Şimdi Ara

Arda Turan gazeteciye saldırdı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
15.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ne diyorum

sinem'den ayrılmayacaktı, ne olduysa ondan sonra oldu. bi de kızı gidip kenan

imirzalıoğlu gibi gerek kşilik, gerek tarz gerek eğitim, kısaca kalite olarak kıyaslanmayacak bir adama kaptırınca kimyası iyice bozuldu.

barcelona'da oynamanın kendine dokunulmaxlık sağladığını sanıyor galiba. rüştü de oraya gitti, bırak gazeteci dövmeyi adamın tek bir kötü kelimesini duymadık saha dışında ki içinde de efendiydi.

bunun vukuatları bitmez, giderek çıtayı yükseltiyor, bir kaç yıla türkiye'ye döner, emre'ye falan rahmet okutur, demedi demeyin.

Hocam kenan imirzalioglu egitim tarz kalite karizma acisindan 1 milyon arda eder bunu demek istediniz sanirim degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan görme, cahil heriflere uyuz oluyorum. Bunların en gözde örneklerinden biri Arda.

• gazeteci her ne kadar yanlış yapmış olsa bile(ki yaptını sanmıyorum), ardayı savunan beyinlerin acilen psikolojik destek almalarını tavsiye ederim.

gazeteci ve babası yaşındaki adam, hani küfür etmiş ya o gazeteci küfürün en uç jargonuna kadar hakimdir. hani üstüne yürümüş ya işte o gazeteci yerde paspas bu soytarıyı. ülke ülke değilki anasını satıyım texsas. kendine değil arkasına güvenen atarlanıyor.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    gücü gücüne yetene ile mi yürüyecek işler? orman kanunları mı geçerli??? 60 yaşında adamı döver tabi maçası sıkıysa 1.90 lık bi santrafora kafa tutsun arda paşa da gömsünler çimlere...
  • Klasik iktidar yalakası kültürsüz ve eğitimsizin tekiydi referandumdan önce çektiği yalama videosundan sonra tamamen silmiştim zaten bunu ve rıdvanı böyle ucubelere hiç bir yerde saygı duymayın. Galatasaraylıyım terim ve bu arda kadar karaktersiz adamlar görmedim volkan emre vs llerle beraber.
  • Ahlaksız adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Neyin kafasiyla yaziyorsun bunu?Koskoca ucagi 30 tame topcuya mi ayirsinlar?ayrica ucak mi kaldirsinlar gazeteciler icin

Kufur eden arda yumruk sallayan arda bos yapma

• İlyas salmanın futbolcuyu oynadığı bir film vardı hatırlar mısınız? Arda o filmi izlemiştir muhakkak ama yaşayarak öğrenmeyi tercih etmiş belli ki. Ne diyelim, kendi düşen ağlamaz. Yakında hakettiği yeri bulmasını dilerim. İnşallah başta imparatore fatih olmak üzere burak, volkan, caner, selçuk vb. tiplerden de kurtuluruz en kısa sürede.

• Arda ne kadar suçluysa o gazete yazılarının da muhabirin de, fırsat veren federasyonun da o kadar suçu var bu olayda. Sadece Arda'lık bir mevzu da değil bu ; Türk medyası eline birini geçirince kaybettirmeden bırakmaz. Bayrampaşa çocuğu Arda da basın gazlarına çabuk geldi. Buraya kadar sabretmesi de şaşırtıcı. Bu medya Galatasaray'dan ayrılmasına sebep oldu. Türk futbolu üzerine konuşulmaz, Türk futbolu üzerine konuşanlar üzerine hiç konuşulmaz.

• http://www.ajansbesiktas.com/bilal-mese-ne-yazmisti-iste-o-yazi-9301h.htm

İşte Bilal Meşe'nin yazısı.

Görünenlerden benim yorumum Arda'nın Fatih Terime ve TFF kızgınlığını bu gazeteci üzerinden hırsını aldığıdır. Gecen sene bu milli takım tayfasının bütün başarısızlıklarına rağmen, tüm diğer ülke takımlarından daha cok prim almaları, maça konsantre olacaklarına para, prim konuşmaları olmuş Fatih Terim ile bu konuda atışmaları çok konuşulmuştu hatırlayanlar olayı bilirler. Kısaca Arda şımarıklığını kendince kolay lokma gördüğü 60 yaşındaki gazeteciden çıkarmış. Asıl kızdığı Fatih Terim ve TFF'ye ... yemediğinden.

Arda'yı da sevmem, Terim'i de sevmem bunlardan ötürü Galatasaray'ı (özellikle Terim'den dolayı) da bir türlü sevemedim (Galatasaraylı arkadaşlar dan özür dilerim).

Sözün özü Arda haksız ve suçlu bu konuda. Bütün bunlar ortada iken Arda'yı savunmak... anlayamıyorum.

Saygılar...

• işte para bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

arda turan haklı

bende futbol federasyonu başkanı yıldırım demirörenin alnına gül koyayım

vergilerle,devlet imkanlarıylada uçağa binip gezen yiyip içen boş boş goy goy yapan gazetecilerinde alnına gül koyayım

Haklı dediğin adam, "vergilere ve devlet imkanlarıyla uçağa binilmesine" EVET diyen kişiydi. Bil istedim.

Ayrıca yaşlı başlı adam çıkıp Arda'nın yüzüne ANA AVRAT küfür etse, Arda'nın karşılık verme hakkı var. Ama olduğu yerde oturan ve olayı kavrayamayan, 60 yaşındaki bir insana, dinç, genç birinin saldırması, hatta "ALLAH'IN BANA VERDİĞİ GÜÇ İLE..." diye başlayıp açıklama yapması, ayrı bir ironi değil midir?

İnsan olduğumuzu ve evrende bir toz parçasından bile küçük olduğumuzu unutmayalım.

• Yeni türkiye nin futbolcusu yakışır

• Futbolcu dedigin adam kultursuz ve cahil olur.Nesine şaşırıyorsunuz?

Arda kendine yakisani yapmistir.Hakli bulanlar icin yorum yapmiyorum onlar anlamistir zaten kendilerini.

• Banane bundan , veya bize ne

• quote:

Orijinalden alıntı: zanka

http://www.ajansbesiktas.com/bilal-mese-ne-yazmisti-iste-o-yazi-9301h.htm

İşte Bilal Meşe'nin yazısı.

Görünenlerden benim yorumum Arda'nın Fatih Terime ve TFF kızgınlığını bu gazeteci üzerinden hırsını aldığıdır. Gecen sene bu milli takım tayfasının bütün başarısızlıklarına rağmen, tüm diğer ülke takımlarından daha cok prim almaları, maça konsantre olacaklarına para, prim konuşmaları olmuş Fatih Terim ile bu konuda atışmaları çok konuşulmuştu hatırlayanlar olayı bilirler. Kısaca Arda şımarıklığını kendince kolay lokma gördüğü 60 yaşındaki gazeteciden çıkarmış. Asıl kızdığı Fatih Terim ve TFF'ye ... yemediğinden.

Arda'yı da sevmem, Terim'i de sevmem bunlardan ötürü Galatasaray'ı (özellikle Terim'den dolayı) da bir türlü sevemedim (Galatasaraylı arkadaşlar dan özür dilerim).

Sözün özü Arda haksız ve suçlu bu konuda. Bütün bunlar ortada iken Arda'yı savunmak... anlayamıyorum.

Saygılar...

Bilal meşeyi uzun zamandır okurum, hatta ilk defa duyanlara da çok şaşırdım. Hep objektif, tarafsız ve doğru yazdı bugüne kadar. Geçen yıl yazdığını da şimdi bir kere daha okudum. Oldukça seviyeli yazmış. Eleştirisi son derece yapıcı ve yerinde. Tabi bir de ardanın instagramdan yazdıklarına bakınca kendisinin okuma-yazma seviyesi belli oluyor. Bilal meşenin yazısını kim bilir nasıl okudu da ne anladı... Ardayı destekleyenlere sözüm; eminim sizler de patronunuzu, işvereninizi, iş arkadaşlarınızı dövmek istiyorsunuz ama ah o para yok mu para; paranın gözü kör olsun. İşsiz parasız kalmak zor geliyor değil mi? Hadi onun parası pulu var yine yırtar ama siz ne olacaksınız? Gün doğduğunda yine o nefret ettiğiniz işinize döneceksiniz...

• İSTERSE MESSİ OLSUN. ARDA TURAN İNSANLARIN HAKKINDA KÖTÜ BİR İNSAN OLARAK KALACAK. ÖNEMLİ OLAN AHLAK. 70 YAŞINDAKİ ADAMA NOLURSA OLSUN EL KALKMAZ KÜFÜR EDİLMEZ BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE YOK BÖYLE BİR ŞEY!

ARDA TURAN TÜRK FUTBOLUNUN YÜZ KARASIDIR.
  • Adam yürüyen ego olmuş. Bir kerede instagram da birini tehdit etmişti.

Barcelonada oynuyor ama hangi barcelonalı futbolcu böyle bir şey yapar.

Babasını ayağına çağıran vali hikayesi gibi..

Vali olmak kolay da adam olmak zor

• maalesef bu ulkede cok uzun zamandir hic birsey iyi gitmiyor.

ardanin gitmesi, ki cok iyi oldu, cok buyuk ihtimal daha kotu seylerin habercisi olacak.

sabahtan beri butun haberleri takip ediyorum, bu capsiz herifi savunan tek kisi var oda ridvan dilmen.

ve bu ridvan dilmen cok buyuk ihtimal siradaki federasyon baskani!

bu zihniyet ardanin gitmesi ile bitmeyecek, aksine pekisecek.

ve bu zihniyetin en iyi yaptigi sey kindar! olmak..dindariz derler ama yaptiklari en iyi sey kindarliktir...
  • Yüz verdik mandaya geldi oturdu tarlaya diye bir söz var unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.