Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Munky Online

http://www.htspor.com/futbol/haber/675567-arda-bombaladi

Halen Arda ile ugraşıyorlar.Pes!

Talihsiz açıklamaları var..Helikopter mevzusu bu yönetim ve Teknik direktör zamanında yaşanan bir olay değildi.Şimdi bunları konuşması hoş olmamış.Birkaç kişiyi zan altında bırakmış.Türkiye'den ayrılırken kimseyle en ufak bir sorunum yok dedikten sonra neden bu tarz konuşmalar yapmış anlayamadım.Taraftara kırgın olabilirde kulüple sorunu varsa bunu reklam yapmaması gerekirdi..Sonuçta şu an Galatasaray'da Lincoln,Adnan Polat,Rijkaard,Hagi vs vs yok.Arda'yı severim her maçınıda izlerim fakat öpülmüş elin davası olmaz.Geçmişte yaşananlarla ilgili konuşu topu şimdikilere atmak hoş değil.Cuma günü milli maçımız var.Bu röpartajı yapan sivrizekayıda tebrik etmek lazım.Mükemmel zamanlama..

• Arda resmen kendinden soğutuyor taraftarı. Burada da konuşuyordu, gitti hala konuşuyor. Yavaş yavaş gözümde Emre kadar değersiz biri olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arda resmen kendinden soğutuyor taraftarı. Burada da konuşuyordu, gitti hala konuşuyor. Yavaş yavaş gözümde Emre kadar değersiz biri olacak.

adamın akıl hocası emre zaten başka ne beklıyordun ki
  • aynen emre abisinin yolunda ilerliyor
    Türkiye ye dönüşte fenere gidecek bana göre
  • bunları her ne kadar dillendirilmesi doğru olmasa da yanlış da söylemiyor arda. basın pembe forma videosunda yaptıklarını şimdi de yapmaya çalışıyor gibi geldi biraz. koskoca makalenin içinden "o zaman ben galatasaraylı değilim" başlığını seçebilmek hakikaten marifet ister. bence biraz sağduyulu davranalım beyler..
  • Arda bence haddini asan aciklamalar yapmis, gsye para icin söyledigi "biz 100 bin dolarimizi alamazken" lafi cok tahlissiz yada "bana küfür eden kisiler bir baksin gs ye kac para kazandirarak gitigime" (benzer bir sey demis) bu laflar cok yanlis ne demek ne kadar para kazandirdim, seni bu hale getiren kulüp kim? Seni 10 yasindan beri egiten kulüp kim? Sana bos mukaveleye imza attiran istediginden de fazla para veren kulüp kim? 3 milyon euroya oynadigin ama bir sene yattigi yili niye anlatmamis? Neden geri vermemis parayi oynamadiginda? yok 100 bin dolar bilmem ne derken düsünmeli bunlari.
    Gs ye taraftara laf söylemeden önce kendi verdigine bakmali gecen sene hic yok saha da taraftar sana dertlenmeyecek de g.zana mi dertlenecek? Kaptan sensin ama kaldiramiyorsun kaptanligi sonra taraftara sövmene ne gerek var? Ardayi en cok destekleyenlerdendim gecen ve bu sene ama artik aciklamalari beni rahatsiz ediyor yeter demesi lazim birisinin yoksa böyle gs ye zarar verecek bu vel.t

• Olayların bu duruma geleceğini hiç düşünemiştim,Arda benim için özel biri değildir artık.
    Bunu bizi bırakıp gitti diye söylemiyorum.

Zamanında aldığı tepkileri haketmemiş olabilir ama bunca Galatasaray taraftarını üzmeye de hakkı yok.
    Galatasaraylılık böyle olmaz,olmamalı...
  • Arda az bile konuşmuş, helal olsun.
  • Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.
  • Arda Fenerbahçe'de diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Arda Fenerbahçe'de diyebilir miyiz?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsoon
    helal olsun kaya çiligiroğlu yorumlarına bayılıyorum

kim bu adam?şöhreti sayesinde gelmiş konuşuyor.sorsan yorumcuyum der.ahmet çakar bunu sulu götürür susuz getirir.
  • Harbiden ya kaya kimki biz onun yorumlarını dinleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Arda az bile konuşmuş, helal olsun.

hem üslup hem de içerik olarak yersiz olmuş. gerçek olabilir ama bazı şeyler sır kalması gerekir. hakan şükür'ün bile söylediği bazı şeylerden dolayı çok üstüne gidildi. yaşadıkları çok daha ağırdı halbuki.

1-2 yıl sonra daha doğru bir üslupla bunlar söylense bir anlamı olurdu. kariyerli bir futbolcudan türk futbolunun sorunlarını dinlemiş olurduk. şu an söylenen sözler, zamanlamasından dolayı transfer olan her futbolcunun söylediği sıradan sözler niteliğinde oldu. kazım'ın toulese'a gidip "hayal ettiğim yerdeyim" demesinden çok farklı değil.
  • Arda yanlıs yolda, bıdı bıdı habire karı gibi konusuyor. Donup dolasıp hala aynı seyleri gereksiz yerde gereksiz zamanda soyluyor. Biraz cenesini tutmasını bilecek ne yapıyorsa cenesinden yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

kim bu adam?şöhreti sayesinde gelmiş konuşuyor.sorsan yorumcuyum der.ahmet çakar bunu sulu götürür susuz getirir.

şöhreti bildiği için ardanın söhret konusunda beceremediklerini süper yorumladı sen zaten ahmet çakarın bir yorumunu bile beğeniyosan kaale alınmaman gerektiğinin belgesidir. adam iyi dürüst olsaydı telegol şutlamazdı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

şöhreti bildiği için ardanın söhret konusunda beceremediklerini süper yorumladı sen zaten ahmet çakarın bir yorumunu bile beğeniyosan kaale alınmaman gerektiğinin belgesidir. adam iyi dürüst olsaydı telegol şutlamazdı

ahmet çakar hakında söylediklerimi anlayamamışsın ki.nese sen kaale almasanda olur beni.

• arkadaslar hiçbir futbolcu gs den üstün değildir arda kendini nekadar yüceltmiş ki bu konuda kendisine kaptanlık verilmesine rağmen yetersiz ilgiden bahsediyor .

şimdi bi diyorki penim parayla işim olmaz , hemen ardındanda yabancılara daha cok para veriliyor klüp kendi evlatlarına daha fazla veriyor diye . para konusunda kim ne hak ediyosa o veriliyodur merak etmesin arda kendisi ne kazandırdıki bize çok para istiyor . yabancı oyunculara portföyü göz önüne alınarak geçmişteki basarıları göz önünde tutularak veriliyor basarısız oluncada gönderiliyor arda hem çok para alıyosun basarı olmayınca kimse sana git diyormu diyemezde bam gibi oynamadıkça ki oseviyeyede düşmeyeceğin için pasalar gibiydin burda sadece kişilik kaldırmadı şöhreti okadar
  • anti ardacılar yine lafı evirmiş çevirmiş kendi kafalarında kurmuş gene ardaya yükleniyor adama orada bile rahat yok gerçi arda neden böyle bir konuşma yapma gereği duydu saçma ama doğru konuşmuş
  • Arda boş konuşuyor, futboluna baksın orada. Tüm bu negatif davranışlarına rağmen seviyorum Arda'yı, sayesinde At. Madrid maçlarını izliyorum ve gurur duyuyorum ama konuşmasın, konuştukça ayıp ediyor çünkü.

Varsa büyük kaptanlar bellidir zaten, Metin Oktay ruhu en son olarak da Bülent Korkmaz da görülmüştür. Birisi "Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım" demiştir, diğeri de 25 sene hiç çıkarmadan evet hiç çıkarmadan giymiştir o formayı. Öyle 20 yaşında da kaptan olmamıştır, söke söke kazanmıştır o pazubandını.

Siz yapıştırdınız büyük kaptan damgasını adama, yine siz alacaksınız mantalite aynı. Ama gerçek efsanelerin ruhuna saygısızlık etmeyin. Galatasaray A takımında 3-5 sene oynamış biri efsane, büyük kaptan değil olsa olsa iyi hatırlanacak bir Galatasaraylı olabilir. Haydi selametle

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.