Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dewr

1litrelik pet şişe al. yarsına kadar doldur.sorna kalan yarısının 5de 1i kadar daha su doldur sonra eline al. taşı yürü falan.

agırlıgı konusunda fikir sahibi olabilirsin.

Zaten 704 wifi cepte taşınacak bir elet değil.300-350 gr ve 7'' olsa bile cebe girmez.Ama bence 605i 300 grama yakın olduğu halde koruma kılıfıyla çok da kolay taşıyorum cepte.bir de kılıfta bir lastik var
    Stylusu da oraya yerleştiriyorum.Süpper oluyor.
  • quote:

1litrelik pet şişe al. yarsına kadar doldur.sorna kalan yarısının 5de 1i kadar daha su doldur sonra eline al. taşı yürü falan.

hahahahah süperdi yaaaa.....koptum......

• quote:

Orjinalden alıntı: chaim

Arkadaşlar bende archos 605 wifi almaya karar verdim dün ggden siparişi veriyodum ki 704 wifi ile tanıştım aklımı çeldi 7 inç ekranı var az bi para daha koyup onumu alsam acaba tek sorun 630 gr olması...sizce çok ağır olurmu??704 Türkiyede hiç bi mağazada olmadığı için deneyemiyorumda

bu arada arkadaşım senin nasıl kullanacağına bakar...bu arada 705 modeli de çıktı...o da aynı gibi...eğer büyüklük sorun dğilse 704 yada 705 al...ama 605 ekranı yeterli kardeşim...birazdan büyüklüklerini göstercem sana...hazırlıyım...
  • aşağıdaki linki tıklayarak hangisini seçeceğine belki daha rahat karar verirsin...

buradan boyutları görebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhns -- 6 Aralık 2007; 18:02:23 >
  • 705 bencede çok pratik olmayabilir 605 i alabilirsiniz benmialdığım arkadaşta 1tane 605 var ilgilenirseniz 160 gb...sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 6 Aralık 2007; 22:22:18 >
  • quote:

Mesajı yazdıktan sonra evdeki 500lük karton sütle denedim
    Sonra mediamarkt'a gidip 605'i iice bi kurcaladım
    Kararım kesin 605 muhteşem ötesi bi çözünürlüğü varÖnümüzdeki hafta siparişi veriyorum gkhns karşılaştırma için sağol

• arkadaşım 605 i nereden kaça alacaksın?
  • Aslında babamın yeğeni Fransa'dan gelecek bayram için ona getirtebilirsem tam süper olacak, olmadı ggden alıcam plug-inleriyle 700e patlar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaim -- 7 Aralık 2007; 17:39:19 >
  • ben forumdaki bir arkadaştan 605 4 gb yi 300 e aldım birenbir elden aldım iyi bir arkadaş elinde 160 gb 605 var istersen seni ona yönlendiririm bir görüş cihazları sıfır kutusunda fiyatıda uygundu sanırım..

bu arada web plug in extreme böyle yansımış

2 Aralık 07 ARCHOS SA IGNY FRA +52.49 +0.10
    2 Aralık 07 12/02/07 29.98 EUR FRA -0.00 +0.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 7 Aralık 2007; 17:43:11 >
  • Bu plug-in'ler için ülke seçerken alınğı yerimi yoksa bulunduğumuz yerimi giriyoruz..Çünkü sonuç itibariyle cihazdaki numaralar ABD(yada hangi ülkede satılıyorsa) için üretilmiş...Yani ben Fransa'dan getirtsem country için Fransamı yoksa Other country'den turkey olarakmı girecem...
  • o konu hakkında kimsenin bilgiis yok acıkcası. ben düşünüoum amerikadanmı alsam die ama avrupanın genelinde fiyat 30 euro. bitek amerikada we kanada için 30 dolar sanırım. ileride problem cıkabilir mi die süşünmekteyim.çünkü archosu kayıt yaptırırken sectigin ülkeyle uyumlu olması lazım. mesela kayıtta adres kısmında Türkiye sectiysen satın alırken sanırım karşılaştırıyor ve problem cıkartıyor. kayıtta amerika secersende ne olur bilemem. sonucda kayıt sırasında sana wermiş oldugu numara ile alışweriş yapıosun hep. yani alet bir nevi kayda geçiyor.

secenekler Türkiye olarak yani Tüekiye olmadıgı için other country secerek plug ları alıcaksın. kayıt sırasında Türkiyeyi seçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 7 Aralık 2007; 18:08:14 >
  • Yahu şu web plug-in işini "ben hallettim taş gibi bağlanıyo youtube'dan video bile izledim naaaber" diyen yokmuVarsa nası yaptı bi sölesede yüreğimize su serpse
  • ben plug ini geçen hafta türkiyeden aldım 52 küsür ytl tutmuş tabiki other countryi işaretledim küçücük bir dosya indirdim ve yükledim okadar..ama hala kablosuz ağ bulup deneyemedim
  • quote:

o konu hakkında kimsenin bilgiis yok acıkcası. ben düşünüoum amerikadanmı alsam die ama avrupanın genelinde fiyat 30 euro. bitek amerikada we kanada için 30 dolar sanırım. ileride problem cıkabilir mi die süşünmekteyim.çünkü archosu kayıt yaptırırken sectigin ülkeyle uyumlu olması lazım. mesela kayıtta adres kısmında Türkiye sectiysen satın alırken sanırım karşılaştırıyor ve problem cıkartıyor. kayıtta amerika secersende ne olur bilemem. sonucda kayıt sırasında sana wermiş oldugu numara ile alışweriş yapıosun hep. yani alet bir nevi kayda geçiyor.

secenekler Türkiye olarak yani Tüekiye olmadıgı için other country secerek plug ları alıcaksın. kayıt sırasında Türkiyeyi seçebilirsin.

öle olmuyo,Türkiye seçeneği diye bişiy yok yanlış hatırlamıyosam...sadece sen yazıyosun...bu arada sorun çıkma olayına da açıklık getiriyim...ben ilk denememde garanti sanal karttan almaya çalıştım...Canada seçerek herşeyi girdim...ama ekranda hata mesajı belirdi...hesabıma baktım para açık provizyonda duruyo...bir nevi kimse bişey yapamıyor...bankayı aradım...para çekilmiş,,bişey yapamayız falan filan...archosa mailller falan...1 hafta sonra para geri geldi...ama bu olaydan ne archos firması ne de garanti bi işlemde bulunmadı sanırım...2. denemem de bi daha böle bişeyle karşılaşmıyım diye advantage la other country den aldım...bence sorun kredi kartının yurtdışı alışverişe açık olması vs. ile ilgili...cihazın nerde olduğu önemli değil ama kartın bağlı bulunduğu ülkeyle alakalı olabilir...yada dediğim gibi yurtdışı alışverişe açık k.kartı olabilir....

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

quote:

o konu hakkında kimsenin bilgiis yok acıkcası. ben düşünüoum amerikadanmı alsam die ama avrupanın genelinde fiyat 30 euro. bitek amerikada we kanada için 30 dolar sanırım. ileride problem cıkabilir mi die süşünmekteyim.çünkü archosu kayıt yaptırırken sectigin ülkeyle uyumlu olması lazım. mesela kayıtta adres kısmında Türkiye sectiysen satın alırken sanırım karşılaştırıyor ve problem cıkartıyor. kayıtta amerika secersende ne olur bilemem. sonucda kayıt sırasında sana wermiş oldugu numara ile alışweriş yapıosun hep. yani alet bir nevi kayda geçiyor.

öle olmuyo,Türkiye seçeneği diye bişiy yok yanlış hatırlamıyosam...sadece sen yazıyosun...bu arada sorun çıkma olayına da açıklık getiriyim...ben ilk denememde garanti sanal karttan almaya çalıştım...Canada seçerek herşeyi girdim...ama ekranda hata mesajı belirdi...hesabıma baktım para açık provizyonda duruyo...bir nevi kimse bişey yapamıyor...bankayı aradım...para çekilmiş,,bişey yapamayız falan filan...archosa mailller falan...1 hafta sonra para geri geldi...ama bu olaydan ne archos firması ne de garanti bi işlemde bulunmadı sanırım...2. denemem de bi daha böle bişeyle karşılaşmıyım diye advantage la other country den aldım...bence sorun kredi kartının yurtdışı alışverişe açık olması vs. ile ilgili...cihazın nerde olduğu önemli değil ama kartın bağlı bulunduğu ülkeyle alakalı olabilir...yada dediğim gibi yurtdışı alışverişe açık k.kartı olabilir....

dostum kayıt kısmını ima etmiştim
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

• arkadaşlar arhosunuzun kulaklığı ile ilgili ne düşünüyorsunuzdeğiştirdinizmi yoksa bu kulaklık yeterlimi sizce yanında gelen kulaklığın kalitesi nasıl benim kulaklıktaki archos yazısı hemen silindi sizinkilerde silindimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar arhosunuzun kulaklığı ile ilgili ne düşünüyorsunuzdeğiştirdinizmi yoksa bu kulaklık yeterlimi sizce yanında gelen kulaklığın kalitesi nasıl benim kulaklıktaki archos yazısı hemen silindi sizinkilerde silindimi?

ben kullanmıyorum...kulaklığı pek kaliteli değildi...bende creative kulaklık var...onla kullanıyorum...
  • dewr,tmm anladım kardeşim...bende tam hatırlayamadım...yanlış anlama...
  • 2. defa atmışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhns -- 8 Aralık 2007; 10:06:28 >
  • cihazın sound ayarlarında audio output SPDFveya analog line out diyor ikisi arasında nefark var biliyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.