Şimdi Ara

Arif V 216 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müzik listeme ekledim. Gerçekten çok başarılı şarkılar. Efsane bir film çıkarmış Cem yılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıktım filmden beğenmeyenler neyi beğenmiyor işte gayet keyifli ve eğlenceli bir film olmuş ..full komedi değil tabiki ama adam stand up yapmıyor sonuçta..

Abartmıyorum uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir türk filmi hatırlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzikler ancak sinema bitince gelir diye düşünüyordum ama yanılmışım beyler mp3 olarak varmı müzikler?
  • Bu arada film 3.3 milyonu geçmiş
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube'daki videoları mp3'e çeviren siteler var.

• Çakır bey naapıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeki müren yine vuruldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bu arada film 3.3 milyonu geçmiş

bu civarlarda alması normal zaten, gora etkisi

ben para verip gitmem şahsen bu filme.

şu mart gelse tomb raider, pasifik savaşı 2 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 21 Ocak 2018; 22:16:27 >
  • gönderme yapacam diye filmin içine etmiş cem.

aaa bak arif "araba" şarkısını söylüyor mustafa sandalda ben bu şarkıyı arabada çalarım kızlar hayran olur diyor.
    heheeehehee ne kadar güzel bir gönderme.
    bune allah aşkına ya

film kendini hissettirmedi ya cem durmadan izleyiciyi film dışına çıkarmak için uğraştı.
    besim tokeri kim oynuyor zafer abi muhabbeti olsun
    abisine "sana bir vururum yan salondaki filmde oynarsın" gibi birşey demesi falan.

filmin yarısı zaten şarkılarla geçti evet şarkılar güzeldi ama işte müzikal dinlemeye mi geldik film mi izlemeye geldik bilmiyorum.adam bildiğin albüm yapmış lan :D
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Bence o muhabbetler seyirciyi dışarı itmek yerine tam tersi içerde tutmak içindi. Hatta bir sahnede "seyircinin kafası patates oldu" diyerek de kuvvetli bir kurguya sahip olduğunu gösteriyordu.

• Arkadaşlar Erşan Kuneri'nin dans ettiği sahnede çalan şarkıyı bilen var mı? Aradım ama bulamadım bir türlü
  • Filmden büyük beklentilerim yoktu o yüzden hayal kırıklığı yaşamadım. Kahkaha atarak izlemedim ama sıkılmadım da. Cem Yılmaz her zaman kendini izlettiriyor. Sadece animasyon ve efektler biraz daha iyi olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

3 haftada 4 milyon 110 bin 126 kişi tarafından izlenen Arif V 216, 4 milyon gişeli G. O. R. A.'yı geçerek Cem Yılmaz'ın en çok izlenen filmi oldu.

bu demek oluyor ki

cem yılmaz ne çekerse çeksin hiçbir zaman recep ivedik rekoruna ulaşamıcak sanırım
  • quote:

3 haftada 4 milyon 110 bin 126 kişi tarafından izlenen Arif V 216, 4 milyon gişeli G. O. R. A.'yı geçerek Cem Yılmaz'ın en çok izlenen filmi oldu.

Bir bilgide ben vereyim o zaman Toplam: 52.654.495,36 TL hasılat
  • Genel olarak filmi beğendim. Fakat çok fazla küfür vardı. Gereksiz yerlerde baya bi sövüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Bir bilgide ben vereyim o zaman Toplam: 52.654.495,36 TL hasılat

Evet totalde çok büyük rakam fakat sinema payı, dağıtıcı şirket payı,vergi vs. derken film yapımcısına %25 gibi bir pay kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 8 8 1 s o n s u z

Aileyle gidilir mi arkadaşlar?

Aile yapına bağlı kardeş.

Ben ailemle Grinin Elli Tonu adlı filmi sinemada izlemiş bir bireyim.

• tv de izlenecek film olmuş. çok güldürmedi, eğlendirmedi de. kötü değil yine de.
  • GORA gibi kahkalar attıran bir film değil ancak üzerinde çok emek verilmiş, çok güzel bir bilimkurgu tarzında film. İzleyenlerin pişman olmayacağını düşünüyorum.
  • bence gora'dan daha iyi olmuş. neredeyse hiç gülmedim ama sosyal medyada karşılaştığımız bir ton espriden sonra gülebileceğim tek şey kemal sunal filmleridir. ama bol bol gülümsedim diyebilirim. özellikle 20-30 yaş arasındaki insanları tatmin ettiğini düşünüyorum. nostaljiyle günümüzü birleştirmiş, 10 numara olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.