sen KO yu birakiyorsun ve saglikli bişey yaptim diye soruyorsan senin aklindan şüphelenirim
bende
hayırlı olsun adına sevindim
arkadasım charımı lwl dusurdum eger dusurmeseyim werirdim ama istersen gene wereyim 69 dan dusme 59 a dusurdum . itemleri nerde dersen oyunu braktıgım aksam maradonda gezen tanımadıgım birine trade attım we +8 raptor +7 full shel set we +12 takıları werdim.
evet hızlı bı kararla bende bıraktım
HAYATTA BIRAKAMAZSINIZ.FORUMLARDA DOLASMANIZDAN BELLI BIRAKAMAYACAGINIZ.
quote:
Orjinalden alıntı: ASLANYORUMCU
HAYATTA BIRAKAMAZSINIZ.FORUMLARDA DOLASMANIZDAN BELLI BIRAKAMAYACAGINIZ.
biz bu filmi daha önceen izlediydik di mi
quote:
Orjinalden alıntı: 0di
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
sen KO yu birakiyorsun ve saglikli bişey yaptim diye soruyorsan senin aklindan şüphelenirim
bende
madem bu oyunu oynayarak sağlıksız bi iş yapıyosun neden bırakmıyosun.şimdi diyeceksin ki bırakamıyorum, sağlıksız bi iş yapıyosan ve bunun bilincindeysen rahatlkla bırakabilrsn.Burada da böle konuşuosnz ama oyunu günde kesintisiz 6 saat oynadıınızdan da emnm(tabi serverlar acık olduu zaman)
Bencede biraz sallama gibi geldi +8 raptoru trade ile vereceğine ytl ile sat shelleride öyle yapar insan bu biraz sallama oldu
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
aynen
kafayı yemiş ko yüzünden
sizin dedikleriniz cocukca ßeyler . yazdıklarınıza guluorum we allah goruo ben yalan mı söliorum dorumu söliorum we bu forumda knight icin dolasmıorum baska konular icin dolasıorum sadece bi arkadaslarla paylasayım dedim ama yalnıs yapmısım özr dilerim arkadaslar
valla edana daysa itemleri verirmsin andream cahr düzüom yardımın dokunur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme