hunterımla charge back olayını çözmek uzereyım 3e3 yada 5e5 arena takımına dahıl olucam ilk işim . nasıl bır kombınasyon dusunelebılır.talentım beast master, buna göre nasıl bır yol ızlesem.
yanına hızlı dps verebilecek kolay kolay durdurulmayacak (hunter veya rogue) bir sınıf alır ve arkanızada sağlam bi healer alırsanız yüksek ratingleri zorlarsınız. Artık devir kafa karıştırma devri 2 tane enrage olmuş hunter karşısına kim gelse yer uzun combatta healerı iyi kollar ve yine kazanmasını bilir.
Ama tabi bu sadece bir varsayım. Bulunduğunuz arenada zor durumda araziyi kullanmak artık oyunu kazanmada direk etkili. O yüzden benimki sadece bir öneriden öteye geçemiyor. %100 başarı garantisi yok :)
evet deddıgın iyi olabılır. dusununce guzel seyler cıkabılır dıye dusunuyorum peki iki warıor bır healer nasıl gider?
Warlock/hunter/druid - sl/sl lockla mm hunter daha iyidir bence ama,ille bm diyorsan destructiona 11 puan vermiş felguard warlock bulursan hızlı indirme takımı olursunuz...uzun maçlarda pek bişi çıkmaz sanırım...
yanına benim sahsi görüşüm kolay inmeyecek dayanıklı adamlar alırsan daha iyi olur sl sl sl lock durid disipline priest tabi her seyden once strateji taktik mekanı kullanmak her sey etken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme