Şimdi Ara

Arda Turan gazeteciye saldırdı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
0
Favori
15.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan anlamdığım Akp liler ve Gs liler arda yı savunmaya geçmiş. Hayır karakterler artık bu kadar mı yerde

• Olay benı zerre ilgilendirmez ancak arda turan-acun ılıcalı-murat boz bu tayfaya cok gıcık oluyorum..

• çöpün çöpü zaten herkes anlıyor yavaş yavaş.
  • 2 orta bir sade kahvesini içerken izlesin maçları TV'de

• Acun o kadar akıllı bir adam ki, piyasada az biraz palazlanan kim varsa boyunduruğu altına alıp istediği kıvama getirdi. Önce yükseltti, sonra kendine muhtaç edip yerin dibine soktu. Eskiden kendi adıyla anılan bir çok kişinin artık acunun adamı diye hatırlanması boşa değil. Üstelik bunları reality showlara malzeme edip adeta yatırımcılara ders verdi. Son 10 yılda tüm diğer yatırım araçlarından daha fazla kazandırdı kendine. Arda da dibe doğru ilerleyen kariyerinin son demlerini tahminen bir istanbul takımında, acun medya gözlem ve kıskacı altında tamamladıktan sonra hakettiği yer olan survivor adasına doğru yelken açacak...

• Daha hala savunan var nasil bir millete donustuk anlamadim gitti.

En azindan okuma yazmasi olanin su yazacaklarimi anlayabilecegini dusunuyorum.Bunu yazarken bile utaniyorum cunku bu durumu dahi idrak edemeyenlerin oldugunu goruyorum

-Babasi yasindaki adamin bogazini sikiyor
    -Babasi yasindaki adama ana avrat duz gidiyor
    -Babam dedigi hocasina,nefret etmeme ragmen federasyon baskanina seni buraya alanlarin da anasini avradini diye duz gidiyor
    -Diyelim hakkinda yalan haber yapti,mahkemeler orda duruyor yalan haber varsa dava acar kazanirsin saldirmazsin yasli adama
    -Sponsorlar sayesinde barcaya gidiyor havasindan gecilmiyor.
    -Emre gibi bir ahlak fakiri ile takilmaktan iyice ahlaki bozulmus yalan,demogoji,Vatan millet bayrak din istismari hat safhaya ulasmis.
    -Bunun agababasi emre denen bogaz kesme isareti yapar, bir baska ahlaksiz ile birilerini evinden aldirir, cocugunun ustune yemin eder mms konusunda sonra tapelerde yalani ortaya cikar, otobusten inip adam darp ederler, rakip takim hocalarina kufur ederler tehdit ederler anam avradim olsun burasi istanbul derler, derbi maclarinda bir iki nesne atilinca dakikalarca eline alir oraya buraya gosterir showunu yapar ortami gerer vs.Bu da onlarin yolundan gitmeyi secmis belli ki.
    -Emre abisi de lafa gelince adamlik delikanlilik vatan millet din edebiyati yapar demogoji yapar sonra yurt disindan kacak araba getirme isinde yani vergi kacirma isinde adlari gecer
    -Bi prim isleri donuyor para pul isleri donuyor ustune vazife olmayan islere burnunu sokuyor sonra da magdura yatiyor.
    -Isleri gucleri demogoji yapmak ramazan ayinda yasli adamin girtlagini sikip ana baci avrat kufur et sonra da adamlik edebiyati yap,hadi bak isine bunlari yiyen varsa salaktir cok net

Acun,emre,ridvan,siyasilerle voltrani olusturmuslar cunku direk savunmaya kalkanlar onlar.Bunlara millet olarak prim vermemek lazim artik.Bu gibi tiranlara karsi garip maasli gazetecinin yaninda durun.Bugun bunun onu alinmazsa bunlar boyle asar keser evden aldirir ana baci kufur eder tehdit hakaret eder darp eder.

Isleri gucleri vatan millet bayrak ustunden demogoji yapmak.Boyle ucuz islere milli duygulari alet etmelerine izin vermemek gerekiyor.

Gun bugundur.Bugun tiranlarin degil mazlumlarin yaninda olun.Galatasarayli olmama ragmen soyluyorum tum bunlari.Acunlarla macunlarla emrelerle volkanlarla voltran olusturan adam benim klubumden olamaz renktasim da olamaz.Hadi simdi baksin dalgasina.

Basin toplantisinda bu girince tum gazeteciler odadan cikmis helal olsun onlara hepsinin alninden elinden heryerinden opmek lazim.

• betakurt B kullanıcısına yanıt
    Galatasaraylilarin cogu sevmiyor bu adami.Sebebi de acurla macurla m.bozlarla emrelerle ridvanlarla takildigi icin.O tayfayla takilan bizden degildir rant pesindedir.Hicbir gercek galatasarayli affetmez bunlari rantcinin bizim klubumuzle isi olamaz
  • Güya Kendi Şeref'ine söz etti diye gazeteciye ana avrat çoluğuna çocuğuna dinine imanına söven futbolcuya Arda Turan denir
  • Arda Turan gazeteciye saldırdı!

Tek büyük dileğim Galatasarayimizdan uzak olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Briggs -- 6 Haziran 2017; 23:47:33 >
  • İnşallah Barcelona'danda kovulurda Galatasaray'a gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

arda turan haklı

bende futbol federasyonu başkanı yıldırım demirörenin alnına gül koyayım

vergilerle,devlet imkanlarıylada uçağa binip gezen yiyip içen boş boş goy goy yapan gazetecilerinde alnına gül koyayım

Haklı dediğin adam, "vergilere ve devlet imkanlarıyla uçağa binilmesine" EVET diyen kişiydi. Bil istedim.

Ayrıca yaşlı başlı adam çıkıp Arda'nın yüzüne ANA AVRAT küfür etse, Arda'nın karşılık verme hakkı var. Ama olduğu yerde oturan ve olayı kavrayamayan, 60 yaşındaki bir insana, dinç, genç birinin saldırması, hatta "ALLAH'IN BANA VERDİĞİ GÜÇ İLE..." diye başlayıp açıklama yapması, ayrı bir ironi değil midir?

İnsan olduğumuzu ve evrende bir toz parçasından bile küçük olduğumuzu unutmayalım.

yazdıklarına katılıyorum ve artını verdim,
    benim eleştirimdeki ana neden demirören ve onun çevresindekiler.. başta gazeteciler,onlara ettiği küfürlerden dolayı haklı dedim yoksa geri kalanına söyliyecek sözüm yok ardayı ne severim ne sayarım
    saygı duyduğum tek yanı galatasaray altyapısından çıkıp her neolursa olsun, ister sponsor ister başka neden farketmez barcelonaya kadar ulaşması saygı duyulması gereken bir durum.

• Volkan 1 basaksehirli hiyarlar 2 bu arda da 3.Siz kendinizi ne saniyorsunuz lan ? Zenginsiniz diye boyle saldirma hakkiniz mi var ? Oynadiklari futbolla degil boyle seylerle gundemde kalmaya calisan sahsiyetler.Iyi olmus milli takimdan da ayrildigi bir seye yaradigi yoktu zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rezilliğin savunulacak hiç bir tarafı yok. Arda'ya destek veren futbolcularda milli takımdan uzaklaştırılmalı.
  • Bu hakeme krampon firlatan ahlaklı futbolcu degilmi?

• Arda Turan gazeteciye saldırdı!
  • oha bunu kendi mi yazmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlığı ağzından düşürmeyen ve içini boşaltan insanın "adamlık"la alakası yoktur.

Es kaza Arda bize gelirse Galatasaray'ı takip etmeyi bırakırım. Düşünüyorum başka ne olsa takip etmem diye bulamıyorum. Şu Dursun bile 10 sene kalsa takip ederim ama bu Arda ne oyuncu ne teknik direktör olarak gelmesin.
  • Savunulacak bir tarafı yok, ahlaksızlığın ve şımarıklığın sonu bu.
  • Rıdvan, Emre, Arda..

Üçünün de ortak noktası dillerinden "Adamlık" lafını düşürmeyip beş para etmez insanlar olmaları.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.