Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dante87

nasıl gold kasıyorsun patron olmadan ?

Ticaret, balık avlama, purses vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

balık avlamayı açar mısın biraz.

bu arada okçu için en iyi itemlar hangileri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

quote:

Agility'dir herhalde main'i.

Bir olta alıyorsun başlangıçta. Vocation pointler ile de Chum ya da Chopped Balık kovası alıyorsun. Bunlar 600 vp falan, pahalılar yani biraz. Fakat bunları her zaman kullanmıyorsun. Şimdi Sport Fishing yapmak için bir Sport fishing bölgesi bulman gerek. Bunları da göllere bakarak bulabilirsin. Dikkat etmen gereken şey ise martılar. Martılar varsa sport fishing alanı da vardır. Bu alana ilk gelen sensen eğer balıkları toplamak için bu chum'ı ya da chopped fishi suya atman gerekiyor. Sonra sport fishing skiliyle sallıyorsun oltanı. Balık geliyor ve bir süre savaştıktan sonra balığı alıyorsun, gölün çevresinde bulunan tartıya götürüp paranı alıyorsun. Başlarda 1.5 gold falan verir her balık. Bu 1.5 gold verenler 18k canlı balıklar. 30klıkları yakalayamazsın o seviyede. Benim şu an yeteneğim 30bin fishingte ve zor yakalıyorum. 5-10 dakika uğraştırıyorlar. Onlar bayağı para veriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir olta alıyorsun başlangıçta. Vocation pointler ile de Chum ya da Chopped Balık kovası alıyorsun. Bunlar 600 vp falan, pahalılar yani biraz. Fakat bunları her zaman kullanmıyorsun. Şimdi Sport Fishing yapmak için bir Sport fishing bölgesi bulman gerek. Bunları da göllere bakarak bulabilirsin. Dikkat etmen gereken şey ise martılar. Martılar varsa sport fishing alanı da vardır. Bu alana ilk gelen sensen eğer balıkları toplamak için bu chum'ı ya da chopped fishi suya atman gerekiyor. Sonra sport fishing skiliyle sallıyorsun oltanı. Balık geliyor ve bir süre savaştıktan sonra balığı alıyorsun, gölün çevresinde bulunan tartıya götürüp paranı alıyorsun. Başlarda 1.5 gold falan verir her balık. Bu 1.5 gold verenler 18k canlı balıklar. 30klıkları yakalayamazsın o seviyede. Benim şu an yeteneğim 30bin fishingte ve zor yakalıyorum. 5-10 dakika uğraştırıyorlar. Onlar bayağı para veriyor.

ben sadece trade yapıyodum bunu bilmiyodum hiç. üzerine düşeyim biraz bunun teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özel mesaj atmışsınız ama açamıyorum mesajları sitede bir sorun var heralde.Balıkçılık puanım 10 bin olmadan Sport fishing yapabiliyormuyum ? 10bin olması lazım dediler bende bait alıp puan kasıyorum 2 gündür 5000 civarı oldu.Birde balık yakalama ve satma kaç labor harcıyor ? Bu arada yardımların için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyakamozx -- 10 Ekim 2014; 7:04:48 >

• Arkadaşlar archer giysilerinin özellikleri ne olmalı hangi statü ağırlıklı olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Arkadaşlar archer giysilerinin özellikleri ne olmalı hangi statü ağırlıklı olmalı

agility olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

quote:

quote:

quote:

Özel mesaj atmışsınız ama açamıyorum mesajları sitede bir sorun var heralde.Balıkçılık puanım 10 bin olmadan Sport fishing yapabiliyormuyum ? 10bin olması lazım dediler bende bait alıp puan kasıyorum 2 gündür 5000 civarı oldu.Birde balık yakalama ve satma kaç labor harcıyor ? Bu arada yardımların için teşekkür ederim.

yaparsın. normal fishing zarar ettirir. 100 labor.

• Arkadaşlar rin, earing, neck nasıl yapıyoruz oyunda neler gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eu oyun bazen donma oluyor ve atıyor diskornet oluyom na oyleni ona göre bastan indirecen henüz yeni başladım hangi sörver daha dolu türk bakımında oraya gelip yalnız oynamak istememe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/archeage-apex-gold-130761921 arkadaşlar sizce güvenilir mi?

Pahali. Bizim serverda 40g apex 3 tane cekmistim ;)

Bu arada arkadaslar ben NAde oynuyordum lv50 oldum gearlarimi falan kastim ama arenalara falan girince felaket oldu. Pingim yaklasik 170di ve kotu bir deneyim olustu. Bu sebeple Euda danuha(? Sanirim) serverinde yeniden basladim. O serverda olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 10 Ekim 2014; 19:08:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Slm arkadaşlar çileli bir yüklemenin ardından(1,5gün uğraştıktan ve uykusuz kaldıktan sonra :)) ben ve arkadaşım oyuna başlıyacağız ama yeniyiz ve hiçbirşey bilmiyoruz. Öncelikle 2 sorum var. Birincisi hangi serverda başlamamızı önerirsiniz, özellikle bir türk guildinin olduğu bir serverı tercih etmek istiyoruz. Ama bilemiyoruz sadece bir Dahuta'yı biliyorum şuan türk guildi olan. Yardımlarınızı bekliyoruz :)

Diğer sorumsa şu ben çift kılıç yani double sword kullanabileceğim bir karakter açmak istiyorum ama suikast tipi değil. Yani canı ve defansı düşük olsun istemiyorum hızlı ve güçlü bir karakter olmasını istiyorum bu konuda hangi ırkta ve classta gitmemi önerirsiniz? 120 classı gördükten sonra böyle bir karaktere sahip olmak çokta zor olmasa gerek hep hayalini kurmuşumdur. :)

Son olarak arkadaşımda priest olarak oyuna dahil olucak zamanında knight oynarken sağlam priestlık yapmıştır o yüzden bizi alacak guild yaşadı şimddiden söyliyim :) Priesta en uygun ırk olarak ne önerirsiniz onuda söylerseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler!!

• Slimjack kullanıcısına yanıt
    Sanırım türk en çok Dahuta'da var chatten türkçe yazıldığını gördüğüm tek server healler için Templar gözüme hoş gelmiştihttp://archeagedatabase.net/us/calc/6109/ Caretaker da fena durmuyorhttp://archeagedatabase.net/us/calc/5549/ healler hakkında tam bilgi sahibi olmasamda fikir edinmen için bakabilirsin. Oyuna girip birkaç char kasıp sıkılırsan silmen daha iyi class sistemi çok farklı warrior normal bir warrior olarak düşünme yani en güzeli biraz pvp videoları falan izle bak warriorlar bile suikast tipi bana göre görünmez olanıda var büyü yapanıda heal atanıda yani ya deneme yanılma yöntemiyle karakterini oluşturacaksın yada videoları izleyip fikir edinerek hoş ben bir çok mmorpg oyun oynadığım halde yeterli gelmedi hala denemek istediğim çok kombinasyon var ama bir 50 lvl olsun elimde diye Archer açtım kasıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slimjack

Slm arkadaşlar çileli bir yüklemenin ardından(1,5gün uğraştıktan ve uykusuz kaldıktan sonra :)) ben ve arkadaşım oyuna başlıyacağız ama yeniyiz ve hiçbirşey bilmiyoruz. Öncelikle 2 sorum var. Birincisi hangi serverda başlamamızı önerirsiniz, özellikle bir türk guildinin olduğu bir serverı tercih etmek istiyoruz. Ama bilemiyoruz sadece bir Dahuta'yı biliyorum şuan türk guildi olan. Yardımlarınızı bekliyoruz :)

Diğer sorumsa şu ben çift kılıç yani double sword kullanabileceğim bir karakter açmak istiyorum ama suikast tipi değil. Yani canı ve defansı düşük olsun istemiyorum hızlı ve güçlü bir karakter olmasını istiyorum bu konuda hangi ırkta ve classta gitmemi önerirsiniz? 120 classı gördükten sonra böyle bir karaktere sahip olmak çokta zor olmasa gerek hep hayalini kurmuşumdur. :)

Son olarak arkadaşımda priest olarak oyuna dahil olucak zamanında knight oynarken sağlam priestlık yapmıştır o yüzden bizi alacak guild yaşadı şimddiden söyliyim :) Priesta en uygun ırk olarak ne önerirsiniz onuda söylerseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler!!

Blade Master - Shadowplay - Defense git. Blighter oluyor sanırım üçünün adı.

Dual Sword yap. Önceliğin STR ve Stamina olsun ama AGI'yi de ihmal etme. Plate giyeceksin tabii. Shadowplay'den hızını ve suikastçiliğini, diğer iki buildden de gücünü alırsın. Fena olmaz ama işe yararlığı hakkında pek bir şey diyemem.

• dahuta doğu kıtasında (ferrian ve haranian) oynayacaklar kurduğumuz aileye gelebilirler. şuan 4 kişilik yerimiz var ailemizde 4 kişi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Ekim 2014; 20:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Sanırım türk en çok Dahuta'da var chatten türkçe yazıldığını gördüğüm tek server healler için Templar gözüme hoş gelmiştihttp://archeagedatabase.net/us/calc/6109/ Caretaker da fena durmuyorhttp://archeagedatabase.net/us/calc/5549/ healler hakkında tam bilgi sahibi olmasamda fikir edinmen için bakabilirsin. Oyuna girip birkaç char kasıp sıkılırsan silmen daha iyi class sistemi çok farklı warrior normal bir warrior olarak düşünme yani en güzeli biraz pvp videoları falan izle bak warriorlar bile suikast tipi bana göre görünmez olanıda var büyü yapanıda heal atanıda yani ya deneme yanılma yöntemiyle karakterini oluşturacaksın yada videoları izleyip fikir edinerek hoş ben bir çok mmorpg oyun oynadığım halde yeterli gelmedi hala denemek istediğim çok kombinasyon var ama bir 50 lvl olsun elimde diye Archer açtım kasıyorum.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slimjack

Slm arkadaşlar çileli bir yüklemenin ardından(1,5gün uğraştıktan ve uykusuz kaldıktan sonra :)) ben ve arkadaşım oyuna başlıyacağız ama yeniyiz ve hiçbirşey bilmiyoruz. Öncelikle 2 sorum var. Birincisi hangi serverda başlamamızı önerirsiniz, özellikle bir türk guildinin olduğu bir serverı tercih etmek istiyoruz. Ama bilemiyoruz sadece bir Dahuta'yı biliyorum şuan türk guildi olan. Yardımlarınızı bekliyoruz :)

Blade Master - Shadowplay - Defense git. Blighter oluyor sanırım üçünün adı.

Dual Sword yap. Önceliğin STR ve Stamina olsun ama AGI'yi de ihmal etme. Plate giyeceksin tabii. Shadowplay'den hızını ve suikastçiliğini, diğer iki buildden de gücünü alırsın. Fena olmaz ama işe yararlığı hakkında pek bir şey diyemem.

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

dahuta doğu kıtasında (ferrian ve haranian) oynayacaklar kurduğumuz aileye gelebilirler. şuan 4 kişilik yerimiz var ailemizde 4 kişi mevcut.
    çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için darkest earth kardeşim dediğini uygulayacağım mantıklı bir sistem söylediğin denemeye değer :) Bu arada ırklar arası düşmanlıklar var sanırım yani ferre ile elf yan yana gezemiyor sanırım :)

• Arkadaşlar Dahuta'da açtık karakterlerimizi şuan firren ırkıyız nicklerimiz Slimjack ve Kaan oyundayız şuan pm atarsanız görüşürüz teşekkürler :)
  • Crime Pointleri belli npc lerden silebiliyoruz değilmi ? Mesela marianople de ryan adlı bir npc den. Ama ben yanına gittiğimde hiçbir şey olmuyor. Ne bir görev var nede başka bir şey. Lvl ile alakalımıdır acaba ? Ben 42 lvlim. 227 Infamy Point'im var.

Crime Pointimi silip bounty hunter pelerinini almak istiyorum. Ondan sonra tekrar crime point kasmaya devam edicem. Varsa bildiğiniz başka bir yol veya bu sorunun çözümü söylerseniz çok memnun olurum.

Ekleme: Tamamdır sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 11 Ekim 2014; 17:04:51 >
  • Oyunda her 10 saniyede bir takılmalar oluyor. Biraz araştırdım, bu soruna lag spikes deniliyormus. Bunu nasıl çözerim biliyormusunuz. Nui serverında oynuyoru.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.