Şimdi Ara

Arkadaslar bi sorum olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bi sorum olcaktı hf kullanmasak fakat hf partyde kassak 30 gun yada 999 ban yeme olasılıgımız var mı?
    Warrior kasıcam arklar kasıcak hf kullanmıcam pt de oturucam sadece bide bi sorum daha olcak 75 lvldan 80 lvla platla ne kadar surede kasablrm hf pt de kasıcam fakat hf kullanmıcam

• her ikisinide yeme ihtimalin var.
  • Oyle bir ihtimal var. Ancak czde koxp acan adamlar bile banlanmazken senin hf partyde oturdugun icin ban yeme ihtimalin kac orasi bilinmez. K2 bu, ne yapacagi belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Oyle bir ihtimal var. Ancak czde koxp acan adamlar bile banlanmazken senin hf partyde oturdugun icin ban yeme ihtimalin kac orasi bilinmez. K2 bu, ne yapacagi belli olmaz.

Bencede az bir ihtimal fakat yinede 999 yemeyi goze alamam hatta 30 gün bile kotu aldıgım plat bosa gider cunku Eger banlanan varsa yazsın ltfn
  • ben cz ardream hariç exp de banlanan nerdeyse hiç kimseye rastlamadm
  • 34 lwlde moradonda hf ile oturarak kasılan priestim ban yemisti eylülde 15-16 gb para bi 5-6gblikde item vardı üstünde

tabii kastığım rogue charda ban yedi..
  • 999 mu yedi 30 mu?
  • plat varsa 999 yemen zor.
  • Normal şartlarda bahsettiğin konu ban sebebi, partide bulunmak baya eskiden ban sebebi değildi ama sonra değiştirmişlerdi. Fakat zaten şimdi kimse banlanmıyo ki sen banlanasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: edesat

ben cz ardream hariç exp de banlanan nerdeyse hiç kimseye rastlamadm

areste falan oynuyorsun sanırım.Kronosta hergün onlarca kişi banlanıyor eslantta.Son server ionia iken yüzlerce kişi banlanıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.