Şimdi Ara

Araldan oyun alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok merak ettiğim sorulardan biriydi. Var mı aranızda hala 300TL'ye gidip alan felan?

Araldan inanılmaz indirim şok şok! 280TL'idi 264TL oldu! sakın kaçırmayın. İnanılmaz fiyat kalitesi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 14 Mayıs 2016; 16:20:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

Çok merak ettiğim sorulardan biriydi. Var mı aranızda hala 300TL'ye gidip alan felan?

Araldan inanılmaz indirim şok şok! 280TL'idi 264TL oldu! sakın kaçırmayın. İnanılmaz fiyat kalitesi!

Sony Magazası sorumlusuyum, Aralda kurumsal hesabımız var. oyunların bize gelişleri bile spottan falan daha pahalı. gerçekten hayret ediyorum fiyat listesi gönderdiklerinde.
  • Soru başlığı konulu kategorilerden gibi...
  • Kazıklı voyvoda ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardır kesin.
  • Araldan oyun satın alan yokki . Onlar gelirini spotculardan sağlıyor . Ellerinde kalanlarıda piyasayı takip etmeyen insanlara satıyorlar ...

Bizzat spotcu tandığım söyledi işlerin böyle yürüdüğünü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Araldan oyun satın alan yokki . Onlar gelirini spotculardan sağlıyor . Ellerinde kalanlarıda piyasayı takip etmeyen insanlara satıyorlar ...

Bizzat spotcu tandığım söyledi işlerin böyle yürüdüğünü .

Biliyorum hocam tabikide bizim burdaki spotçuda onlardan alıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaze07

quote:

Çok merak ettiğim sorulardan biriydi. Var mı aranızda hala 300TL'ye gidip alan felan?

Sony Magazası sorumlusuyum, Aralda kurumsal hesabımız var. oyunların bize gelişleri bile spottan falan daha pahalı. gerçekten hayret ediyorum fiyat listesi gönderdiklerinde.

Sizin oyunlarda pahalı hocam ciddi anlamda, türkçe altyazı desteği var diye fahiş fiyattan kakalamaya çalışıyorsunuz. Az değilsiniz

• ben kendim dahi burdan oyun almıyorum işin açıkcası :) bizdeki satış fiyatının içinde çok farklı ögeler var spota göre. nakliye ücreti,kira desteği,prim,vergi..vs o yüzden rakam yukarı çıkıyor. mesela uncharted 4 satış rakamı 230 tl. sistemde gözüken gelişini söylesem inanmazsın.öyle büyük kazançlar yok.
  • Piyasayı bilmeyen,takip etmeyen ve de parası olan alıyodur.

• blaze07 B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam fiyatlar komiğime gidiyor dijital fiyatları görünce, koleksiyon yapan birisiyim genelde kutulu almak tarafındayım elimde olsun, indirme derdini tasasınıda çekmek istemiyorum. Ama malum çalışan birisiyiz, 1 liranın hesabını yapmak zorundayım nerede ucuzsa oraya yöneliyorum. Sonuçta ülkemizde hiç bir şey ucuz değil, ama oyun fiyatları bu kadar fahiş fiyattan satılmasına akıl edemiyorum. İndir sende $60.00 = 180TL yap + hadi 10-20 TL kar koy eyvallah 200TL yap alırım. Spotçular 200TL yapıyor sonra 190-180-170 TL diye indiriyor. Güvenilir spotçu çok az var, onlardan başka almıyorum onun dışında dijitalde indirimleri takip ederek alıyorum.

Şuan Uncharted 4 mesela $55.92 fiyatına satılıyor. ( Amazon fiyatı ) Us Psn'de $60.00 olması lazım. Genelde nerede ucuzsa oraya yöneliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 14 Mayıs 2016; 17:41:17 >
  • Kabahat sizde. Gidip araldan ve arala kazandıran spottan aldığınız sürece zam da yaparlar; müstehaktır hepinize... Dijital tercih edin. Yabancı psnler sağolsun tr psnden de birşey alınmaz

Sony oyunlarına gelince. Sony oyunlarının da araldan farkı kalmadı; geçecek az kaldı.
  • Aral bazen Markafoni , Morhipo vs gibi siteler üzerinden kampanyalar yapıyor ve çok güzel indirimler oluyor . Tabi ender ve yakalamak mesele .

uDRAW Tablet + oyun PS3 : 10 TL

Skylanders Giant Pack PS3 : 29 TL

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Collector Edition PS3 : 44 TL

PSP crach serisi 3 oyun 15 TL / PSP gta serisi 3 oyun 20 TL

PSvita nın bazı oyunlarını 20 tl civarından almıştım .

Aral kazıkçı demiyorum kazıkçılıktan öte de bambaşka bir boyutta :) ama bazen çok güzel indirimler yapabiliyorlar. AC unity ve Far cry 4 figürlerini çıktığı zaman yurt dışı ile sanırsam aynı fiyatlardan getirmişlerdi.

Edit : Aynı şey bimeks , teknosa , hepsiburada.com , n11 , gg içinde geçerli . Hızlıal üzerinden sıfır uncharted golden abyss ps vita 8 tl den almışlığım vardır . Keza bimeks ps3 wolfstein new order'ı 9 TL den sattı :) Haftada 2-3 kere muhakkak göz gezdirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 14 Mayıs 2016; 18:33:02 >

• hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Zaten spotçudan kırk yılın başı alıyorum genelde hep dijitaldir oyunlarım.
  • Verdiğiniz oyun isimleri ellerinde kalmış oyunlar, eski oyunlardır. Ucuz olması normaldir. Biz şimdiki yeni nesilden bahsediyoruz.
  • Bazi arkadaslarimin hicbir bilgisi yok kendi halinde oyunlarini oynarlar ciddi ciddi sadece tr psn ve araldan oyun alacaklarini saniyorlar uyarmama ragmen yok oyle islerle kimler ugrasacak diyip 300 tl yi basiyorlar arala boyle bir kisim insan olunca adamlarda satiyor iste kimse almasa bakin fiyatlar nasil dusuyor

• quote:

Verdiğiniz oyun isimleri ellerinde kalmış oyunlar, eski oyunlardır. Ucuz olması normaldir. Biz şimdiki yeni nesilden bahsediyoruz.

Ne başlıkta ne içerik de '' şimdiki nesil '' ibaresi yok . Bende sıraladım :) '' araldan oyun alan var mı '' soruna cevabımdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Verdiğiniz oyun isimleri ellerinde kalmış oyunlar, eski oyunlardır. Ucuz olması normaldir. Biz şimdiki yeni nesilden bahsediyoruz.

Ne başlıkta ne içerik de '' şimdiki nesil '' ibaresi yok . Bende sıraladım :) '' araldan oyun alan var mı '' soruna cevabımdır .

almaya devam edin o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 14 Mayıs 2016; 18:43:44 >
  • Su spot isi bitse ve aral hicbir oyun satamazsa mecburen oyun fiyatlari inecektir. Spottan hicbir sey almayin. US psn Rus psn TR psn UK psn ve daha niceleri var. spottan aldiginiz oyunun parasi kimbilir nelere gidiyordur. Biraz da bunu dusunun. Kotu paranin financisi olabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.