Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DRAO

@dewr

Cinema plug-in ve video podcast plug-in de yüklü.

Dvd filmi notebookuma koyup DVD'yi açınca içinde audio ve video diye iki klasör var. Bunlardan audio içinde birşey görünmüyor. Video içinde bir sürü dosya var. Bu video klasörünü Archos'un video bölümüne kopyalıyorum. Archos'u açınca bu klasörü görüyorum. Buna tıklayınca içindekii bir sürü dosyalarıda görüyorum. Ama hangisini çalıştırıp filmi oynatacağımı bulamıyorum.

VCD'ye gelince onun içerisindeki klasörleride Archos içinde video bölümünde bir klasör yaratıp kopyalıyorum. Bunda sorun yok. Bilgisayardan archos'un içine baktığımda dediğin gibi mpegav dosyasının içinde AVSEQ1.DAT diye bir dosya var. Onu görüyorum. Ama archosu çalıştıp bu mpegav klasörüne bakınca empty diyor.
    Bu topikte bir arkadaş vcd'de AVSEQ1.DAT dosyasının DAT uzantısını FLV yapınca çalıştığını yazmıştı. Bende öyle yaptım. Archos'u çalıştırdığımda mpegav dosyasının içinde AVSEQ1 dosyasını gördüm. Çalıştır diye tıklayınca hata mesajı verdi.

Ne yapacağımı bilemiyorum.

ya flv yapma işini ben yazmıştım ama elimdeki vcd lerden sadece bir kaçı çalıştı öyle. Bi de uzantısını mpg yada mpeg yaparak dene gene çalışmazsa. Kesinlikle şunu söyleyebilirim archos VCD oynatamıo.

• quote:

Orjinalden alıntı: akiran

quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

@dewr

Cinema plug-in ve video podcast plug-in de yüklü.

Dvd filmi notebookuma koyup DVD'yi açınca içinde audio ve video diye iki klasör var. Bunlardan audio içinde birşey görünmüyor. Video içinde bir sürü dosya var. Bu video klasörünü Archos'un video bölümüne kopyalıyorum. Archos'u açınca bu klasörü görüyorum. Buna tıklayınca içindekii bir sürü dosyalarıda görüyorum. Ama hangisini çalıştırıp filmi oynatacağımı bulamıyorum.

VCD'ye gelince onun içerisindeki klasörleride Archos içinde video bölümünde bir klasör yaratıp kopyalıyorum. Bunda sorun yok. Bilgisayardan archos'un içine baktığımda dediğin gibi mpegav dosyasının içinde AVSEQ1.DAT diye bir dosya var. Onu görüyorum. Ama archosu çalıştıp bu mpegav klasörüne bakınca empty diyor.
    Bu topikte bir arkadaş vcd'de AVSEQ1.DAT dosyasının DAT uzantısını FLV yapınca çalıştığını yazmıştı. Bende öyle yaptım. Archos'u çalıştırdığımda mpegav dosyasının içinde AVSEQ1 dosyasını gördüm. Çalıştır diye tıklayınca hata mesajı verdi.

Ne yapacağımı bilemiyorum.

ya flv yapma işini ben yazmıştım ama elimdeki vcd lerden sadece bir kaçı çalıştı öyle. Bi de uzantısını mpg yada mpeg yaparak dene gene çalışmazsa. Kesinlikle şunu söyleyebilirim archos VCD oynatamıo.

Teşekkürler dediğiniz gibi bir deneyeceğim. Denedikten sonra sonucu yazarım.

DVD oynatımını nasıl yapıyoruz biliyor musunuz?

• merhaba arkadaşlar.ben archos mp3 wifi almak istiyorum.705 ve 605 modelleri arasında kararsızım.
    1- ) 705 7 inç,605 4.5 inç yazıyor.ama aynı gözüküyor.bi fikir verebilir misiniz.
    2- ) bu modellerin büyüklükleri aynı mı?
    3- ) divx, mpeg2 , mpeg4,vcd bunları izleyebilir muyuz?
    4- ) online oynadığım ogame oyunu var.bu siteyegirmede herhangi bir sorun olur mu?
    5- ) türkiyede pahalı,yurtdışından nasıl ,hangi siteden getirtebilirim?

cevaplar için şimdiden teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ats2017

merhaba arkadaşlar.ben archos mp3 wifi almak istiyorum.705 ve 605 modelleri arasında kararsızım.
    1- ) 705 7 inç,605 4.5 inç yazıyor.ama aynı gözüküyor.bi fikir verebilir misiniz.
    2- ) bu modellerin büyüklükleri aynı mı?
    3- ) divx, mpeg2 , mpeg4,vcd bunları izleyebilir muyuz?
    4- ) online oynadığım ogame oyunu var.bu siteyegirmede herhangi bir sorun olur mu?
    5- ) türkiyede pahalı,yurtdışından nasıl ,hangi siteden getirtebilirim?

cevaplar için şimdiden teşekürler

1- 705 ekran boyutu bakımından daha buyuk. ebatlarına bakarsan online sitesinden anlarsın.
    2-buyuklukleri aynı değil.
    3-plug in yuklemeden mp4 ile divx desteklemekte. alt yazı destegide bulunmakta. plug in yuklersen diğer bi cok formatıda destekler hale geliyor.
    4-msnwebmesengera bağlanabiliyorsam sende o game rahatlıkla oynayabilirsin.
    5- yurt dışında nerden getirtebilcegin hakkında fikrim yok. tanıdık vasıtası ile olabilirse amerika olabilir mesela yada amazon.de olabilir. buraya sipraişde ne gibi sorunla karşılaşırsın bilemem.

• teşekürler
  • Your product not suported the turkish language for the moment

archosdan gelen cvp.. sanırım yeni firmwaredede altyazı destegi olmayacak.
  • Merhaba arkadaşlar 605 80 gb yeni aldım.
    pazartesi günüde video gen 5 geliyorrr.Bu makinayla sanırım güzel şeyler yapabilirim.
    YAnlız bana plug in için link verirmisiniz .web için almam gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyzep

Merhaba arkadaşlar 605 80 gb yeni aldım.
    pazartesi günüde video gen 5 geliyorrr.Bu makinayla sanırım güzel şeyler yapabilirim.
    YAnlız bana plug in için link verirmisiniz .web için almam gerekir.

archos.com
  • 705 alan var mı aranızda.sizce fiyat olarak 1000 ytl verilir mi?yoksa yerine laptop almak daha mı avantajlı.karar veremedim.kullanan var mı.
  • 705e 1000 ytl bence fazla. cowon q5 alırsın daha ii.. ama daha fazla para verip 12-13inchlik laptopda alabilirsin.

ama 605 alırsan ve laptopa ihtiyacın yoksa herturlu işini gorur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

Your product not suported the turkish language for the moment

archosdan gelen cvp.. sanırım yeni firmwaredede altyazı destegi olmayacak.

napalım şansımızı deneyelim yine de...
  • en azından talep ulaşmış.3-4 aya çıkar bence.
  • kendinizi kandırmayın bence.a2 çıkmadan önceden beri archosçular türkçe altyazı deteği bekliyor hala yok daha da olmaz gibi geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

kendinizi kandırmayın bence.a2 çıkmadan önceden beri archosçular türkçe altyazı deteği bekliyor hala yok daha da olmaz gibi geliyor bana.

yaw git işine sen daha amerikaya giden birisini bulamadınmı..bulunca gel konuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 22 Ocak 2008; 1:51:40 >

• Gerçekten garip bir durum.Bir Türkçe desteği çıkarmak bu kadarmı zor
  • bu aletin lugin almadan oynattığı bir fortmat yokmu plugin istiyor şimdide
  • divx ve wmv var...daha ne olsun...
  • haa bende mp4 atıyom olmuyo dedim yoksa bunadamı para verecez die:) şimdi total video playerde divx e çevirsek olacakmı
  • arkadaşlar yeni firmware attım şimdi cihaza bişey atmak ,için pc ye bağladığımda paparental code istiyor anlamdım bu işi bilen bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.