Dağıtmış bizimkinin takımı Arda nasıl oynuyor ki :)
Bende merak ettim izleyen yok sanırım
UEFA Avrupa Ligi’nde I Grubu mücadelesinde Atletico Madrid, evinde Udinese’yi 4-0 ile geçerek nefes aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan İspanyol temsilcisi 7. dakikada Arda’nın hazırladığı atakta Adrian ile öne geçti. Beş dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan golcü oyuncu farkı da ikiye çıkarmayı bildi. Üstün oyunu ile rakibine sahayı dar eden kırmızı-maviler soyunma odasına 36. dakikada Diego’nun attığı golle 3-0 önde gitti. İkinci yarıda vites küçülten ev sahibinde sezona formda giren Kolombiyalı Falcao 68’de skoru 4-0’a getirdi ve Atletico Madrid grupta puanını yediye çıkardı. Milli futbolcu Arda Turan ise 90 dakika sahada kaldığı maçta başarılı bir performans sergiledi. I Grubu’ndaki diğer maçta ise Celtic evinde Rennes’i 3-1 ile geçti.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
UEFA Avrupa Ligi’nde I Grubu mücadelesinde Atletico Madrid, evinde Udinese’yi 4-0 ile geçerek nefes aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan İspanyol temsilcisi 7. dakikada Arda’nın hazırladığı atakta Adrian ile öne geçti. Beş dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan golcü oyuncu farkı da ikiye çıkarmayı bildi. Üstün oyunu ile rakibine sahayı dar eden kırmızı-maviler soyunma odasına 36. dakikada Diego’nun attığı golle 3-0 önde gitti. İkinci yarıda vites küçülten ev sahibinde sezona formda giren Kolombiyalı Falcao 68’de skoru 4-0’a getirdi ve Atletico Madrid grupta puanını yediye çıkardı. Milli futbolcu Arda Turan ise 90 dakika sahada kaldığı maçta başarılı bir performans sergiledi. I Grubu’ndaki diğer maçta ise Celtic evinde Rennes’i 3-1 ile geçti.
Hocam serbest ölçü sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Semih Öztürk
quote:
UEFA Avrupa Ligi�nde I Grubu mücadelesinde Atletico Madrid, evinde Udinese�yi 4-0 ile geçerek nefes aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan İspanyol temsilcisi 7. dakikada Arda�nın hazırladığı atakta Adrian ile öne geçti. Beş dakika sonra bir kez daha sahneye çıkan golcü oyuncu farkı da ikiye çıkarmayı bildi. Üstün oyunu ile rakibine sahayı dar eden kırmızı-maviler soyunma odasına 36. dakikada Diego�nun attığı golle 3-0 önde gitti. İkinci yarıda vites küçülten ev sahibinde sezona formda giren Kolombiyalı Falcao 68�de skoru 4-0�a getirdi ve Atletico Madrid grupta puanını yediye çıkardı. Milli futbolcu Arda Turan ise 90 dakika sahada kaldığı maçta başarılı bir performans sergiledi. I Grubu�ndaki diğer maçta ise Celtic evinde Rennes�i 3-1 ile geçti.
Hocam serbest ölçü sanırım.
Manzum hikaye
Ulan size inat bi dahakine uğraşıp kafiyeli atıcam mesajı
quote:
Ulan size inat bi dahakine uğraşıp kafiyeli atıcam mesajı
ilk golünü ne zaman atacak arda yav, nedense TD kaleye yakın oynatmıyor ardayı..
Arda nin pestili cikmistir. Atletiko son 4 hafta da 8 mac oynadi
Ntv spor'da GETAFE - A.MADRİD maçı var şu an arkadaşlar ve arda ilk 11 de
Arda cezasahasına girerken düşürüldü sarı kart.Ve kaleci kurtardı kafa topunu
Yav ben Arda'yı göremiyorum sahada A. Madrid forması giydikten sonra Galatasaray forması varken çok rahat görüyordum.
Kralı gördünüz mü Getafe de
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
takımı mağlup ve 10 kişi
üşüyoruz reyiz sarı kart gördü tam gördünüzmüyü okurken
demedi demeyin guiza ikinci sarıdan kırmızıyı görür 7 kart var maçta 1 i kırmızı daha 30 .dakikada şimdi 35.dakika guiza da fenerbahçedeki gibi her topa koşmaya başladı
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
takımı mağlup ve 10 kişi
üşüyoruz reyiz sarı kart gördü tam gördünüzmüyü okurken
Hocam madrid 1 0 önde kırmızı kime çıktı şimdi açtım:)