Şimdi Ara

Arkadaşlar itunes ile Telefona Fotoğraf Atmayı Biliyormusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itunes ile telefona fotoğraf eklemeyi bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raixillision -- 13 Mart 2015; 3:20:48 >

• Atabilirsin ama bence bunu deneme İtunesten atılan fotoğraflar silinemiyor saçma gelebilir ama en basit yöntem facebook tan kendine mesaj olarak at yada Dropboxtan da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Phone Drive '' ile at kafan rahat olsun
  • belki illaki itunes dan foto atmak istiyor arkadaş. neden anlatmadınız ki

pc de bi dosya oluşturuyorsun > telefona atmak istediğin fotoları o dosyaya ekliyosun > telefonu pc ye bağlayıp itunes u açıyosun > telefonu seçip fotoğraflar ı seçiyorsun > fotoğrafları eş zamanla kutucuğunu işaretleyip, şuradaki fotoğrafları kopyala bölümünden o yarattığın dosyayı seçiyorsun ve eşzamanlama yaptığında o dosyadaki fotolar telefona geliyor. dosyadaki resimleri değiştirdikçe eşzamanlamayla birlikte telefondaki fotolarda güncelleniyor
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Peki bir şey sorayım o dosyayı oluşturmadan önce telefonumuzda bulunan fotoğraflar siliniyor mu?Yani hem yeni eklenen fotoğraflar hem de telefonumuzda zaten mevcut olan fotoğraflar aynen kalıyor mu?Ben sanki ilk aldığım zaman öyle bir şey yaparken sanki telefonumda zaten olan fotoğrafların silindiğini hatırlıyorum o yüzden de hiç öyle bir şey yapmaya kalkışmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.