Şimdi Ara

Aranızda Pioneer DCS-580 ya da DCS-590K Kullanan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Web Sitelerini Dolaştığımda Türkiyede Bulunan ve Benim Aradığım Özellikleri Barındıran Pioneer Ses Sistemleri Bir Bunları Buldum.

Ama Halen Tereddütteyim.

İlk Olarak Forumda Ses Sistemleriyle İlgili Bir Konu Açmıştım ama Orda 600-1000W Arası Sistem 16m2 lik Bir Odaya Yeterli Olurmu Demiştim ve Fazla Bile Gelir Cevanbını Almıştım Şimdi Pioneer Almak İstiyorum ama Bunlarda 360W Var Dediğim Gibi 16m2 lik Bir Odaya Yeterli Olurmu Ayrıca Kendi Odamda da Kullancam Benm Odam Daha Küçük Olsada Birincil Olarak Belitrttiğim Oda da Kullanılcak.

Her Neyse Optik Çıkış veya Giriş Var Tam Bilmiyorum PS2 Var Şuan Elimde PS3 de Alıcam Bağlanır mı Şu Açıdan Bağlanır mı Diye Sordum. Çünkü Girişten mi PS3 ü Bağlıcaz Yoksa Çıkıştan mı Ondan Bilmiyorum Ayrıca DCS-580 ve DCS-590K DVD Player Arka Paneline Baktığım da Optik Çıkışın Duruş Şekli Farklı Örneğin 580 de Yana Yatık Gibi Duruyoken 590K da Düz Bir Fark Olur mu ?

Birde DCS-590K da Hoparlörlerin Önü File Tipi mi Yırtılır Diye Korkuyorum Eğer Öyleyse DCS-580 Alırım Özellik Olarak Aynılar Çünkü Yinede Cevabımı Bir Alıyım da.

Upscale to 1080p Ne Demektir ? 1080p ye Yükseltmek Anlam Olarak ama Nasıl Native Yani Doğal 1080p Olmuyo mu ?

He Birde "This system is also available with satellite speakers." Diyo Sanırım Sistem Sadece Uydu Hoparlörleriyle Mevcuttur Diyo Ne Anlama Geliyo ?

DCS-590K dan Bir Görüntü Bir Bakın File Şeklimi Acaba.

Arkadaşlar Eğer Aranızda Kullananlar Varsa Bilgi Verebilir mi ? Lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myslf_61 -- 25 Ocak 2010; 22:53:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.