offfffffffff,sıkıldım artık yanlış anlaşılmaktan yahu..bir müddet rüzgarın sert estiği,sivri sineklerin olmadığı bir yere kaçıyorum..
hadi yaa[bwlng][bwlng][bwlng] bu arada Laf kaLabaLığı yapmayıp kimseye de Laf sokMa cabası icinde oLmasan anLaşıLırsın!!! hadi sana kendinLe koLay geLsin[evlol]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by je_taime_moi_non_plus</i> <br />offfffffffff,sıkıldım artık yanlış anlaşılmaktan yahu..bir müddet rüzgarın sert estiği,sivri sineklerin olmadığı bir yere kaçıyorum.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bu arada sivri sinek sanırım biz oluyoruz.seni zorla tutan yok istediğin yere kaçabilirsin hatta kaçsan çok seviinirim ben
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by je_taime_moi_non_plus</i> <br />offfffffffff,sıkıldım artık yanlış anlaşılmaktan yahu..bir müddet rüzgarın sert estiği,sivri sineklerin olmadığı bir yere kaçıyorum.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bu arada sivri sinek sanırım biz oluyoruz.seni zorla tutan yok istediğin yere kaçabilirsin hatta kaçsan çok seviinirim ben <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>