Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tarla yeri bulamiyorum orchidnada kafayi yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

beyler harpoon clipper için malzemeleri toplamaya başladım 100 fabric ve 110 iron var şuan lumber için uğraşıyorum yaklaşık 70 log topladım şimdilik bayağı labor gitti
    sıkıntım kuytu köşe yerlere playerlar koymuş ayaçları (sanırsam kimse almasın diye) ben onlarada vurdum baltayı acımadan bir sıkıntı cıkarmı o konuda ?
    çünkü suan bir yere bıraktım karakteri dağ başında bayağı zor oldu çıkması birisi doldurmuş orayı hepsi 24 saat gibi bir sürede hazır olacak yarın toplayacam onlarıda

son olarak gemiyi yapmak için kuracağımız workstation tarzı olay için kaç para vermemiz lazım bazı yerlerde 3 gold bazılarında 10 gold yazıyor kafam karıştı bayağı

ağaçları çaldığın için oralarda ayak izin kalmıştır.
    sahibi gelip seni rapor edebilir.
    o zaman da crime puanın artar ve günün birinde mahkemeye çıkıp kotesi boylayabilirsin...
    belli bir crime puana ulaşınca da seni bulunduğun ırk ve taraftan atar, ondan sonra yoluna haydut / korsan olarak devam etmek zorunda kalabilirsin...

satın alsan 2 gold tutar ya 1 lumber pack

• selamlar

oyunu bedava oynamak istiyorum.
    ancak bu şekilde çok sıkıntı çıkacak ise; patron almak kaç para ve ne sürede tekrar almak gerekecek?

bilgi verirseniz ben de kendi yolumu çizeyim oyunda :)
  • Patronu bu kadar istiyorsanız daha öncede dediğim gibi oyun içi paraylada alabilirisiniz

@pr3v10u5
    Hangi laborla demissin 1 gece acık bıraksan 700 labor civarı geliyor , gene dediğim gibi tek sorun ekecek yer....
  • metabisülfit kullanıcısına yanıt
    patronu 1 kez alınca ne kadar süre geçerli oluyor?
  • Kazahell kullanıcısına yanıt
    1 ay geçerli oluyor
  • ücreti nedir?
    çabuk login olmaya yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazahell -- 15 Ekim 2014; 14:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Patronu bu kadar istiyorsanız daha öncede dediğim gibi oyun içi paraylada alabilirisiniz

@pr3v10u5
    Hangi laborla demissin 1 gece acık bıraksan 700 labor civarı geliyor , gene dediğim gibi tek sorun ekecek yer....

Dostum yanlışın var :) 10 saat acık bıraksan 600,labor yapar ;) kısaca uzatmaya gerek yok oyunda sadece Level kasacaksan para vermeden oynaya bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

ücreti nedir?
    çabuk login olmaya yarıyor mu?

Garanti kredi kartları kendi sitesinden 41 tl çekiyor. Kopazar daha uygun gibi duruyor

• ohannes 41 tl mi

freee oynarım daha iyi ne fark ediyor ki bunca parayı verecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazahell -- 15 Ekim 2014; 15:14:10 >
  • Patronda
    Online iken 5 dk da 10 Labor
    Off iken. 5 dk da 5 labor kazanirsiniz.

Free de ise sadece online iken 5 dk da 5 labor kazanirsiniz.

• pr3v10u5 P kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 saatten fazla uyuyorum demekki Uzatmama konusunda haklısınız ama ben oyuna baslamadan önce bu tarz yorumları okuyup oyuna başlamaktan vazgeçmiştim 1-2 gün daha arastırınca oyun içi parayla da alınabildiğini farkettim ve o kadar önemli olmadığını anladım(benim
    için diyeyim yoksa gene lwl kasmak harici bisey yapamazsın patronsuz dersiniz siz ) Yani ısrarla böyle söylememin sebebi sizin yorumunuzu görüp baslamama düsüncesi olusacak arkadasları önlemek...
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Bence bu kadar güzel bir oyundan bu kadar kolay vazgeçmeyin. Son dönemde çıkmış en iyi oyun olduğunu ve zamanının erken bitmeyeceğini düşünüyorum. Senin kadar tecrübeli değilim daha 30 lvl anca oldum ama bu bahsettiğin sorunların çözüleceğine inanıyorum. Gerekirse her gördüğümüz hile hurdacıyı üşenmeden report edersek bazı düzelmeler yaşanır. Bende senin gibi 16 Eylülde başladım ama işten dolayı ancak akşamları 1-2 saat girebiliyorum, akşam olsada eve gitsem diye can atıyorum ve daha tarlam bile yok düşün :) Senin gibi gemim, tarlam vs olsa ne olur bilemiyorum... Oyun daha çok yeni bu tarz sorunlar aşılır zamanla ( İnşallah ) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

ohannes 41 tl mi

freee oynarım daha iyi ne fark ediyor ki bunca parayı verecek?

Freede oynanır public farmlari kullanarak 3-4 günde ticarete başlayabilirsin. Ama verecegin 41 tlye fazlasıyla değer . Zaten bir seferliğine vereceksin daha sonra oyun parasıyla rahat alabilirsin

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    abi sen hangi serverdasın öyle aierdayım ben

iron pack 3 gold (aldım zaten çok bişi değil)
    fabric pack 6 gold(onuda aldım)
    lumber pack 13-26 gold arası satılıyor çok pahalı bende mecbur gittim hacıladım milletin ağaçlarını da bitmedi zaten 1200 labor vardı 400 kaldı daha 50 taneye ihtiyacım var 15 gold param kaldı bide gemiyi yapınca fakirlikten ölecem bu gidişle

yokmu aier da türk guildi falan yada türk oyuncu nuian tarafında bari gemiyi yaptıktan sonra onların trade runlarına eşlik edeyim para kazanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 15 Ekim 2014; 18:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

Gençler attack speed triple slash veya rapid strike'ın vurma hızını etkiler mi?

beyler önemli cevaplarsanız sevinirim
  • RoyBatty kullanıcısına yanıt
    10 gold 10 iron 10 lumber da iskeleyi kurmak için lazım unutma
  • Oyun steam den kaldirildi mi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gilthaniel

Oyun steam den kaldirildi mi arkadaslar

evet niyeyse kaldırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

abi sen hangi serverdasın öyle aierdayım ben

iron pack 3 gold (aldım zaten çok bişi değil)
    fabric pack 6 gold(onuda aldım)
    lumber pack 13-26 gold arası satılıyor çok pahalı bende mecbur gittim hacıladım milletin ağaçlarını da bitmedi zaten 1200 labor vardı 400 kaldı daha 50 taneye ihtiyacım var 15 gold param kaldı bide gemiyi yapınca fakirlikten ölecem bu gidişle

yokmu aier da türk guildi falan yada türk oyuncu nuian tarafında bari gemiyi yaptıktan sonra onların trade runlarına eşlik edeyim para kazanırım

Solzreed -marianople arasında kıyından git gel yapabilirsin hiç bir tehlike yok. Ama kıyıdan fazla açılma tepene inerler

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.