Şimdi Ara

Arda Turan gazeteciye saldırdı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
15.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulkenin ornek olmasi gereken insanlari ne haldr. Aileme kufur etti deyip baban yasinda adama ana avrat sovup saldirmak ne demek ya. Domino tasi etkisi olur da insallah ridvan, caner gibi yardaklari da ortaya cikar da kimin iyice ne oldugu netlesir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında her şey Arda nın barçaya transfer olmasından sonra başladı. Kalacaktı Atletico da ohh paşa gibi iyi de oynuyordu
  • helal olsun iyi yapmış. çok şerefsiz var bu zamanda insan kendini zaptedemez oldu. a. av... dümdüz gidince rahatlamıştır zaten söylemiş kendimi kuş gibi hafif hissediyorum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 7 Haziran 2017; 1:22:48 >
  • Ardanın asıl tepkisi bence burada Fatih Terim'e. Fatih Terim ardanın egosunu indirmek için adamı milli takım uçağına davet etmiş. Bu olayların olacağını fatih terim davet ederken tahmin etmiyor muydu?

Bu arada bu ardaya arka çıkan şeytan rıdvan gibi tipler oldukça Türkiye'de futbol düze çıkmaz. 2019da futbol federasyonu başkanı olacak bir de bu rıdvan denilen adam düşünün nasıl adam kayıracak.
  • fatih terim cok egolu bir insan ardayla anlasamadi ve arda gitti bu kadar basit darisi terimin basina defolup gitse milli takimdan keske kendisini cok antipatik bir insan yapti milli takimin basinda

• Ardayi pek sevmem hareketleride hosuma gitmez ama sirf bi türk oyuncumuz barcada diye gögsümüz bir nebze olsun kabariyodu. Ama görüyorum ki burda salliyanlarin cogunun tepkisi baska sebeblerden ötürü. Özellikle Ridvan konusunda. Sird adamlar iktidarla yakin olduklari icin düsman olanlar var. Sizlerin gözünü iktidara olan nefretiniz öyle bürümps ki.

• Adami cekemeyenler saldiriya gecmis popusunu kaldiramayan aksama kadar klavye basindakiler adama saldiriyo komik be ulan sizin ananiza baciniza biri sovse duracakmisiniz empati yapin iskembeden sallamak kolay aslanim sahsen ben yas farketmez doverim.Ama burda genis insanlar var anasina kufur edilince gulerler :)

Sonuna kadar arda gs gel formani alacam.Sonuna kadar Galatasaray

Adam sirf birine instagramdan selam yazdi diye ooo adam yuruyo kizlara ahlaksiz vs dediler lan siz burda aksama kadar kari kiz konusu aciyonuz haysiyetsizler adamin ustune gele gele milli takimi biraktirdiniz cekemiyosaniz anten takin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 7 Haziran 2017; 1:42:3 >
  • O gazeteci sıfatlı kertenkelenin milli takım uçağında işi ne?

• Rıdvan, Emre, Arda..

Üçünün de ortak noktası dillerinden "Adamlık" lafını düşürmeyip beş para etmez insanlar olmaları. bu arada fatih terimi çok seven hatta hayranı olan biri olarak fatih terimde bitmiş artık dün ozan tufanı 90dk nasıl oynattı hala şaşırıyorum,eski disiplinide kalmamış bence oda bırakmalı artık
  • bende onun yerinde olsaydım aynısını yapardım. Adam haklı ağzı olan konuşuyor eli olan yazıyor. Sanki herşeyi çok iyi bilen bir tek biziz. Karşımızda ki kişinin duygularını hissetmek önemli. Ellerine sağlık iyi yapmış.
  • Biz ve medya bu ve bunun gibi kişileri pohpohladıkça şımarttıkça her türlü terbiyesizliğe devam edicekler. Tüm yaptıklarından sonra bir de kameraların karşısına geçip pişman değilim kuş gibi hafifledim diyor ağzını yüzünü yamultuyor. Ben Barcelona gibi saygı değer bir kulübün de bu terbiyesizliğe göz yumacağını sanmıyorum dünyanın en saygın kulüplerinden biri olduğu için en kısa zamanda göndericeklerdir. Umarım da yaparlar çünkü ülkemizi bu ve bunun gibi sporcumsular temsil ettikçe biz hep kaybederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Adami cekemeyenler saldiriya gecmis popusunu kaldiramayan aksama kadar klavye basindakiler adama saldiriyo komik be ulan sizin ananiza baciniza biri sovse duracakmisiniz empati yapin iskembeden sallamak kolay aslanim sahsen ben yas farketmez doverim.Ama burda genis insanlar var anasina kufur edilince gulerler :)

Sonuna kadar arda gs gel formani alacam.Sonuna kadar Galatasaray

Adam sirf birine instagramdan selam yazdi diye ooo adam yuruyo kizlara ahlaksiz vs dediler lan siz burda aksama kadar kari kiz konusu aciyonuz haysiyetsizler adamin ustune gele gele milli takimi biraktirdiniz cekemiyosaniz anten takin.

Bilal Meşe Arda'nın anasına avradına küfür mü etmiş nerede ya da kaynak ne gösterir misin? Olaya tanıklık etmiş muhabirler böyle bir şey demedi.
  • Koyu bir gs li olarak söylüyorum her transfer sezonunda bize geliceksin diye korkuyorum. Devamlı ağzında adamlık, adam zart zurt.. baban yaşında adama küfürle tehditle ölmüş annesine küfürlemi adamsın? kardan adam olur senden olmaz .
  • Konu buram buram çekememezlik, fakirlik kokuyor.
    Nefesinizin kokusunu alıyorum bee

çatlayın ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

Arda Turan gazeteciye saldırdı!

Her dakika "adamım" diyen kişiyi de kimse adamdan saymaz.

sen ne diyon değişik çık biraz sosyalleş kendini dizilere çok kaptırmışsın asosyal çocuk seni
  • Yazık gerçekten...
  • Yahu bacakları iki iş yapıyor diye böyle bağcılar çocuklarını tepemize çıkartırsanız olacağı budur.

Birader bunlar filozof değil, bunlar bilim adamı değil, bunlar astronot değil... Bu adamların her oyunlarında ne anaları kalıyor ne avratları. Taksiciler bir bunlar iki. Tipleri, şekilleri, ağızları, kapasiteleri belli.

Ne uğraşın nede milyon dolarlar akıtın, bakın nasıl kuzu oluyorlar.

Adam topa iki tane vuruyor yapıştır 15 milyon dolar. Hakkınız da budur.

Çünkü bu gücü ona tıpkı kendisi gibi cahil olan futbol taraftarları vermiştir. Eli yüzü düzgün bir tane adam görmedim şu futbola aşık olan. İzleyen takip eden vardır ama yok anahtarlığı yok passoligi yok forması yok bağışı zartı zurtu her şeyi olmuş iki renk sonra diyor arda turan bığ bığ bığ.

Arda Turan'ın ne olduğu belli ama seninde ne olduğun belli ... Kimse kusura bakmasın.
  • Fenerli emreye benzedi git gide yazık kendi ayağına sıkıyor haberi yok

• herşeyin önünde sen ünlü bir futbolcusun ve milyon eurolar kazanıyorsan. bu ünün bir bedeli var bunu biliyorsun. sosyal medyada veya gazetelerde senin hakkında milyon haber çıkabilir zaten bunlarında işi bu ünlüleri yazmak çizmek. sen hem milyon eurolar al hemde asgari ücretle çalışan sakin insan hayatı iste. ya o kadar para almayacaksın ya da aldığın paranın getireceği zorluklara katlanacaksın. bu ne pişkinliktir. ay yıldızlı formamız üzerine hiç yakışmıyor, kurulduğundan beri egosu kendinden büyük insanların bu takımda yeri yok. bak volkan demirele neler oldu milli takımda.

ardanın herşeyi hava civa. güya semt çocuğu güya şöyle böyle efendi. millete yürümenden tut bu uçakta yaptığınla gurur duyar gibi sağda solda anlatmanda ayrıca kalitesizlik. umarım futbol takımında tüm işlemlerini başlatır sonra yallah çine. gönül ister ki çok sağlam ders alsın ama bunun bugüne kadar kazandığı paralarla bile 7 sülalesinin dıdısının dıdısının hayatı kurtulmuştur bu da gelsin burda mazlum edebiyatı yapsın. yok öyle efendim hem hayatın kaymağını ye hemde kimse medyada bişe yazmayacak sana.

• Arda Turan gazeteciye saldırdı!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.