Bildirim
Arkadaşlar Hangisi alayım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel -
Kesinlikle 3 numara -
teşekkürler kardeş cevabınız için .
bende 8 , 7,6,1 arasında kaldım -
bence 6 yada 4 numara en azından 4gb kapasite var, sony nin ki güzel ama 2 gb kapasiteyle hangi videoyu seyredebiliceksin ki -
Video mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kill_them_all
bence 6 yada 4 numara en azından 4gb kapasite var, sony nin ki güzel ama 2 gb kapasiteyle hangi videoyu seyredebiliceksin ki
teşekkür ederim cevabınız için .Sanırım mp3 player demek istediniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: PLinux
quote:
bence 6 yada 4 numara en azından 4gb kapasite var, sony nin ki güzel ama 2 gb kapasiteyle hangi videoyu seyredebiliceksin ki
teşekkür ederim cevabınız için .Sanırım mp3 player demek istediniz.
3 numaradaki sonyden bahsettim video için. sony olan videoda oynatıyor -
quote:
quote:
quote:
3 numaradaki sonyden bahsettim video için. sony olan videoda oynatıyor
Madem sony dediniz bugün teknosadaki adama sordum sony mi philips mi diye adam sony dedi .
http://www.electroworld.com.tr/p/sony-nwz-b172b-mp3-player/
Bu nasıl peki kardeş
-
quote:
quote:
quote:
quote:
3 numaradaki sonyden bahsettim video için. sony olan videoda oynatıyor
Madem sony dediniz bugün teknosadaki adama sordum sony mi philips mi diye adam sony dedi .
http://www.electroworld.com.tr/p/sony-nwz-b172b-mp3-player/
Bu nasıl peki kardeş
benim yorumumu düzgün okumadın sanırım. ben illaki philips al demedim, sony nin hafızası 2 gb alırken bunu göz önünde tut dedim. ayrıca son verdiğin liktekinede o kadar para verilmez. Akıllı telefonların yaygınlaştıgı bu devirde mp3 player a o kadar para verilmez
-
SONY NWZ-B152B 2GB SİYAH MP3 PLAYER alabilirsin
ama 2gb yetmeyebilir -
Benimde bu ürün hoşuma gitti.Hafızası artırılabiliyor.Ayrıca ürünün altında yazdığına göre Hama Tripod Hoparlör hediyeliymiş.Arkadaşlar bu ürün istinye park ve istanbul kartalda mevcut acaba bize en yakın teknosaya gidip bu ürünün ücretini ödesek oraya ürünü göndermeleri mümkünmüdür.Böyle birşey yapan varmı daha önce.
http://www.teknosa.com/kategori/mp3/mp3_calar/714/110360545/sandisk_sdmx4_2_gb_mp3_calar#TeknosaStoreInMap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 11 Ağustos 2012; 16:02:59 >
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X