Şimdi Ara

Aralık Ayı İçersinde Alınacak Sıfır Arabalar? 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hayırlı olsun baya şanslıymışsınız, ben 2 hafta 1.2tsi dsg araç aradım bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1121

Sizinki otomatik mi manuelmi performansı konforu nasıl ? Eski kasalara göre yol sesi ve yol sesi biraz daha düzeltilmiş diyolar ?

manuel. performans tabiki 90' lı yıllar 2000' li yılların başındaki modeller kadar iyi değil tabi bu tüm marka araçlar için geçerli şuan tüm markalar yakıt ekonomisi açısından performanstan kısmış durumdalar. Ancak sınıfında en iyi hızlanma değerlerine sahip araç civic ve gayet yeterli serilik olarak. Konfor olarak olarak da C sınıfında gayet yeterli. Alman araçlarından bi kaç eksisi var oda iç malzeme kalitesi ve pürüzlü asfaltta biraz yol sesi alması ancak çok fazla değil ufak bi farkla.. Diğer tüm alanlarda avrupa araçlardan çok daha iyi.. Eksikleri var ancak dediğim gibi sınıfında ve bu fiyat aralığında en iyisi civic.

Hafif yol sesi alması mı dersiniz ? Sorunlu avrupa araçlar gibi şanzıman arızası - turbo yemesi gibi 10 bin tl leri bulacak arızalar açması mı ?

• Alfa Romeo Giulietta...

Çünkü ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz.
  • Yeni Seat Leon da bir alternatif olarak listenize ekleyin,şahsen benim de almayı düşündüğüm bir araç.
  • Peki jetta ile civic desek uzun vadede hangisi daha iyi olur veya auris ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

adam 55 bin bütçem var demiş dingilin biri de çıkıp ordan lancer demiş. lancer kalite konfor performans açısından vtec II yi bile çok çok çok aratır. eğer ki 55.000 bütçe ayırdıysanız bence jetta tarzı konfor donanım ve kalite açısından üst sıralardaki gösterişli araçlara bakabilirsiniz. astra sedan da alternatif.

dingil mi?
    Teşekkür ederim teveccühünüz efendim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1121

Peki jetta ile civic desek uzun vadede hangisi daha iyi olur veya auris ??

jetta ve uzun vade ? civic ile kıyaslanamaz bile siz dünkü araçla 40 yılı aşkın süredir sorunsuzluğu ve dünya genelinde en çok satan modellerden birisini kıyaslıyorsunuz ben okurken utandım. jetta dünkü araç ve biraz araştırın nette jetta dsg-şanzuaman-motor sorunları ve Türkiye' yi ikinci sınıf ülke yerine koyarak sorunlu araçları yollamasını, avrupada 10 yıl sanırım garanti verip Türkiye' de 2 yıl neden garanti verdiğini. Jetta ve Bora gibi rezil vw araçlarından cebi yanan yurdum insanlarını bi araştırın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 16 Aralık 2013; 22:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Cruze alinir.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1121 E kullanıcısına yanıt
    2012 civic otm aracımız var. Otomatik viteste olduğunuzu bilerek kullanırsanız sorun yasamazsiniz. Sollamada gerekirse kulakciktan vites kucultme, sport mode, kick down gibi seçenekleriniz var. Zaten devirli kullanıyorsanız sıkıntı yasamazsiniz bence. Test sürüşü yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

2012 civic otm aracımız var. Otomatik viteste olduğunuzu bilerek kullanırsanız sorun yasamazsiniz. Sollamada gerekirse kulakciktan vites kucultme, sport mode, kick down gibi seçenekleriniz var. Zaten devirli kullanıyorsanız sıkıntı yasamazsiniz bence. Test sürüşü yapın.

Eski polemiği alevlendireyim; Her türlü(halükarda) astra 1.4 turbo, civici döver, ezer, dolma yapar pişirir.
  • fiat 500 L al.

karizman olsun farkın olsun.

sıradanlıktan sıyrıl. ruhu olan bir araba al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.