Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SPDF hifi sistemlere bağlayacağın zaman seçiliyor...ses çıkışını analog yada dijital seçimi...olarak biliyorum..
  • DVR Station tüm modeller için aynı mıdır? Tüm modellere uyar mı? YOksa 605 için farklı mıdır?
  • 4.nesil----5. nesil farkı var...404 504 604 704ünkiler ile 405 605 705 lerinki farklı oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

4.nesil----5. nesil farkı var...404 504 604 704ünkiler ile 405 605 705 lerinki farklı oluyor...

Bilgi için teşekkürler. Sahip olanlar nereden aldı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

quote:

4.nesil----5. nesil farkı var...404 504 604 704ünkiler ile 405 605 705 lerinki farklı oluyor...

Bilgi için teşekkürler. Sahip olanlar nereden aldı acaba?

ben gittigidiyor dan aldım.Ve tavsiye ederim.çok kullanışlı.
  • ben donanımhaberden djfat83 nikli arkadaştan aldım çok uygun fiyata verdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

ben donanımhaberden djfat83 nikli arkadaştan aldım çok uygun fiyata verdi...

Alanlar kaça aldı acaba? Uygun fiyat nedir? djfat83 ile nasıl bağlantıya geçebilirim.
  • Archos 605 Wifi 30Gb (şimdilik plug-in siz:)

cepte taşınacak medya oynatıcı budur arkadaşlar! ilk satır da "cowon mu i-river mı (ki bir zamanlar lider idi tüm geek ler için) i-pod touch mı alayım abi?" die düşünüp duranlara ilan etmiş olaim.
    10 küsür gündür eskitiorum cihazı. ingiltereden alındı. travel adapter ile birlikte.toplam 200 £ ödedim.

kullanım öncesi kullanıcı kılavuzunun da belirttiği üzere ilk şarj ÇOK önemli.
    http://www.archos.com/support/download/manuals.html?etape=man&pr=archos605wifi.png&country=global&lang=en
    ingilizcesini öneririm türkçesi çok kötü bir çeviri. ifade bozuklukları hat safhada(

usb üstünden şarja taktıktan soora cihazı en az 12 saat beklemeye hazır olun ama SAKIN "CHG" led inin yanıp sönmemesine şaşırmayın. çünki bu olmayacak.
    kullanım kılavuzu güncel ama firmware güncel olmadığı için CHG led yanıp sönmeyecek.onun için şarjda tuttuğunuz ilk 1 saat sonrasında aletin firmware update
    ini yapıp kılavuzun verdiği bilgilere aleti getirmiş/denklemiş olmak gerekior.
    kablosuz modem kullanıcıları için bu çok çok basit. alet kendisi indirip yüklüor. dier yöntem de ArchosLink i kullanmak. bu ufak programı cihazı register ettikten soora indirebilioruz.

hama usb şarjörü de bir yöntem. fakat tam bir çözüm diil. çünki usb kablosunun potansiyeli ancak yavaş şarj a müsait.
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360469&CS_Category=_AKSESUARLAR811&CS_Catalog=_MP3

şu abinin de yorumları pek kıymetli bir göz atmanızı öneririm. . .

http://blogs.technet.com/keithcombs/archive/2007/09/24/archos-605-wifi-added-to-my-pmp-collection.aspx

hold işlevi gören tv/lcd pek tatmin edici diil çünki cepte/kılıfta/çantada duran alet mutlaka dokunmatik ekranına ya da tuşlarına bir baskı/uyarı alıor ve
    kapalı olan lcd ekran uyarı için açılıp 10 saniye (ya da siz back light süresini kaç sanieye ayarladıysanız o kadar) yanıp sonra kapanıor. yani gereksiz pil kullanımını
    "hold" tuşu engellemeyi başaramıyor.

kulaklık için söölenebilecek çok şey yok, eski model boyundan sağ kulağa dolanan sony ler gibi.
    ses kalitesi i-pod video ile gelen kıl beyaz kulaklık ile aynı ama bööle bir alete ancak Bose ya da Sennheiser inn In-Ear yakışacağını düşünüorm

ses çıkışı ise i-pod un biraz altında.doğruya doğru(
    ama işitme kaybından korunmuş olacaız böylece.
    illa sesi yükseltmek isteyen olur ise ses çıkış modunu SPDF ye alsın. ekolayzır ve bass boost devreden çıktığı için ses tenekeleşior ama.

fotograf yüklemek ve browse sorunsuz sadece resimlerim içinde bulunan preview resimcikleri, o dosyaya her girişinizde baştan yüklenior. alet gözünüzün önünde pil emior die heycanlanıorsunuz.
    ama zamanla buna da alışcaz.

ana menü arkasına istediğiniz resmi koyabiliorsunuz fakat 18% griden koyu şeyler seçmenizi öneririm. ne kadar parlak resim o kadar pil tüketimi.
    ayrıca aletin ana ekranındaki 8 ikon ve dier pil ses ve menü tuşlarının renklerini de "Appearance" da verilmiş olan 10 renkten seçiorsunuz. (turuncu-sarı-mavi-
    beyaz-yeşil-koyu turuncu-kırmızı-turkuaz-açık yeşil-bej)

Travel Adapter ile kayıt ve Travel Adapter işlevleri

ses ve görüntü girişi Travel Adapter ile birlikte gelen bir ucu 3 lü RCA (sarı beyaz kırmızı) dier ucu 3 kademeli mini jack olan yapılıor.
    max kesintisiz 9saat 59 dakika limiti var. daha ne olsun.(tabi hdd niz de uygun boşluk olmalı)
    bitrate 500-2500kb/s arası ; ses içinde 32 ve 48kHz seçim yapabiliorsunuz.

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

av girişini aksi yönde ise 5v lik bir dc in mevcut. Travel Adapter ın bağlandığı port usb kablosunun bağlandığı port diil. yani archos her ne kadar AMAN BİZİM ADAPTÖRLERİMİZi kullanın dese de
    5v lik bir adaptör ile şarj süresinin 4 saate düştüğünü Keith Combs dan öğrenmiştik. zira pilin kaç mAh olduunu bilmek de şart ama leak proof kaplaması yüzünden bunu göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulp48 -- 11 Aralık 2007; 2:55:08 >

• Güzel bi açıklama olmuş...Eline sağlık...
  • arkadaşlar arcosla hangi kulaklığı kullanıyorsunuz ben philips 9600 bağladım memnun deilim sizin kulaklıklarınız neler creative ep 630 kullanan varmı?
  • ben kullanıyorum;baya farkediyo...
  • quote:

ben kullanıyorum;baya farkediyo...

creative 630 mu kullanıyorsunuz yoksa başka bir modelmi ben philips aldım ses daha kaliteli ama daha az çıkıyor gibi geldi kendi kulaklığı daha yüksek çalıyordu sizdede seste düşüş varmı bende creative sparişi vereceğim.......
  • ep 630 almıştım ggden ama orjinal değil diyolar...ona rağmen kaliteli bir sesi var...sesi eskiye oranla daha iyi...yeterli oluyor yaniii...ama bas ağırlıklı...tizler yeterli değil...kulaklıktan kaynaklanıyordur o da...
  • eyvallah gkhns
  • plun in satın almayı becerebilen arkadaşlar!

kullandığınız banka aşışveriş için kart güvenlik numarası kontrolü olmaksızın para çekilmesine izin verdi için mi bu işi kıvırabiliorsunuz?
    ya da nedir bu işin püf noktası ? 11 gündür 234985732498 kere denedim olmuor olmuor olmuor

lütfen bir cevap yahu
  • kard güvenlik numarası internet alışwerişlerinde herzaman sorulur diye bilioum ben.
  • kart güvenlik nosu derken arkadaki son 3 numarayı mı diyosun?bence senin kartın yurtdışı alışverişlere açık değildir...yada master card varsa onunla dene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulp48

Archos 605 Wifi 30Gb (şimdilik plug-in siz:)

cepte taşınacak medya oynatıcı budur arkadaşlar! ilk satır da "cowon mu i-river mı (ki bir zamanlar lider idi tüm geek ler için) i-pod touch mı alayım abi?" die düşünüp duranlara ilan etmiş olaim.
    10 küsür gündür eskitiorum cihazı. ingiltereden alındı. travel adapter ile birlikte.toplam 200 £ ödedim.

kullanım öncesi kullanıcı kılavuzunun da belirttiği üzere ilk şarj ÇOK önemli.
    http://www.archos.com/support/download/manuals.html?etape=man&pr=archos605wifi.png&country=global&lang=en
    ingilizcesini öneririm türkçesi çok kötü bir çeviri. ifade bozuklukları hat safhada(

usb üstünden şarja taktıktan soora cihazı en az 12 saat beklemeye hazır olun ama SAKIN "CHG" led inin yanıp sönmemesine şaşırmayın. çünki bu olmayacak.
    kullanım kılavuzu güncel ama firmware güncel olmadığı için CHG led yanıp sönmeyecek.onun için şarjda tuttuğunuz ilk 1 saat sonrasında aletin firmware update
    ini yapıp kılavuzun verdiği bilgilere aleti getirmiş/denklemiş olmak gerekior.
    kablosuz modem kullanıcıları için bu çok çok basit. alet kendisi indirip yüklüor. dier yöntem de ArchosLink i kullanmak. bu ufak programı cihazı register ettikten soora indirebilioruz.

hama usb şarjörü de bir yöntem. fakat tam bir çözüm diil. çünki usb kablosunun potansiyeli ancak yavaş şarj a müsait.
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360469&CS_Category=_AKSESUARLAR811&CS_Catalog=_MP3

şu abinin de yorumları pek kıymetli bir göz atmanızı öneririm. . .

http://blogs.technet.com/keithcombs/archive/2007/09/24/archos-605-wifi-added-to-my-pmp-collection.aspx

hold işlevi gören tv/lcd pek tatmin edici diil çünki cepte/kılıfta/çantada duran alet mutlaka dokunmatik ekranına ya da tuşlarına bir baskı/uyarı alıor ve
    kapalı olan lcd ekran uyarı için açılıp 10 saniye (ya da siz back light süresini kaç sanieye ayarladıysanız o kadar) yanıp sonra kapanıor. yani gereksiz pil kullanımını
    "hold" tuşu engellemeyi başaramıyor.

kulaklık için söölenebilecek çok şey yok, eski model boyundan sağ kulağa dolanan sony ler gibi.
    ses kalitesi i-pod video ile gelen kıl beyaz kulaklık ile aynı ama bööle bir alete ancak Bose ya da Sennheiser inn In-Ear yakışacağını düşünüorm

ses çıkışı ise i-pod un biraz altında.doğruya doğru(
    ama işitme kaybından korunmuş olacaız böylece.
    illa sesi yükseltmek isteyen olur ise ses çıkış modunu SPDF ye alsın. ekolayzır ve bass boost devreden çıktığı için ses tenekeleşior ama.

fotograf yüklemek ve browse sorunsuz sadece resimlerim içinde bulunan preview resimcikleri, o dosyaya her girişinizde baştan yüklenior. alet gözünüzün önünde pil emior die heycanlanıorsunuz.
    ama zamanla buna da alışcaz.

ana menü arkasına istediğiniz resmi koyabiliorsunuz fakat 18% griden koyu şeyler seçmenizi öneririm. ne kadar parlak resim o kadar pil tüketimi.
    ayrıca aletin ana ekranındaki 8 ikon ve dier pil ses ve menü tuşlarının renklerini de "Appearance" da verilmiş olan 10 renkten seçiorsunuz. (turuncu-sarı-mavi-
    beyaz-yeşil-koyu turuncu-kırmızı-turkuaz-açık yeşil-bej)

Travel Adapter ile kayıt ve Travel Adapter işlevleri

ses ve görüntü girişi Travel Adapter ile birlikte gelen bir ucu 3 lü RCA (sarı beyaz kırmızı) dier ucu 3 kademeli mini jack olan yapılıor.
    max kesintisiz 9saat 59 dakika limiti var. daha ne olsun.(tabi hdd niz de uygun boşluk olmalı)
    bitrate 500-2500kb/s arası ; ses içinde 32 ve 48kHz seçim yapabiliorsunuz.

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

av girişini aksi yönde ise 5v lik bir dc in mevcut. Travel Adapter ın bağlandığı port usb kablosunun bağlandığı port diil. yani archos her ne kadar AMAN BİZİM ADAPTÖRLERİMİZi kullanın dese de
    5v lik bir adaptör ile şarj süresinin 4 saate düştüğünü Keith Combs dan öğrenmiştik. zira pilin kaç mAh olduunu bilmek de şart ama leak proof kaplaması yüzünden bunu göremedim.

arkadaş kullandıkca bilgi ekliyor. süperde oluyor saol pulp48

• saol dewr )

yurt dışına açık visa ile denior ve başarısız oluorm

şu işi kıvıran bi cengaver çıkar da ne trick i var ise bu salak alış verişin iletir mi kobol tanrıları adına ? )

böölece web ve cine pulg in leri de kullanıp yorum yazabilsem

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
  • bence yakınında ki sağlam arkadaşlarından yada ailenden birinden adv. axess vb. kklerden yararlan...onları bi dene...bi de nereden alıyorsun...other country seçip de mi almaya çalışıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.