Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dvrın içinde olmamasının sebebi amerikadan almış yada getirtilmiş olması. dvrın içindeki baglantıları anlatan poster şeklindeki acıklamaya bakarsan orda awrupa için kutu içerigi ile amerika için kutu içeriği diye ayırmışlar.

kadıköye yakınsan,yazıcıoğlunda girişin alt katında merdiwenin arkasında kalan bi dükkan war. genelde kablo ucu bu tarz şeyler satmakta. 15 milyona 1 metre uzunlugunda alabilirsin. unutmadan 5 milyonada kablolar war. iisi olsun dersen
  • dvr output cable diye mi geçiyor.Çünkü paket içeriğindeki resimde 7 çıkış var.Şarj olurken daki yanlızca T.V den elektrik gidiyor o kablo ile.SW için ayrıca prize kablo takmana gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

dvrın içinde olmamasının sebebi amerikadan almış yada getirtilmiş olması. dvrın içindeki baglantıları anlatan poster şeklindeki acıklamaya bakarsan orda awrupa için kutu içerigi ile amerika için kutu içeriği diye ayırmışlar.

kadıköye yakınsan,yazıcıoğlunda girişin alt katında merdiwenin arkasında kalan bi dükkan war. genelde kablo ucu bu tarz şeyler satmakta. 15 milyona 1 metre uzunlugunda alabilirsin. unutmadan 5 milyonada kablolar war. iisi olsun dersen

Ok.sağol.
  • .
  • merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim. archos 604 wifi ile 605 wifi arasındaki farklar nelerdir? satış fiyatı olarak 100 ytl fark var aralarında. 605'e 100 ytl fazla ödemenin ne gibi avantajları olabilir?
  • en kolayından 605 yeni jenerasyon

çözünürlük farkı war.

archosun ana sayfasına girersen aradaki özellik farklarını gorebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 28 Aralık 2007; 3:25:55 >
  • dewr canon s5 kullanıyorsun sanırım...Bende bi slr like almayı düşünüyorum...Canon dan memnun musun?Kendime panasonic fz18 yada fz8 belki de fz 50 almayı düşünüyorum...Tavsiyen var mı?
  • canon s5 den gayet memnunum. yarı profyosenel bir makine.fiyatıda gayet uygun.çekimleri falan gercekten güzel.forumda s3 başlıgı altında bi sürü resim var foto bölümünde ordanda bilgi edinebilirsin.

acıkcası amatörce,çektigim zaman kaliteli olsun dersen bu söledigin makinelerin hepsi zaten kaliteli.daha profyosenelce fikir sorarsan acıkcası bende amatörüm :)

ama panasonic olsun canon hepsi güzel makineler. canon s5 de gayet başarılı ben cok memnunum. tavsiye ederim tabiki.

ayrıca not olarak ekliyim aklıma gelmişken archosa attıgınız fotolarınızı ne zaman hangi makine ile cekildigini ogrenebiliyorsunuz.infosunda fotonun butun bilgiler yazmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 29 Aralık 2007; 3:10:19 >
  • Archos 605 'te sanal klavyede rakamlar yok mudur? Yada rakamlar nasıl çıkıyor?

Bilenler ütfen bilgi verir misiniz?
  • Arkdaşlar ben dün archos 705 aldım yalnız web browser plug-in leri nasıl alıcaz biz başaramdık bana tam detaylı anlatıcak olan arkadaşlar varmı şimdiden teşekürler

Aşağıya da resimini koyuyorum

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

canon s5 den gayet memnunum. yarı profyosenel bir makine.fiyatıda gayet uygun.çekimleri falan gercekten güzel.forumda s3 başlıgı altında bi sürü resim var foto bölümünde ordanda bilgi edinebilirsin.

acıkcası amatörce,çektigim zaman kaliteli olsun dersen bu söledigin makinelerin hepsi zaten kaliteli.daha profyosenelce fikir sorarsan acıkcası bende amatörüm :)

ama panasonic olsun canon hepsi güzel makineler. canon s5 de gayet başarılı ben cok memnunum. tavsiye ederim tabiki.

ayrıca not olarak ekliyim aklıma gelmişken archosa attıgınız fotolarınızı ne zaman hangi makine ile cekildigini ogrenebiliyorsunuz.infosunda fotonun butun bilgiler yazmakta.

saolasın...benim de ilk tercihlerim arasında fz18 ve s5 var....bakalım:)

quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

Archos 605 'te sanal klavyede rakamlar yok mudur? Yada rakamlar nasıl çıkıyor?

sanal klavye var...gerektiğinde ekranda çıkıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: c.güner

Arkdaşlar ben dün archos 705 aldım yalnız web browser plug-in leri nasıl alıcaz biz başaramdık bana tam detaylı anlatıcak olan arkadaşlar varmı şimdiden teşekürler

Aşağıya da resimini koyuyorum

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

Walla other country ile 30 euro verirsen alırsın...amerika ve kanadadan sorun çıkabiliyor...

• arkadaşlar archoslarınız için usb sarj kullanan varmı sarj olsun diye blgs ı sabaha kadar açık tutuyorum perişan oluyor alet siz nasıl sarj ediyorsunuz 220 ile çalışan usb sarj öneriniz veya kullananınız varmı?

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360469&CS_Category=_AKSESUARLAR811&CS_Catalog=_MP3

bu ürünü alıcağım ama tüketiki 500 ma ya kadar olan aletleri sarj eder gibi bir açıklaması var archos bu sınıfa giriyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 29 Aralık 2007; 22:27:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

Archos 605 'te sanal klavyede rakamlar yok mudur? Yada rakamlar nasıl çıkıyor?

sanal klavye var...gerektiğinde ekranda çıkıyor...

Sanal klavye evet gerektiğinde çıkıyor biliyorum. Öğrenmek istediğim bendeki çıkan sanal klavyede rakamlar (1,2,3... gibi) çıkmıyor. Sanal klavyede bunlar yok mu? Yada nasıl çıkartılıyor?

Teşekkürler
  • (alt) tuşu olması lazım...basarsan rakamlar çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar archoslarınız için usb sarj kullanan varmı sarj olsun diye blgs ı sabaha kadar açık tutuyorum perişan oluyor alet siz nasıl sarj ediyorsunuz 220 ile çalışan usb sarj öneriniz veya kullananınız varmı?

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360469&CS_Category=_AKSESUARLAR811&CS_Catalog=_MP3

bu ürünü alıcağım ama tüketiki 500 ma ya kadar olan aletleri sarj eder gibi bir açıklaması var archos bu sınıfa giriyormu?

bunlara gözat...

Archos Mini Dock 40 ytl

Archos DVR Travel Adapter 77 ytl

Archos DVR Station 124 ytl

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

quote:

arkadaşlar archoslarınız için usb sarj kullanan varmı sarj olsun diye blgs ı sabaha kadar açık tutuyorum perişan oluyor alet siz nasıl sarj ediyorsunuz 220 ile çalışan usb sarj öneriniz veya kullananınız varmı?

bunlara gözat...

Archos Mini Dock 40 ytl

Archos DVR Travel Adapter 77 ytl

Archos DVR Station 124 ytl

• arkadaşlar bu siteden alışveriş yapanınız varmı sizler aldınızmı? mini dock ta adaptörde var deilmi bu siteden sipariş vermeyi düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 30 Aralık 2007; 18:50:32 >
  • quote:

ben archos 605 4 gb yi 300 ytl ye aldım...sıfır kutusunda...

hocam bu fiyata bu ürünü nerden aldın acabaa??
  • Arkadaşlar herkese hayırlı olsun.Bir A2 sahibi olarak naçizane fikrimi söyleyeyim. Bugün MediaMarkt'ta 605'i epey inceledim. Evet görüntüsü çok canlıydı, dokunmatik olması risk olsada güzel bir özellik.Ancak alet bu kadar pahalı olmasına karşın, ucuz işçilik olarak duruyor.Özellik olarak 605, A2'den üstün olmasına karşılık, kalite ve işçilik olarak A2, 605'ten üstün. Bunun dışında aleti aldıktan sonra , birde ekstralara para vermek bana cazip gelmiyor. Kesinlikle bundan sonrada tercihim A3 yada Q5 olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: emretezo

quote:

ben archos 605 4 gb yi 300 ytl ye aldım...sıfır kutusunda...

hocam bu fiyata bu ürünü nerden aldın acabaa??

djfat83 nicli arkadaştan forumdan aldım...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.