Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 15 level'ım 3. skill setim olan witchcraft'ı auramancy ile değiştirdim fakat yeni gelen auramancy 10 level kaldı bunun olayı nedir aydınlatıcak varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

arkadaşlar 15 level'ım 3. skill setim olan witchcraft'ı auramancy ile değiştirdim fakat yeni gelen auramancy 10 level kaldı bunun olayı nedir aydınlatıcak varmı ?

O an kullandıkların yerine daha önce kullanmadığın yeni bir skill ağacı alırsan 10 leveldan başlar.Ama istediğin zaman eskisine dönebilirsin levelları aynı kalıyor.Yani 50 level Witchcraftı başka birşey ile değişirip daha sonra tekrar Witchcraft'a geçince gene 50 level olarak kullanmaya devam ediyorsun.

Size önerim kullanacağınız skill ağaçlarını olabildiğince çabuk seçin çünkü özellikle 50 olduktan sonra yapacak görev kalmayacağı için tek level kasma yönteminiz Labor harcama olacaktır.Labor'da sınırsız olmadığı için çok yavaş level alırsınız.

• erdem3463 kullanıcısına yanıt
    şuan seçtim ne yapacağımı battlerage, vitalism, defance yapıcam fakat defance'ı daki skillerin çoğu için kalkan gerekiyor malesef benim kalkanım yok shopta satılanlarda beş para etmez
    defance yerine şimdilik auramancy kullanıyorum görevlerden yeni silahlar falan gelince (sanırım 20 de gelicek) kılıç kalkana geçerim diye düşünüyorum ama hala emin değilim şimdiden defance'ı alıp kalkana ihtiyacı olmayan skilleri kullansam mı diyorum kalkan alana kadar, ama belki auramancy de hoşuma gider diye biraz kullanıcam sanırsam bu şekilde
  • Bu apexi sadece 10$ vererekmi alabiliyoruz ? Yoksa oyun içindeki gold ile alınabiliyormu ? Alınabiliyorsa açıklarmısınız? Birde apex'in tam olarak yararlarını açıklarsanız çok sevinirim.
  • Juri oldukça bi ne oluyor? Trial serverd yazan bir puana ekleniyor sanırım ama ne işimize yarayacak bu ?
  • Oyun içinde AH'den veya elden satanlardan alıabilrsiniz.1250 credit veriyor , 1 aylık patron 2400 credit yani 2 apex.

5 kere juriye girdikten bir tane pelerin tarzı birşey veriyor.Her stattan +7 veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

şuan seçtim ne yapacağımı battlerage, vitalism, defance yapıcam fakat defance'ı daki skillerin çoğu için kalkan gerekiyor malesef benim kalkanım yok shopta satılanlarda beş para etmez
    defance yerine şimdilik auramancy kullanıyorum görevlerden yeni silahlar falan gelince (sanırım 20 de gelicek) kılıç kalkana geçerim diye düşünüyorum ama hala emin değilim şimdiden defance'ı alıp kalkana ihtiyacı olmayan skilleri kullansam mı diyorum kalkan alana kadar, ama belki auramancy de hoşuma gider diye biraz kullanıcam sanırsam bu şekilde

20 de kalkan aldıktan sonra defance yaparsan 10 leveldan başlar onu kasman gerekir diğer skillerinden geride kalır yani temiz şimdiden yaparsan daha rahat olur. Gerçi 20 çok ileri değil her türlü kasarsın ama şuanda o kadar detaylı düşünmene gerek yok. Görevlerle kasıyorsun zaten kolayca 20 levela ulaşırsın. Defance yapma konusunda kararlıysan git yap kendini defance bir şekilde 20 ye kadar kasarsın rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Juri oldukça bi ne oluyor? Trial serverd yazan bir puana ekleniyor sanırım ama ne işimize yarayacak bu ?

verdiğiniz hizmet için ilerde item veriyor. ayrıca 5 jury görevi yaptıktan sonra bir görev var onu yaparsanız güzel bir hırka atkı şeklinde pelerin alabiliyorsunuz. bu görev 5 jürilik yapmayanlarda çıkmıyor.

doğu kıtası için söylüyorum görevin yeri falcorth - oxion clan mevkiinde honor point collector npc'sinden veriliyor.

görevin yapıldığı yerler ise arcum iris ve solis headlands.
  • Troiler kullanıcısına yanıt
    geri defance e geçtim 20 level oldum suan sıkıntıdayım, adam akıllı kalkan ve silah vermedi görev 1 tane düzgün sword düşürmesem halim dahada vasat olacaktı, yeni set plate armor verdi pelerin için dungeona soktu kimse bulamadım girecek tek girdim yamulttular içerde beni, sonradan 50 lvl birisi yardıma geldi bir kere temizledim 2 item düşürdüm şimdide helmet için tekrar gir diyor aynı dungeona bu saattede adam bulamadım yarın devam edicem bakalım suan memnunum skillsetlerimden
  • okçu olmak isteyen arkadaşlara önerim primeval yerine stone arrow oynamaları. bence daha kullanışlı bir build.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

okçu olmak isteyen arkadaşlara önerim primeval yerine stone arrow oynamaları. bence daha kullanışlı bir build.

Ben pek katılmıyorum. Oda kötü build değil evet ama okçu dediğinin biraz daha mobil olması lazım. Her ne kadar defans kassanda yakalandığın zaman başka bir dps e karşı şansın az bence. Sırf teleport ve shrug it off için auramancy seçilebilir. Stun yediğinde shrug it off u basıcaksın adam her geldiğinde de bir drop back le bir de teleportla kaçınca adam bir daha yanına gelene kadar ölür zaten.
  • Oyun süper. Şuradaki rehber de çok işime yaradı, oyuna başlayan herkes bakmalı :)
  • arkadaşlar şuan oyun güzel gidiyor 20 level paladin'im oyunda level kasıp görev yapmaktan ziyade yapabileceğim şeylerden bahsedecek varmı etkinlikler bilmemneler falan

birde aier serverında türk guildi varmı nuian tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troiler

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

okçu olmak isteyen arkadaşlara önerim primeval yerine stone arrow oynamaları. bence daha kullanışlı bir build.

Ben pek katılmıyorum. Oda kötü build değil evet ama okçu dediğinin biraz daha mobil olması lazım. Her ne kadar defans kassanda yakalandığın zaman başka bir dps e karşı şansın az bence. Sırf teleport ve shrug it off için auramancy seçilebilir. Stun yediğinde shrug it off u basıcaksın adam her geldiğinde de bir drop back le bir de teleportla kaçınca adam bir daha yanına gelene kadar ölür zaten.

Ama iste bu bir tek pvp icin gecerli zaten primeval pvp build olarak geciyor ama oyuna yeni baslayanlar icin oyunun geneli dusunuldugunde stone arrow daha kullanisli bende 34 levele kadar primeval oynadim stone arrowa gecince gercekten daha rahat oynamaya basladim. Oyununda cok genis kapsamli oldugunu dusunursek stone arrow daha kullanisli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyun bir harika dostum..
    Bedava olsa daha hoş olabilirdi orası ayrı

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    burda neyin kullanışlı olduğunu tartışmak yanlış yeri gelidiğinde primeval oynar yeri geldiğinda stonearrow benim 3 skill treem 50 lvl diğer 3 ise 35 lvl üstü oldu ve kasmay6a devam ediyorum 6 skill treesi ile oynayabileceğim çok fazla build oluşuyor böylece her yerde her şekilde oynayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

burda neyin kullanışlı olduğunu tartışmak yanlış yeri gelidiğinde primeval oynar yeri geldiğinda stonearrow benim 3 skill treem 50 lvl diğer 3 ise 35 lvl üstü oldu ve kasmay6a devam ediyorum 6 skill treesi ile oynayabileceğim çok fazla build oluşuyor böylece her yerde her şekilde oynayabilirim.

Orasida dogru tabi. Ben okcu olmak isteyen arkadaslara oneride bulunmustum yeni baslayanlar icin ama ilk mesajimi eksik yazdim sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 13 Ekim 2014; 12:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr3v10u5

Bu oyun bir harika dostum..
    Bedava olsa daha hoş olabilirdi orası ayrı

Oyun bedava

• Arkadaslar okcu icin pve de en iyi skill build hangisi .

Suan Defance archery ve shadowplay bundan iyi build varmi pve icin

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.