Şimdi Ara

Arkadaşlar Galaxy s3 cep telefonum denize düştü bir yardımcı olun..ACİLLL.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
13.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba s 3 kullanıcıları bende 1 ay önce 1 günlük s 3 umu denize düşürdüm 4 metre derinlikten çıkardım ana karttan 3 parça değişti 600 tl verdim su an hiçbir sorunu yok yeterki profesyonel bi tamirci bulun herkes atıp tutmasın deniz tuzu da temizleniyor tamiri de yapılıyor başka tamirciye de gösterdim telefonun açıldığını anlamadı her telefon tamiri yapılır diyene gitmemenizi forumda ki cocuk muhabbetlerini ciddiye anlamanızı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygindesouza

quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce galaxy s3 cep telefonu aldım 3 gün önce deniz kenarında telefona bakarken elimden kaydı ve denize düştü yaklaşık 4-5 saniye suyun içinde kaldı ilk başta pin kodu ekranı geldi sonra tamamen kapandı daha sonra bataryasını çıkarıp güneşte beklettim telefoncu bir arkadaşımı arayıp sordum bir gün bekklesin iyice kurusun sonra aç dedi 1 gün bekledim açmaya çalıştığımda ekran görüntüsü gelmedi kameranın flaşı yanıyo ve üstteki led ışık yanıyo arada oda aralıksız yanmıyor gold bilgisayardan almıştım ama ne yazık ki kasko yaptırmadım bir akıl verin

Söylediğim semptomlara göre telefonun durumu nedir ?

Garanti kapsamına girmez ama garantiye versem deniz düştüğünü anlarlar mı ?

Garanti yapmazsa nasıl nerde tamir ettirebilirim ve ortalama bana ne kadara patlar ? bir yardım edin arkadaşlar ailemin haberi yok onlar duymadan halletmem lazım yoksa haşlarlar beni resmen ocağınıza düştüm

o telefonu kurtarmak için denize nasıl atladığını görmek isterdim

telefoncu arkadaşında bu arada sana kötülük yapmış anlamıyosa bari seni yanıltmasaymış keşke

telefon tuzlu süye düşerse durum daha vahimdir önce telefonu parçalara ayırabildiğin kadar ayırıp tatlı çeşme suyuyla yıkaman lazım sonra pirinç dolu bi kavanoz bulup telefonu 2 gün boyunca o kavanozda tutacaktın ama bunları çabucak yapmalıydın

gelelim garanti işine ithalat garanti aldın bari cep kasko yaptırsaydın keşke o telefon öyle başı boş bırakılmazdı, servise götüreceksin başka çaren yok sakın servis dışı tamir ettirme telefonun ayvayı yer fiyatı neyse servis yapacak, telefon kendiliğinden mucize eseri düzelmedikçe servis hariç çözümü yok

hocam ortalama ne kadara patlar bana hiçbir fikrin var mı bu konuda ve servise versem ne kadar sürede alabilirim dediğim gibi ailemin haberi yok onlar olayı anlamadan halletmem lazım bu durumu

problemi bilmeden bi tahmin yapamam mesela ekranı kırılsa yeni ekran şu kadar denirde bu olayda sana yardımı anca senle aynı duruma düşen biri yardım eder ama senle aynı duruma düşeni zor bulursun adamlar bırak o telefonu denize düşürmeyi denizin yakınından bile geçmez

artık canını sıkma senin canından kıymetli değil o telefon allah başka dert vermesin

ilginiz için çok teşekkür ederim bugün yetkili servise gittim bilgi almak amaçlı görevlininde bana söylediği anakartta oksitlenme olabileceğiydi küçük oksitlenmeleri müşteri memnuniyeti adına ücretsiz temizliyoruz ama temizlenmicek gibiyse yada temizlendikten sonra bile problem çıkarabileceğinden dolayı anakart değişimi gerekir diye not düşüyoruz dedi anakart fiyatıda şu anda 605 tl bakalım başarıya sordum daha yarında telpaya sorucam onlar ne dicekler duruma göre ikisinden birine vericem hayırlısı artık tekrar ilginiz için teşekkür ederim ..

benim cihazda şebeke problemi varıd servisteydi anakartı değişmiş :/ bu arada sana geçmiş olsun umarım en kısa zamnda çözersin sorununu akıllı cihaz alıyoruz kendi aklımızdan oluyoruz başına bişey gelicek diye :) ne kadar üzerne düşersen okdar sorun oluyo :/

• quote:

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce galaxy s3 cep telefonu aldım 3 gün önce deniz kenarında telefona bakarken elimden kaydı ve denize düştü yaklaşık 4-5 saniye suyun içinde kaldı ilk başta pin kodu ekranı geldi sonra tamamen kapandı daha sonra bataryasını çıkarıp güneşte beklettim telefoncu bir arkadaşımı arayıp sordum bir gün bekklesin iyice kurusun sonra aç dedi 1 gün bekledim açmaya çalıştığımda ekran görüntüsü gelmedi kameranın flaşı yanıyo ve üstteki led ışık yanıyo arada oda aralıksız yanmıyor gold bilgisayardan almıştım ama ne yazık ki kasko yaptırmadım bir akıl verin

Söylediğim semptomlara göre telefonun durumu nedir ?

Garanti kapsamına girmez ama garantiye versem deniz düştüğünü anlarlar mı ?

Garanti yapmazsa nasıl nerde tamir ettirebilirim ve ortalama bana ne kadara patlar ? bir yardım edin arkadaşlar ailemin haberi yok onlar duymadan halletmem lazım yoksa haşlarlar beni resmen ocağınıza düştüm

Arkadaşlar amacım konuyu hortlatmak kesinlikle değil, sadece benzer durumda olan arkadaşların daha net bilgilenmesini sağlayabilmek. Öncelikle bu konuda hem mektepli hem alaylıyım. Bilgisayar tekbikeriyim ve bu mesleğe bir çok yılımı verdim. Denize düşmüş olması illaki oksitlenme yapacağını göstermez. Bu konuda uzman bir elektronikçi bulursan eğer sorunsuz olarak cihazını kurtarabilir. Sana masrafı çok yüksek olasılıkla sadece yeni bir batarya olacaktır. herhangi bir şekilde tuzlu su ile temas eden herhangi bir elektronik cihaz elektrik akımı kesilerek (batarya çıkartılarak) hemen mümkünse saf su ile yıkanır bunu müteakip ayrıştırılabilecek tüm parçaları ayrılarak devre şeması çıplak kalacak hale getirilerek kimyasal (içeriğinde tiner bazlı bir çok kimyasal bulunur) banyosu yaptırılır ve yeniden toplanır. Oksitlenme hemen olacak birşey değildir. Genellikle yetkili servisler bu tarz işlemler ile uğraşmaz, bunları çevrende isim yapmış güvenilir tamircilerde yaptırabilirsin. Umudunu kaybetme ve bu yolu bir denettir. Ben çare olacağı konusunda umutluyum. Hiçbirimizin başına böyle birşey gelmemesi dileği ile tekrar geçmiş olsun.

• Anakart nalları dikmiş olabilir ki bildiğim kadarıyla anakart değişimi 1750TL civarı bir fiyata yapılıyor. Yani yeni bir cihazdan daha pahallıya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Anakart nalları dikmiş olabilir ki bildiğim kadarıyla anakart değişimi 1750TL civarı bir fiyata yapılıyor. Yani yeni bir cihazdan daha pahallıya...

yok daha neler
  • Kardesim oncelikle gecmis olsun
    1-o tel. Garanti disi
    2-sadece ekranin kirilmasi bile 600 tl diyolar
    3-bendede s3 var ve yanimdaki suyla dolu bardakla arasinda 1metre var sen elinde denizde geziyosun helal olsun
    ALLAHIM benim basima getrme yarabbim

• Nerdeyse değil tam telefon fiyatı suan carrefour da 1399 tl telefonun fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Ocak 2013; 18:59:18 >
  • Büyük geçmiş olsun. Cana değil mala gelsin.
  • Merhabalr bmmde s3um suya wcye dustu arakada kapak onde koruma jelatini vardi hemen cikardim panik harbyle hemen parcalara ayiramadm ekran pembelesmeye basladi soktum kuruladim kurtmayla soguk hava tuttum dis yuzeye sonra kulaklik sarj girslerini ufledm sular gldi vs. Sabaha kadr acmadm oniki saat sonra actm normal clsti uc bes saat sonra ekran pempe yesil oldu pzt servse verdm garantiye suyu solemedm en son tuslarda gtti ekrn pmbe ve tuslar yok dedm bugun aldm yapilms suyu anlamamslar ama suan tus kilidini ilk acarken ekran cisgi cizgi oluyor ve renk soluklasyor oylece kullanabiliotm szce sorun nedir servse vericm genr fikti olan varmi
  • Önce servisle çözmeye bakın servis yüksek fiyat çekebilir. İsterseniz ben Bursa da su alan Samsung Galaksy Note2 , S3 Mini ,S2 modellerinde telefonunuz uygun fiyata çalışır hale getiriyorum.
    Sizlerede yardımcı olabilirim cep: 05304259755
  • Merhaba arkadaşlar ben de tuvalete düşürdüm telefonumu başta sorun yok gibiydi ama daha sonra dokunmatiği çalışmamaya başladı sonra kapattım 2-3 gün kullanmadım dün gece açtım şu an gayet iyi fakat servis yok diyor. imei kaydı gitmiş sorguladığımda null/null yazıyor tekrar rom yükledim imei geri getirmeye çalıştım daha önce imei gittiğinde getirmiştim ama bu sefer olmadı. Şarjı da hemen bitiveriyor. Üstelik sim kart ve hafıza kartın olduğu kısım acayip ısınıyor servise vermeyi düşünüyorum kullanıcı hatası olduğu anlaşılır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.