carımın nasıl soyuldugunu bilmiyorum bana yardım ederseniz cokkkk sevinirim herkez 100k versen elıme bir toxıc alırım lvlim 61 pme atin msnemde diaaspora@hotmail.com
valla ben hala soyan kişinin eline salık diom
o zaman yardım edin bana toxıc almama ersel
Geçmiş olsun oyunu bırakmasam yardım ederdim..
kim yaptıysa helal olsun
neden herkes sevinio soyulduğuna
valla beni soydu sonra kendi soyuldu ben ondan diom iyiki soyulmuş ayrıca tartışmanın olduğu yere bak istersen topiğin adı hulktryi tanıyan varmı gibi bişidi ben açtım
Desene Ava Giden Avlandı :)
o zman soyana helal olsun kardes sen haketmişin soyulmayı hatta su an aklıma bi şey geldi belkide soyulmadı ve para istiyo bizden
yok soyulmuş gelçekten gittim soyan kişiye teşekkür ettim
arkadaşlar böyle kişiler herzaman dersini alırlar.Bu bir oyun ve bu oyunda bile insan başkalarının hakkına göz dikiyor.Anlamış değilim.bu ve bunun gibi şahısları düzeltmeye çalışalım derim ben.Lütfen artık böyle hırsızlıklar duymayalım.Ve türklerin adını Scammer olarak değilde başka türlü duyalım ne dersiniz......
düşenede siz vurun :D . bu konularda çok hassasmışsınız. inşallah oyundaki türkler iyiye gider.
Hak yerini bulmuş anlaşılan bende dedim nie seviniyor bu arkadaşlar
arkadaşlar bence biz donanım haber forum sakinleri olarak oyundaki kelimelerimize dikkat edelim türklere söylenen lafları eritelim :)
adam yalan ayıo anlamadınız mı bana para toplayalım toxic alcam dio şimdi trade hack kalktı ya artık olmuyor !!! salak bole bi yöntem bulmus yemezlerRRrrRRRrRRRRRR !!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme