Şimdi Ara

Araldan oyun alan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu spotcularin kotu islerde kullanabilicegi para. Uyusturucu , kacakcilik vs . aklina ne geliyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok daha neler hocam sizde ya :) bizim buradaki spotçu var kadın kendisi tam bir konsol hastası. PS3-PS4-XBOX gibi platform oyunlarını satar, kendisinden kutulu oyun alırım fakat storeden ucuzsa alırım onun dışında pek işim olmaz baya güler yüzlü bir abla sohbetimizde var kendisi 2-3 yıldır bu işi yapar ekmek parasını bu işten kazanır. Demek istediğim her spotçuyu bir tutmak yanlış olur. Ben Aralı sevmiyorum, ama spotçulara laf yapamam onlarda para kazanıyor sonuçta bu işten he alıyor muyum? almıyorum tabi, çok nadir storelerden ucuz olması lazım.
  • Forumu takip eden yazı yazan arkadaşların gidip aldığını sanmıyorum çünkü ucuz oyun yolları paylaşılıyor, kişiler zaten hobisine hakim biliyor nereden alacağını. Fakat bir çok insan bu kadar takip etmiyor ve eminim ARAL'dan oyun satın alanlar başka yerlerde satıldığını bile bilmiyordur, arada bir oyun oynayan biriyse gidip verdiği paraya acımadan gidip alıyordur çünkü ayda, yılda 1 oyun alıyor ve başka seçenekleri görmediği için normal sanıyordur bu fiyatları. Başka bir durum da küçük çocuğu için oyun satın alan aileler, onlarda aynı şekilde gidip alıyordur. ARAL bu sayede para kazanıyor bir de kendi yaşadığım bir olayı örnek vereyim tabi ki benim başıma geldi diye genellemek doğru olmaz ama spotçuların da böyle yaptığını duyuyoruz. Spotçular adam seçiyor genelde ona göre fiyat söylüyor durum böyle olunca arada 10, 20 TL fark olunca gidip mağazadan alayım diyordur, oyun alacak kişi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Forumu takip eden yazı yazan arkadaşların gidip aldığını sanmıyorum çünkü ucuz oyun yolları paylaşılıyor, kişiler zaten hobisine hakim biliyor nereden alacağını. Fakat bir çok insan bu kadar takip etmiyor ve eminim ARAL'dan oyun satın alanlar başka yerlerde satıldığını bile bilmiyordur, arada bir oyun oynayan biriyse gidip verdiği paraya acımadan gidip alıyordur çünkü ayda, yılda 1 oyun alıyor ve başka seçenekleri görmediği için normal sanıyordur bu fiyatları. Başka bir durum da küçük çocuğu için oyun satın alan aileler, onlarda aynı şekilde gidip alıyordur. ARAL bu sayede para kazanıyor bir de kendi yaşadığım bir olayı örnek vereyim tabi ki benim başıma geldi diye genellemek doğru olmaz ama spotçuların da böyle yaptığını duyuyoruz. Spotçular adam seçiyor genelde ona göre fiyat söylüyor durum böyle olunca arada 10, 20 TL fark olunca gidip mağazadan alayım diyordur, oyun alacak kişi de.

Dediklerinize katılıyorum hocam çok doğru söylediniz. Mesela geçenlerde bir aile, 10-12 yaşındaki çoçuğu ısrarı üzerine cod black ops 3 260TL vermişti. Adam olmaz, param yok daha sonra alırız oğlum demişti ona rağmen çoçuk ısrar ısrar ede ede adamı bitirdi mecbur aldı. Evlat sonuçta, insan ucuz veya pahalı almışsın pek önemli olmuyor o mutlu olsun yeter diyorsun. Aral böylelerinden kazanıyor, zaten büyük kar ediyor yarı yarıya kazanıyor resmen günde 10 kişi alsa böyle ( daha fazla alıyordur diye düşünüyorum ) adamlar paraya para demiyor.

• Ben pc oyunlarını araldan alıyorum.Kutulu daha uygun fiyata satan yer var mı?
  • Peynir ekmek gibi.. Düşündüğünüz kadar bilinçli değil herkes.
    Ben almam o başka tabii.
  • çocuklar alıyor hep araldan
  • Piyasayı ve başka ucuz alternatifi olduğunu bilmeyenler alıyor ki bende ilk ps4 oyunu mu mediamarketten alıp edinmiştim. Daha sonradan ucuza forumdan alındığını görünce kahrımdan geberdim. Denildiği gibi bilmeyen kişiler alıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon
  • Türkiye gibi bir yerde sorulacak soru mu bu

• Geçen D&R da adamın birisi 5-6 oyun aldı. Forumlarda alan pek çıkmaz ama yinede oluyor ara sıra. Bazen teknosa sepette satılmayan oyun koyuıyor. Arşive atmak için alıyorum. En ufak bir aral ile bağlantım olmadı bunca zamandır. Aldığım 2. el oyunlar bile spottu.
  • Forumdan alan olmaz. Burdaki adam hindistan afganistan suriye somali sibirya bütün psn leri araştırıyor en ucuz nerden alırım diye ne aralı ne 300 lirası. Aral dan oyun alan kesim başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Forumdan alan olmaz. Burdaki adam hindistan afganistan suriye somali sibirya bütün psn leri araştırıyor en ucuz nerden alırım diye ne aralı ne 300 lirası. Aral dan oyun alan kesim başka.

. Harbiden ya. Adam 20 lira az vercem diye çince translate kullaniyo hk psn de

• Bir defa pc için dark souls 2 önsiparişi vermiştim en ucuz aral satıyordu hayret ettim 66tl başka da oyun almadım

• Devlet devlet değilki. Adam yurt dışından bavulda getirdiği kendi jelatinlediği kutuladığı malı ayan beyan satıyor kimsede nerede bunun ithal belgeleri demiyor.

Aferin resmi vergisini veren adam istihdam edenlerden değil kaçakçılardan alın 5 10 tl için, milletimizede bu yakışır zaten. Fazlası zarar.

Ha bu demek değilki tek resmi kuruluş aral olsun başkalarıda olsun rekabet olsun uygun fiyatlar olsun. Ama verdiğiniz para yol su olarak size geri döneceğine elalemin veledinin jipine benzin olarak yansıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aral, Devletle anlaşmalı büyük ihtimal ondan çok fazla paraya satıyorlar, devletede para gidiyor diye düşünüyorum yoksa bu fiyatta satmaları bana akıl karı gelmiyor. Spotçular olmasa geçinmeleri imkansız gibi bir şey. Sonuçta alan alıyor kaçışı yok, kimse bizim gibi psn storeleri gezmiyor hangisi ucuzsa oradan almıyor. Kendi ülkesinden herkes almak ister, bende isterim ama bu fahiş fiyatlar böyle oldukça asla almam. Her spotçuyu sevmem mesela, tanıdık çok iyi spotçular var harbi işini iyi yapıyorlar severek.
  • en uygun neredeyse oradan alıyorum. ve evet bazen en uygununu aral satıyor. ama standart fiyatına almıyorum hiç. bi oyunu niye 250-300 tlye alıyım ki?

• mercedes e serisinden aşağı arabaya binmeyen tipler senin benim gibi indirim kovalar mı bir de böyle düşün. Zaten son 10 yılda milyarder sayısı da katlandı, arala zeval gelmez hiç kafanızı yormayın.
  • NeCroMaN N kullanıcısına yanıt
    Zaten Aral hiç bir zaman batmaz yarı yarıya para kazanıyor oyunlardan oyunlarıda indirime girmiş. Ne kadar girmiş eh desem diyebilirim sanırsam forum yorumlarını okuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.