Şimdi Ara

Arda Turan gazeteciye saldırdı! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
15.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarıma katıl yada katılma saygı duyarım.

Sonuç olarak Türkiye'deki herkes gibi nedene değil sonuca bakanlardansın, sende bu ülkede hala burası hukuk devletidir, dava edersin tezkip ettirirsin deyip, bunları yapınca kamu vicdanında Arda'nın aklanacağını düşünenlerdensin.

Bak güzel kardeşim,

Yıl 2006 Almanya

Dünya Kupası finali uzatma dakikaları, Matarazzi Zidane'ın formasını çekiyor, Zidane az sabret maç bitmek üzere madem bu kadar çok istiyorsun ki çekiştiriyorsun formamı senle değiştireceğim der,
    Matarazzi de kız kardeşini tercih ederim deyince Zidane kafayı yapıştırır.

Fransa medyası senin yaptığın gibi yaptı yerden yere vurdu, üstelik Cezayir asıllı olduğu için üstüne birde etnik köken üzerinden uğraştı Zidane ile. O futbolu bıraktı şu an Avrupa'nın en büyük takımında başarıdan başarıya koşturuyor.

O zaman da Zidane 2a yakışmadı şu bu dendi, Matarazzi'nin hiç mi suçu yoktu. Zaten olsa bile böyle bir mevzu hakemle, Futbol federasyonu, Fifa, siyasetle halledilecek bir durum mu? o anda kesersin cezasını. Zaten 120 dkdır koşuyorsun, maçın akıbeti belli değil o stress ile nasıl soğukkanlı olabilir sin?

Aynı birebir diyemem ama kazandığı kupalar başarılar olsun aynı kategorinin (elit) topçuları olduğu için aynı kefeye koyabilirim. Bu prim mevzusu ve yazılanlar işte Matarazzi'nin Zidane ettiği küfür gibidir. İşin dahası bu yazılar, ortalıkta bir şey olduğundan ötürü falan değil, 1 kişinin egosu yüzünden futbol, siyaset, medya 3 lüsünün oluşturduğu pis bir kumpastır.

Arda, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner, Olcay Şahan, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan bu topçular Fatih Terim ile çalışmak istemiyorlar. Çünkü Fatih Hoca teknik taktikten ziyade moral motivasyon ağırlıklı bir hoca ama bu jenerasyon bu şekilde çalışmak istemiyor. Belli bir oyun stratejisi ve taktik anlayışla sahaya çıkmak istiyorlar. Ayrıca hocanın yaptığı taktik ve stratejilerden de memnun değiller.

Bunu ilk dile getiren Arda oldu, Fatih Terim ile ilk ters düşmeleri de bundan ötürüydü zaten, sonrasında Burak Yılmaz dahil oldu, ondan sonra da büyüdü gitti.

Terim gibi yüksek egolu birisi bu olayın bu şekliyle medyada yer bulursa, egosunun hatta otoritesinin bile sarsılacağını biliyordu, bu olaydan bir şekilde sıyrılmalıydı;

Öncelikle bu futbolcuları kadro dışı bıraktı halkın önüne attı yem etti, sonra futbolcu bile olmamış muhabirlerin yıldız futbolculara duyduğu o kompleskten beslendi, gitti prim meselesi diye bir şey çıkardı onun üzerinden spor kamu oyunda vatan haini paracı topçu algısını yarattı. Bunu da federasyon başkanının babasının gazetesine ve onun muhabirine yaptırdı.

federasyon başkanı her şeyiyle ülke futbolunu 1 kişiye teslim etmiş, Yıldız futbolcusu bu durumu eleştirmiş diye o kişiyle küsmüş, Bu küslükten sonra medyada yıldız futbolcular kalemle linç edilmiş ve bu medya federasyon başkanının babasının.

Arda bunlara biat etmedi, sürüye katılan olmadı, ben bu oyunu bozarım dedi bozdu. benim gözümde durum budur. Çünkü bunlar şımarıkta olsa, sonradan görme de olsa, eğitimsiz de olsa Türk vatandaşı ve bu çocuklar bize çok zafer yaşattı. O zaman bunlar konuşulmadı da şimdi mi konuşulacak. geçiniz. bu iş milli takımın teknik direktörü ile takımın ilk 11'inin belli isimlerinin teknik-taktik mevzularından başlayan ve sonra şahsileşip, entrika,kötülerin dayanışmasından ötürü dallanıp budaklanan ve buraya gelen bir durum oldu.

Arda'nın yaptığı ahlaki haklılığın sembolüdür.

• Genel olarak futbolcuların kamera karşısına çıkıp, yok millet için oynadık, devlet için oynadık, forma için oynadık, arma için oynadık safsatasından mide bulandırıyor.
    Dünyanın parasını alıyorlar milli takımdan, sanki babalarının hayrına oynuyorlar.

Onun dışında eşkiya kılıklı futbolcular da sıktı artık.
  • Kendi kendini bitirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüs şoförünün mazlumluğunu anlarım ve Burağın yaptığı bariz yavşaklıktı. Ama kimse kusura bakmasın gazeticiler mazlum falan değil çakalın önde gideni. Duayen dediklerinin bir kısmıda benim gözümde insanları toplumun önüne nasıl atacağını çok iyi bilen sırtlan tipli tetikciler. Olayları istediği gibi manipule edip toplumu yönlendirmesini, insanları lekelemeyi herkesten iyi biliyorlar. Prim mevzusunda olduğu gibi. O yüzden onlardan mazlum yaratamazsınız.

Ardanın barcelona formasını giymesini küçümseyen aptallara diyecek bir şey yok zaten.

Ardaya gelincede tahammül edemediğim huyu milli takıma son yıllarda katkı vermeyişi. Rezil bir futbol oynadı. Gerçek futbolunu oynamadı ya da oynayamadı bilemem. Kime kızarsa kızsın terime fedarasyona vs. ay yıldız hatrına varını yoğunu ortaya koymalıydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 7 Haziran 2017; 16:36:34 >
  • Bugun arda'nın yaptigi hareketin sorumlusu TFF'dir. Çünki TFF çiftlik oldugu için herkes istedigi gibi AT koşturabiliyor.

Bu sene ki Ligde yapilan adaletsizlikleri herkes gördü. hareket çekene , kavga edenlere ceza degil neredeyse ödül verdi TFF.

Arda bukadar olaya ragmen TFF'nin hiçbişey yapamaması çok enteresan dogrusu. Asıl soru şu olmali bundan sonra Arda tekrar milli takıma alınacak mı ? Hayır alınacaksa ? kim alacaksa hem arda'nın hemde alanın yüzüne sağlam tükürmek gerekir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

ulan bu gazeteciler meslektaşlarının başına bişey geldimi hepsi avukat kesiliyor.

adamın birisiyle kişisel problemi varsa bu neden tüm gazetecileri ilgilendiriyor.

O adam sırf gazeteci olduğu için haklı gösteriliyor.

her şeyi yazarlar çizerler istedikleri gibi eleştirirler ama onları eleştiren bi mekanizma yok çünkü onlar gazeteci yalan yazmalar iftira atmazlar çok şereflidir hepsi ve içlerinden hiç şerefsiz çıkmaz.

Sosyal hayatta gazeteciler zaten kimseyle problem yaşmazlar süt liman bir hayatları vardır ve hep haklıdırlar bu zamana kadar kaç tane sporcu gazetecilere saldırdıysa daha gazetecini haksız olduğu bir olaya şahit olmadım.

saldırmanın tabiki savunulacak bir yanı olamaz ancak insanı çileden çıkaran haberler yapıp sabrın sınırlarını zorluyorlar.

her türlü tahrik unsuru haberi yaparlar bişey oldumu tamamı birleşip kıyameti koparırlar

+1 konudaki en mantıklı yorum bu kesinlikle. İnsanların hayatına istedikleri gibi tecavüz ediyorlar, biri tepki verdiği zamanda e özgür basın. Hiçbir zaman aklım basmadı bu muhabbetlere, ben ünlü olsam bu yaşıma kadar 30 tane gazeteci muhabir tokatlamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Ahmet Çakar‏ @ahmetcakar1 2 sa.2 saat önce
    Daha fazla
    Utanmaz Arda ,saldırdığın adam deden yaşında.Bilal Meşe şerefiyle gaztecilik yaparken sen babanın yumurtalıklarında sperm bile değildin. en güzeli çakar söylemiş

Normal konuşması böyle cümleler olan ahmet çakar gibi tiplerin gazetecilik yaptığı bir ülkede, Ardanın gazetecilere yaptığını çok görmemek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 7 Haziran 2017; 17:10:4 >
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    eleştir ben sana eleştirme demiyorum saf temiz kardeşim hobi olarak yine eleştir
    osmanlıspor a gitsin demişsinde insanlar çalışıp kariyer yapıyor 3 5 kişinin övmesiyle barça ya gitmediki birilerinin lafıysa oraya buraya gitsin 3 5 tane futbol muhabiri diye içeri girip magazin haberiyle sansasyon haber yapmaya çalışan yalancı medyanın lafıyla fazla galeyana gelipte barçadan kovma adamı
  • Bir kaç yıl sonra kimse adını dahi hatırlamaz. Zirveye tırmanmak zordur ama inmek çok kolaydır.
    Bu insanlar topluma örnek olması gereken kişiler. Yazık.
  • Burada haklı olan yok. Arda da gazeteci de haksız.İkisi de birbirinden beter,al birini vur ötekine.
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Şu başarılar dışında başka başarı var mı?

Sayıyorum

Galatasaray (UEFA-Süper Kupa-2000)
    Türkiye(Dünya Üçüncülüğü-2002)
    Türkiye(Avrupa Yarı Finalisti-2008)

Farkındaysan bunların hepsini Fatih Terim ve yönettiği futbolcular başardı.Şimdiki Türk futbolcusu hem çok para yiyor hem de oynayamıyor ama oynadığını sanıyor.Yazık gerçekten.Ha ben Fatih Terim haklıdır demiyorum yanlış anlama.
  • ronaldo bile ıslıklanıyor sen kimsin arda efendi
  • Milli takımın hali ortada içler acısı, Türk futbolunu arda,volkan ve bunlar gibi gereksiz bazı futbolculardan toplu temizlemek lazım havalara, pozlara bak çok matahmış gibi...
  • Cahil cühela bu kadar parayı görürse sapıtır tabiki varoş kokuyor her hareketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk halkı olarak başarılı bir kişiyi basın, mahalle baskısı ve akla gelmeyecek bir cok dış etken ile müdahale edip bu hale getirmeyi başardık... İlk değil sonda olmayacak, habire ardaya giydirenler otursun bide arda yerine koysun kendisini ona göre bir kez daha düşünsün. Ben arda haklıdır demiyorum ama bunun bu hale gelmesinin sebebi sadece kendisi değildir. Basın basın basın diye ortalarda gezinen o kadar şarlatan soytarı iki yüzlü insan varki insanı zıvanadan çıkarırlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri çakallık peşinde, diğeri kabadayı. Gazeteci kılıklı magazinci arkadaş hangi medya kurumunda çalışıyorsa görevinden alınmalı, habercilik mesleğinden de istifa etmeli. Arda'nın kararı da yerinde olmuş. Bu saatten sonra milli takımda onu kimse görmek istemezdi.
  • fatih terimin en büyük özelliği disiplindir onuda burdan bakınca takım içinde kaybetmiş,kimse takmıyor bırakmalı artık,arda efendi de barcaya gittikten sonra acayip değişti,ronaldo bile ıslıklandı adam gol attıktan sonra düzgün bir üslupla beni ıslıklamayın gibi laflar etti bizimki sanki dünyanın en iyi oyuncusuda böle biyerleri kalktı barcanın gelmiş geçmiş en kötü transferisin belki inşallah bidaha seni milli takım forması altında görmeyiz zaten oynadığın topta yok geri ver yana ver tekrar geri ver maldonada gibi bunu bankasya topcusuda yapıyor
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarının hepsinin haklı olması için bir tek yol var işte o zaman sana derim ki ben getir elini öpeyim çok haklısın, nedir bu peki? Arda gidecek Fatih hocaya geçirecek kafayı. Bu kadar basit. Fatih hocanın başında olduğu bir kumpasın maşasına saldırmayacak.

Birçok şey yazdım ben sana ancak senin savunma olarak verdiğin tek tek yargı bu. Yanlış anlama sakın güzel bir şekilde tartışıyoruz şu an sana herhangi bir laf söylemek anlamında demiyorum. Ancak bu şekilde adam dayanamadı artık Zidane'nın olayı gibi kafayı patlattı işte bu bütün kumpasların bir geri dönüşüdür falan diyorsan (ki ben hala yazdıklarımın arkasındayım her kumpas yiyen saldırganlaşamaz sen halka mal olmuş bir insansın, olayın Zidane olayıyla pek bir alakasının olduğunu sanmıyorum oyun içi çok farklı bir şey o) neyse işte öyle diyorsan Arda o zaman o kafayı gidecek Fatih hocaya vuracaktı.

Ben Fatih hocayı da hiç sevmem. İşte o zaman yine şiddet yanlısı olmayan biri olarak yaptığı yanlış derdim ama ben de senle aynı fikirdeyim aralarındaki olay olarak bu olaya karşı tepkisini gösterdi hem de feci cesaret isteyen bir şekilde derdim vay anasını derdim. Ama gidip 70 yaşında adama saldırırsan hohoo anlattıklarının hiçbir anlamı kalmıyor maalesef.

• TheFormul kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem dün gece izlemediysen eğer dünkü Kırmızı Çizgi programını izlemendir. Zaten Beşiktaşlısın Serdar Ali Çelikler'i bir dinle o kumpası dün takır takır anlattı. Haa Arda'yada giydirdi o ayrı.

Mehmet Ayan'ı bir dinle bu kriz nerelerden çıkmış, Bilal Meşe bunun neresindeymiş dinle.,

Bir gün siyaset meydanında Ali Kırca 3 büyük takımın amigosunu çıkarmıştı. Alen ile konuşurken bir yerde şöyle bir diyolağa girdi, Milli takım Beşiktaş maç yapsa kimi tutarsın, Alen Beşiktaşı tutarım demişti.

Sende Beşiktaşı tutuyorsun. Senin olaya bakış açın Eski Galatasaraylı bir futbolcunun, eski Galatasaraylı bteknik direktörle milli takım çatısı altında ego yüzünden yaptığı kapışmanın bir Beşiktaş muhabirine patlamasından ötürü taraf oluyorsun. olayın Beşiktaşlı tarafındasın 2 tarafa da sallıyorsun.

Ama Beşiktaş duruşunun başka hiç bir şeye benzemediğini, o duruşun ne kadar asil bir duruş olduğunu, Beşiktaşlı duruşunun sadece çarşıda, Kazancı yokuşunda, tribünde üzerinde Beşiktaş forması varken değil, hayatın her alanında o duruşu sergilemektir.

Burada olan Bilal Meşe Beşiktaşlı duruşunu sergilemek yerine kalemini satmasıdır. Yıldırım Demirören e sözüm yok bile. Yani resme daha geniş bir perspektiften bakarsan bu olayın aslında milli takımın içerisinde ki Beşiktaşlı kaynaklardan çıktığını görürsün zaten. O yüzden babası yaşındaki adam, yok kemeri bağlı savunmasız adam söylemlerini bırakın lütfen, bu adam kalemi satılmış bir gazeteci, kalemi satın alanda federasyon başkanı.

Son olarak gerçekten dün geceki programı izlemediysen müsait bir zamanında youtube tan falan denk getir hatta bak ben 1. partın linkini de vereyim sana sen 2 ile 3ü bulursun.

https://www.youtube.com/watch?v=D9R-P8HKPMo

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.