Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında ultima online oynayan kitlenin de bu oyuna saracağını bekliyorum.
    ev sistemi ve craft sistemi uo ya benziyor.
    daha neleri benziyor bilmiyorum 15lvl 2-3 gün oyun tecrübesi ile söyleyebileceklerim bu kadar.

ultima online oynamış olup archage oynayanınız varsa başka neleri benziyor?
  • archeage vs ultima online

yazınca da pek çok sonuç geliyor google da.
    hayaldi gerçek oldu.
  • 2 gündür indiremedim şu oyunu delircem indiriyor dosya verifiyng bölümü epey ağır ilerledikten sonra 60-70 mb lık indiremediğim dosya var diyor ve indiriyor tekrar verifiyng yapıyor en son yine aynısını dedikten sonra oyunu en baştan indirmeye çalışıyor bu nedir ? Bi çözümü varmıdır ? İlla bu glyph denem steam origin çalması programlamı indirmek zorundayız ? Torrenti falan yokmudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh indi neyseki amma uzun sürdü ya battlerage olarak başladım bakalım
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Acaba bu tarla yerlerinin %30 arttırılması muhabbetiyle, Kuzey Kıtası ile açılacak olan yeni tarla yerlerini mi kastettiler yoksa doğu ve batı kıtalarına mı ek tarla yerleri getircekler ?
  • level cap'in artması hakkında bir dedikodu veya bir bilgi var mı?
  • levelcap gelmiyor çünkü patch notlarında yok 4 kasımdaki. Yerler artacak derken Auroria açılcağı için oraya ev arsa dikilecek tabii kaleler yapılcak ondan bahsediliyo. Eski uo cu olarak bu oyun o yüzden hoşuma gitti ama uoda labourumuz yoktu kaz geçti burda labour var sıkıntı çıkarıyor bitiyor falan :D
  • Oyun iniyor sonra 102mb update yapıyor. Verify kısmında ise tam bitiyorken hata verip update kısmını en baştan yüklememi istiyor. Var mıdır bir çözümü ya da aynı sorunu yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Oyun iniyor sonra 102mb update yapıyor. Verify kısmında ise tam bitiyorken hata verip update kısmını en baştan yüklememi istiyor. Var mıdır bir çözümü ya da aynı sorunu yaşayan?

dolaylı yoldan çözüm getirebilirsiniz bu sorunahttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=97833163
  • beyler nerdeyse 50 oldum patron var artık bir meslekte ilerlemek istiyorum ne önerirsiniz.

benim aklımda ;
    handicraft
    metalwork
    tailoring
    weaponry var.

sizce hangisinde üretim yapıp daha kolay satarım . ve ugrasması zevkli olur.
  • archeage'de kullanılan hack ve diğer illegal işlemler ile ilgili bilgilendirici bir konu paylaşıldı bugün tr fan forumunda okumanızı öneririm.http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=2855&pid=23207

her oyunda olduğu gibi archeage'dede muazzam derece çoklukta hack kullanılıyor.

özellikle süresi dolan ev ve tarlalar hackle alınıyor sizin ele geçirme ihtimaliniz sıfır...
  • quote:

Oyun iniyor sonra 102mb update yapıyor. Verify kısmında ise tam bitiyorken hata verip update kısmını en baştan yüklememi istiyor. Var mıdır bir çözümü ya da aynı sorunu yaşayan?

hocam aynısı başıma geldi 3 defa falan bu hatayı verip 50-100mblık dosyalar indirip verileri taradı baya bir süre bekledim ama oldu oynuyorum şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

hocam aynısı başıma geldi 3 defa falan bu hatayı verip 50-100mblık dosyalar indirip verileri taradı baya bir süre bekledim ama oldu oynuyorum şu an

Cevabınız için teşekkürler. Bugün bilgisayarı açtığımda yeniden denemek için update'e tıkladım. En baştan indirmeye başladı ve indirmenin sonunda çalıştı oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akşam 10.000 civarında hesap bannlanmış...
  • beyler nerdeyse 50 oldum patron var artık bir meslekte ilerlemek istiyorum ne önerirsiniz.

benim aklımda ;
    handicraft
    metalwork
    tailoring
    weaponry var.

sizce hangisinde üretim yapıp daha kolay satarım . ve ugrasması zevkli olur.
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam pek çok hesap banlandı Trion sonunda çalışmaya başladı sanırım. Hayırdır illegal birşeyler mi kullanıyordunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Özgür__ -- 23 Ekim 2014; 13:48:16 >
  • ben bu hackten programdan oyunu bırakıyordum az kalsın hatta hesabımı satılığa bile koydum.

en ufak hileye girecek bir şey kullanmış olan varsa, click spammerları dahil oh olsun. türk yabancı farketmeden bu oyunu olduğu gibi kullanmayan adamlar hiç ağlamasın.

ha adam hiç birşey kullanmadan banlanmışsa tabikide hakkını aramalı. ama bir çok kişi bunları kullandığı halde ağlanıyor ve kullanmadığını iddia ediyor.

ben hiç üçüncü parti bir şey kullanmadım ve hesabım banlanmadı. kullanmayan diğer hiç bir arkadaşımda banlanmadı yakından tanıdıklarım.

fakat hiç tanımadığım ve görmediğim bazı insanlar kullanmadım banlandım deyip isyan ediyorlar. bilmiyorum açıkcası işin gerçeğini. durum bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Ekim 2014; 12:57:10 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde sadece Arche Age de değil hiçbir online oyunda hile kullanmadım, kullanmam, kullananı da anlamam. Yahu sonuçta birşeyi emeğinle yaptığın zaman zevk alıyorsun ve zevk almak için oynuyorsun, e hile kullandıkları zaman nasıl zevk alıyorlar anlamak güç. Tabi bazılarının amacı sadece gerçek para kazanmak, bu nedenle onlar her yolu deniyorlar. Anlayabiliyorum onları yine bir nebze de olsa.

1 aydır oynuyorum, inadına para verip satın almak istemiyorum, boş tarla yeri bulamadım bunlar yüzünden hala. Dün bunların tüm haritalarda, tarlaların bitiş sürelerini liste halinde gösteren ve bunları hemen alabilmelerine yarayan bir program kullandıklarını öğrendim, yıkıldım resmen. Yazık, bu kadar mükemmel bir oyun mahvolmadan Trion cezalara devam eder İnşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

Bende aynı şekilde sadece Arche Age de değil hiçbir online oyunda hile kullanmadım, kullanmam, kullananı da anlamam. Yahu sonuçta birşeyi emeğinle yaptığın zaman zevk alıyorsun ve zevk almak için oynuyorsun, e hile kullandıkları zaman nasıl zevk alıyorlar anlamak güç. Tabi bazılarının amacı sadece gerçek para kazanmak, bu nedenle onlar her yolu deniyorlar. Anlayabiliyorum onları yine bir nebze de olsa.

1 aydır oynuyorum, inadına para verip satın almak istemiyorum, boş tarla yeri bulamadım bunlar yüzünden hala. Dün bunların tüm haritalarda, tarlaların bitiş sürelerini liste halinde gösteren ve bunları hemen alabilmelerine yarayan bir program kullandıklarını öğrendim, yıkıldım resmen. Yazık, bu kadar mükemmel bir oyun mahvolmadan Trion cezalara devam eder İnşallah...

hocam ben 1 hafta tarla kovaladım hiç birini alamayınca. ya oyunu bırakıcaktım yada bir şekilde bu sonu olmayan tarla kovalamaca olayına son vericektim. parayla villa ve tarla aldım. bana toplamda 550 golda maal oldu ikisi. tarlayı 300golda, villayı 250golda aldım savannah bölgesinden.

ve bu hackçilerle rekabet etme mevzusunu kapattım. şimdi evin içine craft yapabileceğim bi kaç şey koydum. tarlayıda meslek kasacağım ekinleri ekiyorum.

arada gha dungeonuna giriyorum, hasla weaponları için token topluyorum vs biraz daha normale döndüm kendi açımdan. yoksa dediğiniz gibi olursa oyuna unistall çekilir ve bırakılır. ben karakterimi satılığa bile çıkardım ama şimdilik oyuna yavaştan tekrar ısınmaya başladım tarla kovalamaca muhabbeti bitince.

açıkcası öneririm. verin parayı bitsin bu ızdırap.

• Şimdilik inadım devam ediyor bakalım biraz daha dayanırım, olmazsa veririm bende parayı tabi napiyim eğlenmek için oynadığım oyunda dediğiniz gibi ızdırap çeker oldum bu yüzden :))
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.