Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama archosla msn e girmek mümkünmü msn yüklenebiliyormu?
  • şimdilik bunla idare edicez...belki ilerde çıkar...
    webmessenger... tıkla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

quote:

Orjinalden alıntı: akiran

Bugün bi şey öğrendim. Archosun VCD filmleri direk olarak çalıştıramadığını convertlemek gerektiğini zannediodum ama aslında convertlemeye gerek yokmuş. VCD filmin uzantısını silip .flv yapınca çalıştırıo. Belki avi yapsakta çalıştırır denemedim daha. Yani archos uzantıya bakarak VCD filmi tanımlayamıyordu uzantıyı archosun tanıdığı biçimde yazarsak okuyobilio.

öle bişey olmaz...vcd mpeg formatındadır...sonunu .avi olarak değiştirmen çalışmasını sağlamayacaktır...sonunu .flv olarak değiştirip çalışmasını da anlamadım...şaşırmış durumdayım...bi yanlışlık olmasın...??????????

Ya bi türlü anlamadım gitti orjinal VCD filmi uzantıyı değiştirince çalıştırdı kopya olanı çalıştırmıo. Msjı yazdıktan sonra bi kaç filmle daha denedim bazıları çalıştı ama bazılarını tanımıo

• onlar divx filmler olmasın???
  • quote:

onlar divx filmler olmasın???

yok divx değil uzantılarıda .dat
  • dat uzantısı nasıl ilmi değiştirilir avseq yazıyor vcdde??
  •  --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

• Arkadaşlar benimde Cumartesi günü Archos 605 Wifi 160 GB ürünüm geldi. Heyecanla ürünü açtık. DIşından bir inceleme yapıp hemen Cumartesi akşamı şarja koydum. Fakat neredeyse 30 saati geçti CHG ışığı hala göz kırpmaya başlamadı. Kitapçığında tam şarj olduğında ışığın kırpışacağı yazıyor. Forumda ilk şarjın önemli olduğu yazdığından hala çıkarmadım. Sizce bir sorun var mı? Ne yapmalıyım? USB kabloyu önce ürüne sonra bilgisayara bağladım. Bağlantı yapılınca Archos açılacak mı acaba?

Ayrıca Forumda farklı yapıda ürünlerden bahsedildiğini okudum. Benim üründe bana farkı geldi. Kutunun içinden çıkan kitapçıkta ürünün tanıtımında CHG, HDD, TV/LCD ışıklarını aletin solunda gösterirken bendeki üründe bu ışıklar ürünün üst kenarında açma kapama ve TV/LCD düğmelerinin yanında. Ayrıca ürünün üst kenarında Card Slot yeri gösterirken bendeki üründe böyle bir kart yuvası yok. Acaba başkalarındada böyle mi?

İçime biir kurt düştü. Acaba bizim ürün sahte olabilir mi? Bu ürünlerin sahtedi var mıdır? Ürün madein China.

• quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

Arkadaşlar benimde Cumartesi günü Archos 605 Wifi 160 GB ürünüm geldi. Heyecanla ürünü açtık. DIşından bir inceleme yapıp hemen Cumartesi akşamı şarja koydum. Fakat neredeyse 30 saati geçti CHG ışığı hala göz kırpmaya başlamadı. Kitapçığında tam şarj olduğında ışığın kırpışacağı yazıyor. Forumda ilk şarjın önemli olduğu yazdığından hala çıkarmadım. Sizce bir sorun var mı? Ne yapmalıyım? USB kabloyu önce ürüne sonra bilgisayara bağladım. Bağlantı yapılınca Archos açılacak mı acaba?

Ayrıca Forumda farklı yapıda ürünlerden bahsedildiğini okudum. Benim üründe bana farkı geldi. Kutunun içinden çıkan kitapçıkta ürünün tanıtımında CHG, HDD, TV/LCD ışıklarını aletin solunda gösterirken bendeki üründe bu ışıklar ürünün üst kenarında açma kapama ve TV/LCD düğmelerinin yanında. Ayrıca ürünün üst kenarında Card Slot yeri gösterirken bendeki üründe böyle bir kart yuvası yok. Acaba başkalarındada böyle mi?

İçime biir kurt düştü. Acaba bizim ürün sahte olabilir mi? Bu ürünlerin sahtedi var mıdır? Ürün madein China.

İlk şarjda firmware eski olduğu için ışık yanıp sönmüyo diye biliyorum...artık şarjdan çıkarabilirsin...
    Ürün değişik çıkabiliyor...Kart okuyucu yeri olmaması da doğal...Çünkü 4 gb lık modellerde card slot oluyor...
    Sahte değil tabiki için rahat olsun...Seninki en son üretim cihazlardan...Mesela ilk çıkanlarla benim kullandığım cihaz arasında forumu okuduysan ses çıkışının delikleri farklılık gösteriyordu...Bütün ürünler çinde üretiliyor...Boşuna telaş yapmana gerek yok...Sen de cihazın resimlerini koyarsan biz de görmüş oluruz...yeni çıkanda ne gibi değişiklikler var diyee....

• quote:

quote:

Arkadaşlar benimde Cumartesi günü Archos 605 Wifi 160 GB ürünüm geldi. Heyecanla ürünü açtık. DIşından bir inceleme yapıp hemen Cumartesi akşamı şarja koydum. Fakat neredeyse 30 saati geçti CHG ışığı hala göz kırpmaya başlamadı. Kitapçığında tam şarj olduğında ışığın kırpışacağı yazıyor. Forumda ilk şarjın önemli olduğu yazdığından hala çıkarmadım. Sizce bir sorun var mı? Ne yapmalıyım? USB kabloyu önce ürüne sonra bilgisayara bağladım. Bağlantı yapılınca Archos açılacak mı acaba?

İlk şarjda firmware eski olduğu için ışık yanıp sönmüyo diye biliyorum...artık şarjdan çıkarabilirsin...
    Ürün değişik çıkabiliyor...Kart okuyucu yeri olmaması da doğal...Çünkü 4 gb lık modellerde card slot oluyor...
    Sahte değil tabiki için rahat olsun...Seninki en son üretim cihazlardan...Mesela ilk çıkanlarla benim kullandığım cihaz arasında forumu okuduysan ses çıkışının delikleri farklılık gösteriyordu...Bütün ürünler çinde üretiliyor...Boşuna telaş yapmana gerek yok...Sen de cihazın resimlerini koyarsan biz de görmüş oluruz...yeni çıkanda ne gibi değişiklikler var diyee....

Öncelikle rahatlatıcı bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

O zaman öncelikle firmware update etmem gerekiyor galiba. Bunu archos'un kendi sitesinden yapabiliyoruz herhalde.

Archos'un sitesinde 3 adet plug-in mevcut. Bunlardan anladığım ve forumda yazılanlara göre internete girmek için Web browser plug-in almamız gerekiyor da, diğer 2 plug-in olan Cinema plug-in ve Video podcast plug-in tam ne işe yarıyor. Bunları almadan film seyredemiyor muyuz?

Cihazın resimlerini akşama foruma koymaya çalışacağım. Bendeki cihazın ses delikleri az olandan. Demek değişik zamanlarda değişik ürün çeşitleri piyasaya sürülmüş.

Birde şimdi kısaca benim yapmam gereken bir şeyler varmı tavsiye edeceğiniz. Yazarsanız memnun olurum.

İyi günler dilerim

• Arkadaşlar bende 605 wifi 30 GB olan modelden aldım ama bu plug-in olayını nasıl yapıyoruz, ben dosyaları buldum; cinema plug-in için iki adet dosya geldi şimdi bunları ne yapacağımı bilmiyorum, şimdi bu dosyaları cihazın içinde herhangi bir yere atmakmı gerekiyor; yoksa değişim bir şeklimi var. Yapan arkadaşlar nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatabilirmi? Elimde serial nosu ve key'i de var ama anlatın ne olcak bu dosyalar...
    sonra bu cihazla her siteye girilebiliyormu yani banka sitelerine girip işlem yapabilirmiyim, yada sadece youtube'den videomu seyrediyoruz.
    sonra video için convertör proğramlarından bahsetmişsiniz bunlarla bir dvd'yi archos için convert etmek ne kadar zaman alıyor.
  • quote:

Öncelikle rahatlatıcı bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

O zaman öncelikle firmware update etmem gerekiyor galiba. Bunu archos'un kendi sitesinden yapabiliyoruz herhalde.

Archos'un sitesinde 3 adet plug-in mevcut. Bunlardan anladığım ve forumda yazılanlara göre internete girmek için Web browser plug-in almamız gerekiyor da, diğer 2 plug-in olan Cinema plug-in ve Video podcast plug-in tam ne işe yarıyor. Bunları almadan film seyredemiyor muyuz?

Cihazın resimlerini akşama foruma koymaya çalışacağım. Bendeki cihazın ses delikleri az olandan. Demek değişik zamanlarda değişik ürün çeşitleri piyasaya sürülmüş.

Birde şimdi kısaca benim yapmam gereken bir şeyler varmı tavsiye edeceğiniz. Yazarsanız memnun olurum.

İyi günler dilerim

quote:

Orjinalden alıntı: hazanfer

Arkadaşlar bende 605 wifi 30 GB olan modelden aldım ama bu plug-in olayını nasıl yapıyoruz, ben dosyaları buldum; cinema plug-in için iki adet dosya geldi şimdi bunları ne yapacağımı bilmiyorum, şimdi bu dosyaları cihazın içinde herhangi bir yere atmakmı gerekiyor; yoksa değişim bir şeklimi var. Yapan arkadaşlar nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatabilirmi? Elimde serial nosu ve key'i de var ama anlatın ne olcak bu dosyalar...
    sonra bu cihazla her siteye girilebiliyormu yani banka sitelerine girip işlem yapabilirmiyim, yada sadece youtube'den videomu seyrediyoruz.
    sonra video için convertör proğramlarından bahsetmişsiniz bunlarla bir dvd'yi archos için convert etmek ne kadar zaman alıyor.

Firmware burdan...
    Türkçe kullanım kılavuzu burdan...

indirebilirsin...Firmware ı yükledikten sonra cihazın ana klasörüne atacaksın...sonra cihaz güncelleme olduğunu mesajla bildiriyor...ok deyip kurulumu yapıyorsun...

Pluginlere gelince web plugin internete girmek için şart gibi bişey...Tüm sayfaları rahatlıkla açabiliyor...Bankalarda denemedim ama açar....Çünkü birden çok sayfa açma özelliği de bulunuyor...

Cinema ve Video podcast e gelince cinema eklentisi MPEG-2/VOB – 5.1 sound - AC3 formatlarını destekliyor...Yani vcd ve dvd format değiştirmeden cihaza atıp ilemeyi sağlıyor... Video podcast te H.264 – AAC sound .mp4, .m4v or .mov gibi formatları destekliyor...

Zaten cihaz hali hazırda wmv ve divx destekliyor...O yüzden çoğu kişi ihtiyaç duymuyor...Ama dvd yada vcd den direk cihaza atıcam dersen sen bilirsin...Diğer taraftan divx filmler temin ederek çözüm sağlamış olursun hem de daha az yer kaplamış olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhns -- 17 Aralık 2007; 12:10:19 >

• arkadaşlar..benim aldığım toshiba A200-1LA SELECT model laptop un içnden hediye ürün ARCHOS 504 40GB HDD Lİ multimedia player çıktı.
    1-BU ürün için içinden şarj kablosu çıkmadı.acaba usb den mi pc üzerinden şarj oluyor.
    2-driver cd si de yok.usb den takınca çıkarılabilir depo birimi olarak tanınıyor fakat sürükle bırak yöntemi ile pc den hiç bir obje (resim dosya v.s)atamıyorum içine.acaba vista da çalışmıyormu . ne media modunda ne de hdd modunda E:/ sürücüsü olarak gözüken depo içine hiç bir şey atılmıyor.Acaba NTSF dosya sistemi ne mi uygun değil.çıldıracam.işin içnden çıkamadım.Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinecem.
    3-Ayrıca bu ürünle ilgili ne türkçe kullanım klavuzu ne de türkiye ye ait teknik servis destek noktası yok.

TEŞEKKÜRLER..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

arkadaşlar..benim aldığım toshiba A200-1LA SELECT model laptop un içnden hediye ürün ARCHOS 504 40GB HDD Lİ multimedia player çıktı.
    1-BU ürün için içinden şarj kablosu çıkmadı.acaba usb den mi pc üzerinden şarj oluyor.
    2-driver cd si de yok.usb den takınca çıkarılabilir depo birimi olarak tanınıyor fakat sürükle bırak yöntemi ile pc den hiç bir obje (resim dosya v.s)atamıyorum içine.acaba vista da çalışmıyormu . ne media modunda ne de hdd modunda E:/ sürücüsü olarak gözüken depo içine hiç bir şey atılmıyor.Acaba NTSF dosya sistemi ne mi uygun değil.çıldıracam.işin içnden çıkamadım.Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinecem.
    3-Ayrıca bu ürünle ilgili ne türkçe kullanım klavuzu ne de türkiye ye ait teknik servis destek noktası yok.

TEŞEKKÜRLER..

görmüştüm bende toshibalarda 604 veriyordu...demek ki 504 te veriyolar:)
    1.Kabloyla usbden şarj edeceksin....
    2.Menulerinde bi yerde windows seçeneği olması lazım...onu seç...driver a ihtiyaç duymuyosun...ama 504ler çıktığı tarihte vista yoktu sanırım...o yüzden bir problem olabilir...en iyisi archos.com dan download bölümüne bak...
    bi de firmware güncellemesi yap...sorununu çözecektir...adres aşağıda...
    http://www.archos.com/support/download/firmware.html?country=global&lang=en
    3.504 için Türkce kullanım kılavuzu da yok sanırım....archos.com download dan
    buraları bi incele...
    http://www.archos.com/support/download/drivers.html?country=global&lang=en

kullanma kılavuzları aşağıda ama Türkçe yok...
    http://www.archos.com/support/download/manuals.html?country=global&lang=en
    http://www.archos.com/support/download/spec_sheets.html?country=global&lang=en

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

arkadaşlar..benim aldığım toshiba A200-1LA SELECT model laptop un içnden hediye ürün ARCHOS 504 40GB HDD Lİ multimedia player çıktı.

TEŞEKKÜRLER..

görmüştüm bende toshibalarda 604 veriyordu...demek ki 504 te veriyolar:)
    1.Kabloyla usbden şarj edeceksin....
    2.Menulerinde bi yerde windows seçeneği olması lazım...onu seç...driver a ihtiyaç duymuyosun...ama 504ler çıktığı tarihte vista yoktu sanırım...o yüzden bir problem olabilir...en iyisi archos.com dan download bölümüne bak...
    bi de firmware güncellemesi yap...sorununu çözecektir...adres aşağıda...
    http://www.archos.com/support/download/firmware.html?country=global&lang=en
    3.504 için Türkce kullanım kılavuzu da yok sanırım....archos.com download dan
    buraları bi incele...
    http://www.archos.com/support/download/drivers.html?country=global&lang=en

kullanma kılavuzları aşağıda ama Türkçe yok...
    http://www.archos.com/support/download/manuals.html?country=global&lang=en
    http://www.archos.com/support/download/spec_sheets.html?country=global&lang=en

bu linkten indirdiğim firmware update aso dosya uzantısı ile geliyor.aygıtı xp işletim sistemli masaüstü pc ye bağladım.E:/ SÜRÜCÜSÜ olarak tanıyor ama açılmıyor.içine hiçbirşey atılamıyor.Bu aso dosyasını archos ikonlu çıkarılabilir depo aygıtın içine sürükle bırak yazıyor ama içine hiç bir şey atılamıyor.

• bilgisayara sürücü yükle ondan sonra dene...archos.com download bölümüne gir driverlardan usb olanı indir bilgisayara kur...bi de öle dene...yada cihazın ayarlar bölümünden bağlantı şekli var 605lerde...onda varsa windowsu seç....
  • super yaa..archosumdan atioum bu msgi.wifisi ne kadar guclu olablir diyenlere ornk olsun 2 kat asagidan baglanmaktayim. saygilar :)))))))))))
  • yeni firmware çıktı alayınızın bilgisine
  • arkadaşlar benim archosta sesi 6birim açana kadar kulaklıktan ses gelmiyor sizdede öylemi??
  • saçma ama evet ( didikledikçe yamukları çıkıor aletin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.