Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende okçu açtımda şuanlık sadece isteğim level kasmada rahat edecceğim böyle wow hunter tarzı uzaktan uzaktan hızlı hızlı damage gömen bir build :)
  • Sizin sunucular nasıl bilmiyorum ama Orchidna sunucusunda dün 4 büyük guild anlaşıp tüm filolarıyla fredrice ticaret konvoyu düzenlediler.Tabi irili ufaklı diğer guildlerde aralarına katıldı.Süper görüntüler çıktı ortaya
  • dahuta serverında guild varsa ö.m atın lütfen

41 level primeval firran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 23 Ekim 2014; 21:47:26 >
  • Labor point denen saçmalık resmen F2P oyuncuları oyundan soğutuyor zırh yapma görevi var onu bile yapamıyorsun böyle saçma bi sistem görmedim. Tarla,ev zaten yapamıyorsun kaldı ki parayı bassan bile boş yer yok oyunda 3 haftadır oynuyorum durum bu bugün PC den kaldırma kararı aldım kendimce... Blackdesert çıktığında bu oyuna bakan bi allahın kulu olmayacak bu kadar net konuşuyorum gizli gizli P2W sistemini yerleştirmişler.
  • JackPierre kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 kerelik patron statüsü aldıktan sonra birdaha para harcamanıza gerek kalmıyor oyunda, gold kasmak çok zor değil, hatta 1 ay ortalama bir online süresi ile 6-7 aylık patron goldunu hatta az daha zorlarsan 1 yıllık patron goldunu bile çıkartabilirsin.
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    nasıl makroymuş o hesap banlanmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

nasıl makroymuş o hesap banlanmasın?

Oyunda 10 saniye aralikla K ya basip skill penceresini acip kapatiyor bu sekilde afk diye oyundan atmiyor.

Ban yersede oynamam bukadar basit
    Afk yi banlayacaklarina hile kullananlari banlasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kolay yapılan tradepack nerede yapılıyor ? Hangi materyallerle craftlanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

En kolay yapılan tradepack nerede yapılıyor ? Hangi materyallerle craftlanıyor ?

O ya bas commerce ye tikla oradaN
    Haranya nuia hangisiysen ona tikla her bolgenin paketleri cikacak tikla bak hangisi daha uygun.

• Hiç dikkat ettiniz mi? Mirage adasında büyük bir cami var. Şimdilik kapıları kapalı ama uçarak çatıdan girebiliyorsunuz içine. Peki içinde ne var? Normal bir camide ne varsa o diye düşünebilirsiniz ama hayır. O caminin içerisi kumarhane olarak dizayn edilmiş, içeride bunny diye tabir edilen mini etekli hostes npc'ler var. Burayı gördüğümde içimden, burası açıldığında yer yerinden oynar ve Türk oyuncular önce şikayet eder sonra oyunu bırakır dedim.

Peki sen, bu saygısızlığı gördükten sonra oynamaya devam edecek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 24 Ekim 2014; 21:31:13 >
    Soru cevap şeklinde ilerliyorsak eğer..

"Oncelikle bana sozde free2play olan oyun soylermisiniz."

Böyle bir şeyden söz ettiğimi hatırlamıyorum söyleyeyim.

"Hic trade run yapip para kastinizmi"

Yapmadım yapamadım neyin ticaretini yapayım? tarla kuramıyorsun sağa sola ekin eksen çalınıyor. F2P oyuncu isen açık arttırmaya eşya bile koyamıyorsun.

"Ben patron alip 150 gold kastim "

ne mutlu sana... mekaniklerini denemeden bi mmorpg ye para vermeyi düşünmüyorum.

"Aferdersiniz sigaradan tut her turlu ota boka para verirsiniz bende dahil ama konu oyun olunca para vermek mallikmi oluyor ? "

Mallık? yazımda bi mallıktan bahsetmedim bunu nereden çıkardın? sigara kullanmıyorum ,7 yıldır steam kullanıyorum istediğim oyunu da alıyorum.

"Kusura bakmada belese zevk alinmiyor zaten bu oyunu free oynayipda apex alamiyorsan sil gitsin oyunu uc kurus verecek maddiyada sahip degilsen oynamiyacaksin."

Team Fortress 2,Wakfu,Nosgoth,Path of Exile,Firefall,Defiance... beleş oyunlar ve gayette zevk alıyorum 5 kuruş vermeden.

"Labor dan sikayet edecegine gece makroya birak labor kas bize labor gokten gelmiyor bizimde pc ler acik suan is yerindeyim hesap labor kasiyor az virsrylerdrn feragat etki meyvesini yiyesin"

Patron olanlara labor biraz gökten geliyor online iken 5dk da 10Point offline iken 5dk da 5Point labor geliyor, önce oynadığın oyundan haberdar ol. 7/24 oyunda olamıyorum okul ve laboratuvar işlerinden geceleri girebildiğim için senin gibi çakallıkta yapamıyorum bu hayatta oyundan medet ummadığım içim zamanımdan feragat edip yüksek lisans yapıyorum kardeşim kısmetse 2 seneye meyvesini yiyeceğim işte hayattan beklentiler kısmında herkesin amacı farklı.

Sana bi güzellik yapayım "BLACKDESERT" yazarsan eğer youtube a paralar, emekler harcadığın oyuna bakış açını bilmem değiştir misin?

• Sana sadece tek diyebilecegim trade run yapmadan oyunu kotulemen
    Free2play dan soz etmen free oyuncularin ezildigi soylemen sacma
    Binturlu oyunda free2play olanlarin hepsi pay2win archeage

Ayrica mekanikleri denemeden para vermek istemiyorum demissin oyunda var olan mekanikleri kullanmadan nasil oyun hakkinda fikir sahibi olabiliyorsunuz.

AH free kullanicilar icin satisa kapali ama trade run icin gerekli materyalleri satin alabilirsiniz bu sekilde patron alan bircok kisi var

Belese zevk aliyorsan zevk aldigin oyunlara devam etmeni tavsiye ederim yoksa oyundaki islevleri kullanmadan oyunu elestirmen biraz sacma

Patron olanlara birakta off ikende gelsin afedersin vip oyuncunun ne ozellilgi olucak adam oyunun %70_80 lik kismini sana sunmus halen begenmiyorsunuz

1 ay oynayip oyun hakkinda fikir edinemiyorsaniz sorun sizde ben bu oyuna basladim 1 hafta sonra gittim patron aldim

Ayrica bizler gold seller degilizki oyundan medet umalim bak ne guzel bitir okulu ne yapiyorsan yap okulun icin engelse oynamiyacaksin uyusturucunun az cogu muhabbeti gibi olmus azicik azicik oynuyorum hayatimi oyun uzerinden kazanmak gibi bir hedefim yok demen bizlerin aylik para kazandigi bir hedef haline getiriyor.

Malliktan kastim senin benim farketmez herkesin yemek icme sigara alkol kisiden kisiye degisen sacma sapan harcamalara para sacarken zevk aldigi bir oyuna para vermesi mallik olarak goruluyor bu senin benim degil genel toplumun sorunu .

Dedigim gibi ben oyunu twitch de gordum indirdim oynadim patronu aldim begendim oynuyorum ben bu oyunu begenmemis olsaydim
    2. Gun oyuna girmezdim bak sende en az bir kac hafta oynuyorsun soyle zevk almadigin bir oyunda bu kadar zaman neden gecirdin zevk aldiysan patron neden almadin nede olsa steamdan oradan burdan oyun aliyorsun bir oyunun begenip begenmeme oyle gunler surecek bir olay degil .

• az önce gm yeşil yazıyla botları tek tek banladığını hilecilerin kökünü kazıyacağından falan bahsetti global chat kısmı gaza gelen insanla doldu
    Labor dan sikayet edecegine gece makroya birak labor kas bize labor gokten gelmiyor

vs

Patron olanlara birakta off ikende gelsin afedersin vip oyuncunun ne ozellilgi olucak

Devam et sen güzel kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

Labor dan sikayet edecegine gece makroya birak labor kas bize labor gokten gelmiyor

vs

Patron olanlara birakta off ikende gelsin afedersin vip oyuncunun ne ozellilgi olucak

Devam et sen güzel kardeşim..

Sende 3 kurus para ile 5 kurus köfte almaya calısmaya devam et .

kafan bu sekilde devam ettikce oynarsın zevk almadan para vermem deyim haftalarca oynamak neyin kafası cidden garip zevk alıp almaman bir kac saatliktir ısınırsan oynarsın oynuyorsan zevk alıyorsundur zevk almadıgım bir oyunu 2. gün oynamam bok atacagım bir oyunu oynamam.
    örnek verdigin oyunları oyna bekle ki acılsın.

Arkadaşım tamam beyin var kullanmıyorsun anladım da şunu izah et bana 3 hafta boyunca her allahın günü mü oynuyorum yazmışım? Hatta 2. yazımda yine belirttim her gün oyuna giremediğimi senin gibi çakallık yapamadığı illa günlük programımı mı yazayım şuraya geceleri 1-2 saat her gecede değil yani budur...

kendinle çelişmene rağmen gelipte burada halen daha beyin, kafa anlamaya çalışman da çok ironik olmuş.
  • Arkadaşlar oyunu free 2 play oynamak diye birşey yok öncelikle onu bir kenarı bırakalım. Oyun altınıyla çok kolay patron oluyorsunuz.

Ben oyunda patron olmayan insana çok az rastlıyorum şahsen. Yani oyun kesinlikle pay 2 win değil. Bende patrona para vermedim ama şimdi 5 ay patron olacak kadar apexim var ve patronum.

Kısacası oyun beni pay 2 winlik konusunda şaşırttı ben pay 2 win bekliyordum oyundan ama olmadı. Herkes çatır çatır patron yan şuan oyunda para vermeden. 10 tane trade run çektinmi 50gold alıyorsun en kötü. 4 günde her gün 10 kere trade run yaptınmı 1 aylık patronluk apexi çıkıyor (apexin 100golda çıktığını düşünürsek).

Ha pay 2 win'i şöyle düşünürsek, oyuna 4 gün önce başlayan kesim oyunu domine etti şuan. Ev tarla muhabbetinden götürdüler malı. Keşke zamanında 50 dolar verip bizde 4 gün önce başlayıp dikseydik her tarafa alt karakterle üst karakterle şimdi uçmuştuk.

Bu pay 2 win denirse kabul ederim ama diğer konularda oyun kesinlikle pay 2 win değil.

Bu arada kendime ev tarla felan satın alınca oyuna tekrar ısınmaya başladım biraz daha morelim geldi şuan cooking kasıyorum kendime. Dahutada elinde bol ground grain olan varsa alırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Ekim 2014; 12:15:54 >

çok eğlendim bide aklından kurmuş geçirmiş tebrik ediyorum örneğin çoooook yaratıcıydı(!) merak etme bu zihniyetin olduğu oyunda ben olmasam da olur.. koçeroo aman yakma kafayı

ciddi ciddi oturup cevap yazmak isterdim ama sen git ergenlik sivilcelerini patlat

• quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

çok eğlendim bide aklından kurmuş geçirmiş tebrik ediyorum örneğin çoooook yaratıcıydı(!) merak etme bu zihniyetin olduğu oyunda ben olmasam da olur.. koçeroo aman yakma kafayı

ciddi ciddi oturup cevap yazmak isterdim ama sen git ergenlik sivilcelerini patlat

Sende haklısın ergenmiş :D

/>

• @JackPierre
    Hocam öncelikle ilk mesajinizdaki labor yorumunuz için cevap yazıyorum(tabiki kendi düşüncelerim ) ;

Labor sistemi oyunu kısıtlayan bi sistem evet ama bu gerekli olan bi sistem çünkü oyunda para kasmak kolay . normalde online oyunlarda paramızı kasıp en iyi itemlari almaya çalışırdık ve para kasmak çok zor olurdu. Bu oyunda para kasmak kolay ama herşey para değil ,labor sistemi olmasa (craft,maden bunların hepsini kaldirirsak ortadan) herkes diğer oyunlardaki gibi para kasıp en yuksek goldla alınan itemi almaya çalışır ve sürekli fiyatı artardi. Ama su an labor var ve labor la yapilan itemlari herkes yapabildiginden bu artış çok olmaz olsa bile bi yerden sonra para vermek istemeyenler kendisi craftlamaya baslar ve fiyatlar doğal olarak düşer .Labor sistemi olsa ama sınırsız laborumuz olsa bu sefer oyunun bi zevki kalmayacak örnek olarak şunu söyleyeyim : Ev yapacağız ve stone pack lazim ve sınırsız laborumuz var gidip madeni kazıp toplarız ne kadar gerekiyorsa bitiririz evi sonra cooking ikizi geliştirelim dedik diktik herşeyi bahcemize hatta kendimize farm alanı disinda kimsenin bulamayacagi bi ekim alanı bulduk ve sınırlandırarak bi laborumuz olmadığında diktik oraya paramizin yettiği kadar şeyi sonra olunca topladik gidip sonuna kadar yükselttk cookingimizi ve boyle boyle tüm meslekleri yukselttik , EE ne kadar sürer bu şekilde tüm meslekleri yükseltmek ? En fazla 1 ay. Ya sonra ? Sadece pvpden ibaret olur oyun . En geç 2 ay sonra oyun bitmiş olur tamamen
    Ama suanki labor sistemi varken ev yapmaya kalkınca: maden lazim gittik kazdik labor bitene kadar ama yetmedi , karşı kıtadan gelen veya bizim kıtadan giden trade packlilere pk açıp daldık öldürüp aldık packi götürürken başkası bize daldi onları da puskurttuk diyelim ve sattik packi bu kadar aksiyon yaşadık eglendik ama sadece stone packin parasının 5 te biri çıktı bu şekilde evi bitirmek bile 2 hafta sürer yani oynanabilirlik suresi uzamış oldu

Baya bi uzun olmus kusura bakmayın okumak istemezseniz özet olarak labor olayı oynanabilirliği uzatmak için konulmuş doğru bir sistemdir

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.