Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firmware bu sefer hepsi birlikte çıkmış...Tr altyazı olayını da halledemedik hala...
  • son firmwarede neler var sitede yazılanlardan bişey anlamadım ?
  • bazı sorunlar giderilmiş ve musicme ile archos medi club desteği gelmiş ama ne işe yararlar hiçbi fikrim yok...yuklemesek de olur sanırım...
  • dün altyazılı bir dvx izledim biraz zorlandım açıkçası zor oluyor türkiyede satılmaya başladıyğından mutlaka altyazı desteğide olmalı...
  • walla yalandan we want archos to support the Turkish subtitle die bi mail attım ama ne kadar etkili olur bilemem. bence gelen mail sayısına gore yapacaklardır zamanla.
  • Aslında Türkiyede fazla satılırsa hemen türkçe dil desteği ve altyazı desteği getirirler.Hem tüm aksesuarları gelir hemde tüm modelleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

walla yalandan we want archos to support the Turkish subtitle die bi mail attım ama ne kadar etkili olur bilemem. bence gelen mail sayısına gore yapacaklardır zamanla.

walla tebrik ediyorum...ilk adım atılmış oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

bilgisayara sürücü yükle ondan sonra dene...archos.com download bölümüne gir driverlardan usb olanı indir bilgisayara kur...bi de öle dene...yada cihazın ayarlar bölümünden bağlantı şekli var 605lerde...onda varsa windowsu seç....

olmuyor.çünkü indirdiğim usb driver zip dosyasını extract edince içinden 2 tane set up dosyası çıkıyor ve ne xp de ne de vista da setup lara aç dediğimde hiç bir hareket yok.Bu nasıl cihaz anlamadım gitti zaten usb driveri 2005 tarihli.Window 98 bulup bir de onda deneyelim desem,ne anladım bu işten.Toshiba vista yüklü A200-1LA SELECT notebook içinde eski teknoloji cihaz hediyesini nasıl verir ,çözemedim doğrusu...

Bu ARCHOS 504 4O GB HDD Lİ MP4 PLAYER İ KULLANAN YOKMU BİR BENDEMİ VAR BU! EY AHALİ YARDIM!!!!!!

• yusuf pm attım ama burda acıklayabilirsen su dvr stationu bak kac oldu saat. uyuz oldum çözemedim
  • quote:

yusuf pm attım ama burda acıklayabilirsen su dvr stationu bak kac oldu saat. uyuz oldum çözemedim

PM den cavap verdim.Umarım yardımcı olmuşumdur.Makinanın kendi içinde ayarına gerek yok kayıt için.Yanlızca kayıt biçimleri filan yaparsın.PAl-NTSC filan hikaye girme o konulara.
  • bu arada PMde yazmayı unuttum archos taki bilgiler TV de görmek için output cable lazım.Tabi bir de bir scart lazım.DVR ın kutusundan çıkan broşürde resmi var.
    Eğer archostaki video ve resimleri TV de görmek istemezsen bir scart kayıt için yeter.Geri kalan herşey kutu içeriğinde var.
  • archosdaki bilgileri gormek için 3lü kablo yetio.ama bi turlü kayıt yapamadım. s cıkışlı bi scart alıcam bide öle deniyim. tvden görüntü alamadım 3lü kablo ile scartta dahil. play stationdan aldım ama kayıt yapmama izin wermio hata werio dewamlı.dvd playerdan kayıt yapmayı denedim goruntu alıoum ama yine eror veriyor uyuz olmuş durumdayım. s cıkışlı scartla deniycem mecburen.ses kayıt edebilioum ama görüntü denerken hata werio işte..

ama tvye cıkış alındıgı zaman görüntü kalitesi süper. internete girdiginiz zaman tam ekran yayıo goruntuyu.dvr station kumanda kullanımı falan cok kolay ve rahat gercekten. tuşlar bitek basarken biraz fazla cıkık gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 22 Aralık 2007; 4:42:21 >
  • quote:

o konu hakkında kimsenin bilgiis yok acıkcası. ben düşünüoum amerikadanmı alsam die ama avrupanın genelinde fiyat 30 euro. bitek amerikada we kanada için 30 dolar sanırım. ileride problem cıkabilir mi die süşünmekteyim.çünkü archosu kayıt yaptırırken sectigin ülkeyle uyumlu olması lazım. mesela kayıtta adres kısmında Türkiye sectiysen satın alırken sanırım karşılaştırıyor ve problem cıkartıyor. kayıtta amerika secersende ne olur bilemem. sonucda kayıt sırasında sana wermiş oldugu numara ile alışweriş yapıosun hep. yani alet bir nevi kayda geçiyor.

secenekler Türkiye olarak yani Tüekiye olmadıgı için other country secerek plug ları alıcaksın. kayıt sırasında Türkiyeyi seçebilirsin.

Ben aleti amerikadeyken archosun sayfasından amerikadaki adresime aldım ve kaydı da amerika üzerine yaptım türkiyeye döndüğümde amerika üzerinden plug-in almak istedim ancak başaralı olmadı. işlem yaptığın bilgisayarın neredeyse oraya göre alacaksınız gibi geliyor bana sonuçta sayfaya bağlandığınız andan itibaren archos sizin nereden bağlandığınızı biliyor (yoksa herkes amerika seçer) türkiyeden alacaksanız other country seçeneği yapacaksınız. Ama amerikada tanıdığınız varsa ona aldırın zaten küçük bir dosya maille size yollarlar sonuçta en ucuz amerikada

Gökhan kredi kartıyla da ilgili değil ben bank of america kartıyla da denedim hem zaten kredi kartını(master card)yurt dışına açma gibi birşey yok zaten açık bildiğin master card işte 2 tane top dünya işareti işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dıkşın -- 22 Aralık 2007; 5:10:30 >

• ya arkadaşlar archosu ilk aldığım günden beri en az haftada bir kez fat file system hatası veriyor ve format atmam gerekio bu nedir bileniniz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akiran

ya arkadaşlar archosu ilk aldığım günden beri en az haftada bir kez fat file system hatası veriyor ve format atmam gerekio bu nedir bileniniz var mı?

Reset atmayı dene.Eğer bir işe yaramazsa o zaman formatı dene.Ama reset de işe yarar gibime geliyor.
  • Arkadaşlar dün Köln Media Markt dan ARCHOS 605 4 gb aldım fakat internete giremiyorum .kablosuz ağları buluyorum fakat internete girmiyor Web Browser satın al gibisinden bişe söylüyor napabilirim ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağrı_23

Arkadaşlar dün Köln Media Markt dan ARCHOS 605 4 gb aldım fakat internete giremiyorum .kablosuz ağları buluyorum fakat internete girmiyor Web Browser satın al gibisinden bişe söylüyor napabilirim ????

archos.com dan webplugin satın alıcaksın.
  • Şimi şu DVR kullanımına bir açıklık getirelim.Ben nasıl kayıt yapıldığını yazıcam.Ve birinin de archos taki video ve fotoların nasıl T.V de izlendiğini anlatmasını beklicem.

DVR ın içinden ÇİFT olarak çıkan kırmızı ,beyaz kablo ile S-video kabloyu DVR ın arkasındaki ''in'' soketine taktık.Diğer ucunu da scart girişine taktık ve TV ye taktık.Elektrik kablosunu da prize taktık.Archos 605'i DVR bağladıktan sonra ana ekranda recorder a girdik.Recorder da 2 kez tab(menünün yanındaki tuş)'a basınca kayıt için hazırlılar bitmiş oluyor.Geriye istek üzerine ayarlanan video kayıt özellikleri kalyor.O da menüden yapılabilir.(recerder'daki menüden.)Sadece ses kaydı yapmak için S-video kablosunun çıkarılması yeterli olacaktır.Yaptığının kayıtlae videodaki ''rec'' klasöründe bulunmaktadır.

Tekrar hatırlatim biri de şu 3 kablo ile resim ve videoları T.V de izlemeyi anlatsın.

• kayıt yapmayı beceremedim ilginctir.s girişli scartla deniycem bakalım hata werio...

3lü kablo ile tvde yayına gelince,

3lü kablodaki sarı kabloyu video out kısmına dierlerinide ses out kısımlarına takıosunuz. tvdede 3lü cıkışı olan scart ile bagladım ben.tv yi av moduna yani video moduna getirdikten sonra archosun ustudeki ayrıca hold tuşuna yarıyan tuşa(lcd/tv yazar) yada dvr kumandasındaki tv tuşuna basıonuz ve goruntu aynen ekrana gelmekte. bu kadar.

archosunuzdaki tüm işlemleri tvde yapabilmektesiniz. internetten indirdiginiz flash oyunları dahi oynayabiliorsunuz.internete baglanıp you tubeda dizi bile isleyebiliorsunuz.
  • işte sorunu buldum.Kutu içeriğinde sarı kablo yok.Ben sadece kırmızı beyaz ve s-video kablo ile denedim.Fotoğraf makinasında var sarı kablo ucu, DVR a uymuyor.Çünkü USB için yapılmış.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.