru sormayı da tarzınız olan bir oyun bulmaya bakın. İyi akşamlar dilerim..

Tamam hocam ben cevabımı aldım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.