Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lincoln ile altyapıdan yeni yükselmiş arda veya elano bir değil. Eğer bu sene kalsa Atleticoda aldığından fazla alacaktı. Savunulacak tarafları vardır elbet ama bu konu değil.
  • Arda'ya olan sevgim azaldı son açıklamalarından sonra. Tamam çok yanlış yaptı bu taraftar ona, ama her seferinde her yerde bunu söylemek zorunda değil. Artık oyununa baksın, bizim gururumuz olsun tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

beyler elano diye bir adam geldi bu takıma
    oynamadan 3-4mil euro garanti parayı aldı gitti ve üstüne yönetim plaket verdi
    buna ek olarak lincoln diye bir adam geldi
    iyi oynadığı maç sayısı 5 i geçmez
    ve taraftar ardayı uzun süre sakat olduğundan dolayı yuhaladı ama adam sakat olmadığı , iyi oynamadığı halde taraftardan sonsuz destek gördü
    her maç lincoln lincoln diye tezahüratlar yapıldı
    lincoln de 3 küsür mil euro garanti para alıyordu arda da 150-200 bin dolar
    biraz empati yapsanız olayı çözeceksiniz
    aynısı ayhana da yapılıyor
    adam kaç sezon oynadı ortasahada
    barış özbekler mustafa sarplar varken tek başına ortasahada mücadelesini verdi
    ama karşılığı ne yuhalanmak
    ne yazık ki çoğu gs taraftarına arda,ayhan gibiler fazla

Arda ya bu sene yenı sozlesme ımzalaması ıcın 3 m € + mac bası verdı GS ama Arda kabul etmedı yurt dışina gitti.

• Ne yalan söyliyeyim Arda'nın yerinde olsam daha kötü şeyler söyleyebilirdim.
    Galatasaraylısındır ama o tribünler senin kız arkadaşına küfür yağdırdıktan sonra buz kesilirsin takımına.
    Arda yine halen Galatasaraylı , benim Galatasaray'ı sevmek için kimseye ihtiyacım yok diyor sonuçta.
    Adam haklı da...
    Yanlış yaptı zamanında taraftar.
  • arda saçmalamış daha fazla kızdırmasın insaları işte , yurt dışında kendine daha iyi baktığı gerçeğini biz göremiyoruz sanki , kalacam dedi aniden zart diye gitti bunları bilmiyoruz sanki ... ayrıca küfür eden yada ıslıklayan kimse gitsin onlara dert yansın gs büyük bir camia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Forumda neden Mehmet Topal takip konusu yok? Nedir Arda Turan'ın artısı fazlası? Mehmet Topal çok daha zor imkanlardan Anadolu kulüplerinden ikinci liglerden İspanya ligine kadar uzanmıştır. Onun hikayesi daha özel değil mi, daha gurur verici değil mi?

Sen yap da takip edelim

Ne demek istediğimi anlamamışsınız. Evet Arda Turan gurur duymamızı sağlayacak bir çok şey yaptı, ama gitti bu adam. Hem de kalacağına dair söz verdiği halde, takımımızı alternatifine ulaşamayacağımızı bile bile aslında iyi de bir bonservis bedeliyle gitti. Ama yaptığı açıklamalar çok antipatik. Kırılmışmış taraftara, yok şöyle sövmüşler, böyle sövmüşler. Bu taraftar değil miydi sen daha henüz gelecek vaad eden bir oyuncuyken seni büyük kaptan diye tribünlere çağıran?

Ayrıca sen Galatasaray'ın çocuğuysan, bizim kendi altyapımızdan yetişerek bir yerlere geldiysen Galatasaray'ı kendini bilmez bir grup taraftar sana sevdiğine sövdü diye suçlayamazsın. Sitemim Arda Turan'ı diğer futbolculardan bir çok Galatasaraylı gibi farklı görmemdendi. Ne yazık ki, hala Arda'nın havalanmasını sağlıyoruz, onun adını söylediğimiz onu tartıştığımız sürece de Arda bırakmayacak şu saçmalığı her maçtan her antrenmandan sonra çıkacak böyle kırıldım şöyle kırıldım diye anlatacak. Ahh, Arda ki, şuana kadar Galatasaray'da hiç bir yerli oyuncunun alamadığı maaşları aldı Galatasaray'da. Galatasaray'a taraftarına laf söylemek haddine değil diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: dore2006

quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

beyler elano diye bir adam geldi bu takıma
    oynamadan 3-4mil euro garanti parayı aldı gitti ve üstüne yönetim plaket verdi
    buna ek olarak lincoln diye bir adam geldi
    iyi oynadığı maç sayısı 5 i geçmez
    ve taraftar ardayı uzun süre sakat olduğundan dolayı yuhaladı ama adam sakat olmadığı , iyi oynamadığı halde taraftardan sonsuz destek gördü
    her maç lincoln lincoln diye tezahüratlar yapıldı
    lincoln de 3 küsür mil euro garanti para alıyordu arda da 150-200 bin dolar
    biraz empati yapsanız olayı çözeceksiniz
    aynısı ayhana da yapılıyor
    adam kaç sezon oynadı ortasahada
    barış özbekler mustafa sarplar varken tek başına ortasahada mücadelesini verdi
    ama karşılığı ne yuhalanmak
    ne yazık ki çoğu gs taraftarına arda,ayhan gibiler fazla

Arda ya bu sene yenı sozlesme ımzalaması ıcın 3 m € + mac bası verdı GS ama Arda kabul etmedı yurt dışina gitti.

vergiyi çıkarırsan atm de arda 1-1.5mil euro alacak
    eğer adam daha az paraya rağmen gitmek istiyorsa işte o adamın ileriye dönük iyi planları ve büyük hedefleri var demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: W

Arda boş konuşuyor, futboluna baksın orada. Tüm bu negatif davranışlarına rağmen seviyorum Arda'yı, sayesinde At. Madrid maçlarını izliyorum ve gurur duyuyorum ama konuşmasın, konuştukça ayıp ediyor çünkü.

Varsa büyük kaptanlar bellidir zaten, Metin Oktay ruhu en son olarak da Bülent Korkmaz da görülmüştür. Birisi "Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım" demiştir, diğeri de 25 sene hiç çıkarmadan evet hiç çıkarmadan giymiştir o formayı. Öyle 20 yaşında da kaptan olmamıştır, söke söke kazanmıştır o pazubandını.

Siz yapıştırdınız büyük kaptan damgasını adama, yine siz alacaksınız mantalite aynı. Ama gerçek efsanelerin ruhuna saygısızlık etmeyin. Galatasaray A takımında 3-5 sene oynamış biri efsane, büyük kaptan değil olsa olsa iyi hatırlanacak bir Galatasaraylı olabilir. Haydi selametle

budur

• Cuma günü gol atar yine iyi çocuk olur.
  • söylediği sözler hakkında yorum yapmak istemiyorum ancak şunu söyleyebilirim,çok fazla konuşuyor.mübarek başbakan ya da ana muhalefet partisi lideriymişçesine her gün demeç veriyor,basınla konuşuyor.sürekli konuştuğu için bir galatasaray taraftarı olarak kendisine olan sevgim günden güne azalıyor.bıktım artık,sahaya çıkıp efendice oynasın artık,basınla da muhabbetini kessin.
  • hala euro2012 ye katılma şansımız varsa bu arda nın sayesinde arkadaşlar
    en azından euro2012 ye kadar desteğinizi verin de bir turnuvaya katılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

söylediği sözler hakkında yorum yapmak istemiyorum ancak şunu söyleyebilirim,çok fazla konuşuyor.mübarek başbakan ya da ana muhalefet partisi lideriymişçesine her gün demeç veriyor,basınla konuşuyor.sürekli konuştuğu için bir galatasaray taraftarı olarak kendisine olan sevgim günden güne azalıyor.bıktım artık,sahaya çıkıp efendice oynasın artık,basınla da muhabbetini kessin.

İspanya'ya gittiğinde kalabalık bir gazeteci topluluğu karşıladı, çoğusu türktü. medya için sağlam malzeme kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

söylediği sözler hakkında yorum yapmak istemiyorum ancak şunu söyleyebilirim,çok fazla konuşuyor.mübarek başbakan ya da ana muhalefet partisi lideriymişçesine her gün demeç veriyor,basınla konuşuyor.sürekli konuştuğu için bir galatasaray taraftarı olarak kendisine olan sevgim günden güne azalıyor.bıktım artık,sahaya çıkıp efendice oynasın artık,basınla da muhabbetini kessin.

İspanya'ya gittiğinde kalabalık bir gazeteci topluluğu karşıladı, çoğusu türktü. medya için sağlam malzeme kendisi.

medyayla bin bir türlü olay yaşadığı halde hala onlardan kurtulmayı öğrenememişse,demeç vermişse ben bu durumdan kıllanırım.kendisi de seviyor medyayı bariz bir şekilde.sevse bile kendine hakim olsun artık.

• quote:

quote:

quote:

Forumda neden Mehmet Topal takip konusu yok? Nedir Arda Turan'ın artısı fazlası? Mehmet Topal çok daha zor imkanlardan Anadolu kulüplerinden ikinci liglerden İspanya ligine kadar uzanmıştır. Onun hikayesi daha özel değil mi, daha gurur verici değil mi?

Sen yap da takip edelim

Ne demek istediğimi anlamamışsınız. Evet Arda Turan gurur duymamızı sağlayacak bir çok şey yaptı, ama gitti bu adam. Hem de kalacağına dair söz verdiği halde, takımımızı alternatifine ulaşamayacağımızı bile bile aslında iyi de bir bonservis bedeliyle gitti. Ama yaptığı açıklamalar çok antipatik. Kırılmışmış taraftara, yok şöyle sövmüşler, böyle sövmüşler. Bu taraftar değil miydi sen daha henüz gelecek vaad eden bir oyuncuyken seni büyük kaptan diye tribünlere çağıran?

Ayrıca sen Galatasaray'ın çocuğuysan, bizim kendi altyapımızdan yetişerek bir yerlere geldiysen Galatasaray'ı kendini bilmez bir grup taraftar sana sevdiğine sövdü diye suçlayamazsın. Sitemim Arda Turan'ı diğer futbolculardan bir çok Galatasaraylı gibi farklı görmemdendi. Ne yazık ki, hala Arda'nın havalanmasını sağlıyoruz, onun adını söylediğimiz onu tartıştığımız sürece de Arda bırakmayacak şu saçmalığı her maçtan her antrenmandan sonra çıkacak böyle kırıldım şöyle kırıldım diye anlatacak. Ahh, Arda ki, şuana kadar Galatasaray'da hiç bir yerli oyuncunun alamadığı maaşları aldı Galatasaray'da. Galatasaray'a taraftarına laf söylemek haddine değil diye düşünüyorum...

Dediğinde haklısın da zaten iğneleyici bir şey demedim Takip konusu aç da takip edelim işte

• Arda gördüğümüz kadarıyla medyada kendisinden devamlı bahsedilmesini istiyor.benim anladığım manada unutulmak istemiyor ve devamlı konuşuyor.
    Bu çocukta ego sorunu var.
  • Ben Emre B ile Arda arasinda hic bir fark görmedim. Malesef Gs altyapisindan cikan oyuncularin genelinde (Tabiki istisnalar var) olan bir durum istisnalar kaideyi bozmaz.
    Zamaninda Tugay Kerimogluda bu sekildeydi dönem dönem yollanmasi düsünüldü sonra evlilik yapti ve gerisi herkezin malumu.
    Ama isin gercegi altyapidan aldigimiz oyuncularda bariz zafiyetler var gözüküyor efendi olanlarida genelde teknik olarak yetersiz olanlari.
    Tugay, Emre, Fatih, Sabri, Arda vs vs aklima gelenler bunlar ama hepsi daginik yada zamanla dagilan insanlar.
    Neticede Arda basarisiz olursa Gs icin iyi olur aldigimiz paranin yarisina geri alma imkani olur fayda saglarmi zor ama daha genc. Basarili olursa ne olur hic Gs Ardanin satisindan para alma hakki yoksa bir kazancda olmaz.
    Neticede pekte umurumda degil neymis disarda gurur verecekmis bos seyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Ben Emre B ile Arda arasinda hic bir fark görmedim. Malesef Gs altyapisindan cikan oyuncularin genelinde (Tabiki istisnalar var) olan bir durum istisnalar kaideyi bozmaz.
    Zamaninda Tugay Kerimogluda bu sekildeydi dönem dönem yollanmasi düsünüldü sonra evlilik yapti ve gerisi herkezin malumu.
    Ama isin gercegi altyapidan aldigimiz oyuncularda bariz zafiyetler var gözüküyor efendi olanlarida genelde teknik olarak yetersiz olanlari.
    Tugay, Emre, Fatih, Sabri, Arda vs vs aklima gelenler bunlar ama hepsi daginik yada zamanla dagilan insanlar.
    Neticede Arda basarisiz olursa Gs icin iyi olur aldigimiz paranin yarisina geri alma imkani olur fayda saglarmi zor ama daha genc. Basarili olursa ne olur hic Gs Ardanin satisindan para alma hakki yoksa bir kazancda olmaz.
    Neticede pekte umurumda degil neymis disarda gurur verecekmis bos seyler bunlar.

30 Yaşında bonservisi elinde gelirse neden olmasın? jubile yapmak için ilk düşüneceği yerdir burası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen yap da takip edelim

Dediğinde haklısın da zaten iğneleyici bir şey demedim Takip konusu aç da takip edelim işte

Peki hocam

• cicim ayları bi geçsin de..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen yap da takip edelim

Peki hocam

Gs bölümünde açtım Mehmet Topal için takip konusu.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.