Şimdi Ara

AraF Online - 14 Kasım CBT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Metin 2 tutmadı mı ?

Birde çoluk-çocuk olmasın diyorsun.Zaten sen oyuna para yatırmışsan çoluk çocukla muhattab bile olmazsın.P2P oyunları deneyebilirsin kesin çözüm için.

Ama her oyun çok para ister.Bizim tartışmamız gereken çoluk çocuk değilde para konusu olmalıdır.

işte burda yanılıyorsun her oyun para istemez p4p oyunlarda var metin2 tabi tutmadı metin2 coluk cocugun olduğu küfürlerin uçuştuğu saçma bir grafiği olan bir oyun ayrıca metin2de para yatırmana gerek yok para yatırmadan çok büyük çarla sahip olabileceğin bir oyun birkere oyun dediğin türkçe olmayacak büyük bir avantaj ama coluk cocuk oyunları dolduruyor hep mesela vindictus oynayabilirsiniz grafik 10/10 ingilizce oynanabirlik iyi oyun

E tamam o zaman hepimiz vindictus oynayalım ne güzel 10/10 muş.

Ama oynamıyoruz işte.

Senin tutmadı dediğin oyuna hiç girmediğin belli oldu zaten.

Herkesin zevki farklıdır tabi.Burada ki oyunların çoğundan kalabalıktır o metin 2 denen berbat oyun.Ama kimse gelipte burada savunmaz oyunu.Savunamaz zatenSavunsalar zaten birşey diyemeyiz orduya karşı

Boşuna tartışmaya gerek yok yani.Metin 2 gibi bir oyun bu kadar oynanıyorsa bu ülkede adama gidipte böyle bir oyun açacağı için kimse birşey diyemez.Daha fazla uzatmayın şu kavgalarınızı.

Haklısın Kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 29 Ekim 2011; 22:09:17 >

• ChanOfRight araftada işte honor gibi bi şey olucakmış düşen yükselen honormu yoksa adam kestikçe yükselen ölünce düşmeyen honormu bilmiyorum ama bence bi oyunda honor level diye bi şey olmalı ve sonsuza kadar gitmeli ve düşmemeli bence.Honor kazanmak için 100 adam kesmek lazım olsa... misal belli bi honora gelince bu 200 olsa ve git gide yükselse iyi olurdu bu şekilde sayı kalabalığıda olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 29 Ekim 2011; 23:45:10 >
  • Yukarıdaki mesajımda yaptığım alıntılardaki çelişkiyi neden görmezden geliyorsunuz
  • Çelişkiyi bir yana bırak ben dırek oyunu görmezden geliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çelişkiyi bir yana bırak ben dırek oyunu görmezden geliyorum :)

beni anlayan bir arkadaş çıktı sonunda

Life sana gelirsek honor sistemi bazı oyunlarda oluyor lvl dışı yükselen bir sistem bazı oyunlarda pvplerde kazanınca yükselir diğerleri exp kasınca diğerleri ise pet sistemi ile alakalı honor sistemi güzel bir sistem ama becerebilene... honor ile lvli aynı çizgide götürmek lazım honor sistemi derken yoksa sen skill sisteminimi kastediyorsun lvl kasarken doluyor onlarıda skill puanlarına göre dağıtıyorsun mesela meteor skilli var diyelim o dolunca ona 1 puan veriyorsun bu sistemi mi kastettin yoksa?pvpde yenince gelen honor açıklık getirsen?

• Konu unutuldu bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSyndrome

Konu unutuldu bakıyorum

Beklemedeyiz.Oyundaki savaşlar ;

Üç Krallık Savaşı [Perşembe Saat : 21:00]
    Yaratık Saldırısı [Cuma Saat : 20:00]
    Şehir Savaşı [Pazartesi Saat : 20:00]
    Bayrak Savaşı [Cumartesi Saat : 20:000]
    Kaledeki Prenses [Pazar Saat : 19:00]
    Pet Yarışı *[Petler yarışmıyor siz pet kılığına girip yarışıyorsunuz ] [Çarşamba Saat : 19:00]
    Boss Saldırısı [Pazar Saa t:14:00]
  • kapalı beta 21 kasımda başlayacakmış ilgisi olanların bilgisine
  • 1 melee 3 mytic ranged class var enteresan olmus demekki savascı olanlar digerlerine yaklasamadan pert olcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

1 melee 3 mytic ranged class var enteresan olmus demekki savascı olanlar digerlerine yaklasamadan pert olcaklar

Klaslara bakmadım ama öyle bir saçmalığın olacağını düşünmüyorum.
    Oyun en erken 21 kasım en geç 28 kasımda açılacakmış diye biliyorum ben.
  • kabod ise böyle olmuştu geçiktirdiler geçiken oyunlar batık oluyor zaten karakterlerde 1 melee 3 mystic ranged classları doğrduru saçmalığın dibine vurmuşlar
  • eğer zaten araf'da kapanırsa ben bu adamların tek oyununu dahi oynamam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

kabod ise böyle olmuştu geçiktirdiler geçiken oyunlar batık oluyor zaten karakterlerde 1 melee 3 mystic ranged classları doğrduru saçmalığın dibine vurmuşlar

Kabod oyunundan sonra aynı hatayı yapacaklarını sanmıyorum.Niye bekleyip oynadıktan sonra yorum yapmıyoruz.? Beyin bedava.
  • Yahu nedir bu "Bunun sonu da Kabod gibi olur"cular :) Nedir yani anlayamıyorum? Adamların suçu ne, yapımcı firma kapattı oyunu. Ve şu aralar yeniden açıyorlar, yani yapımcı şirket. Joygame'ci arkadaş, biraz uzaklarda dur sende :) Bak Cengizhan2'nin konusu var, hani Hero Online dediğin, oralarda senin yorumlarını bekliyoruz :)
  • :) 21 diyorlardı bu gunde acılmadı haftayada acılmazsa cok buyuk oyuncu kaybı yasayacaklar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurokurban

:) 21 diyorlardı bu gunde acılmadı haftayada acılmazsa cok buyuk oyuncu kaybı yasayacaklar bence

yaşadılar zaten bundan gayri de yaşarlarsa kaboddan ne farkı var?bu oyundan zerre kadar umudum yok
  • 28 kasımda açılır büyük ihtimal ama böyle dandik bir oyunun bu kadar ertelenmesi gülünç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

28 kasımda açılır büyük ihtimal ama böyle dandik bir oyunun bu kadar ertelenmesi gülünç

+1
  • Oyun en az 2 hafta kadar daha ertelendi.14 Kasım denildi ama 1 ay gecikecek anlaşılan. Aman aman bir grafik yok ama yeterli. Petler, binekler, zindanlar güzel. Arayüz kullanışlı. Ama classları ve skilleri pek beğenmedim. Çin serverı 2009'dan beri aktifmiş büyük ihtimal serverların kapanma riski olmaz. Kabod eş zamanlı açılmıştı.
  • iş bilmeyenlerin eline kalmış bu oyunda daha baştan bu kadar beta tarihi ile erteleme oluyorsa muhakkak ki bir problem var.Neyseki LİNEAGE 2 free oluyor kasım 30 da bi deneyelim araf çıkana kadar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.