Şimdi Ara

aRKAdaslar Ko yu bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRKadaslar ko yu bıraktım sizce $aglıklı bişimi yaptım lütfen cevap ßekliorum :D ilgilenler tsk ederim.

• kardeş charını bana vere bilirmisin eğer 1lwl deil se pm de vere bilirmisinxD
  • yeni hacklendim charı bana pmden yollarmısn
  • sen KO yu birakiyorsun ve saglikli bişey yaptim diye soruyorsan senin aklindan şüphelenirim
  • ÇOK SAĞLIKLI Bİ ŞEY YAPMIŞSIN KEŞKE BENDE YAPABİLSEM
  • en az 5 tane daha charı bana versenee postu cıkıcak simdi
  • senı tebrık ederım:)
    benım yazımı okudun da bıraktın dı mı :)
    hadı saklama:)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

sen KO yu birakiyorsun ve saglikli bişey yaptim diye soruyorsan senin aklindan şüphelenirim

bende
  • hayırlı olsun adına sevindim
  • arkadasım charımı lwl dusurdum eger dusurmeseyim werirdim ama istersen gene wereyim 69 dan dusme 59 a dusurdum . itemleri nerde dersen oyunu braktıgım aksam maradonda gezen tanımadıgım birine trade attım we +8 raptor +7 full shel set we +12 takıları werdim.
  • evet hızlı bı kararla
    bende bıraktım
  • HAYATTA BIRAKAMAZSINIZ.FORUMLARDA DOLASMANIZDAN BELLI BIRAKAMAYACAGINIZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASLANYORUMCU

HAYATTA BIRAKAMAZSINIZ.FORUMLARDA DOLASMANIZDAN BELLI BIRAKAMAYACAGINIZ.

biz bu filmi daha önceen izlediydik di mi

• quote:

Orjinalden alıntı: 0di

quote:

sen KO yu birakiyorsun ve saglikli bişey yaptim diye soruyorsan senin aklindan şüphelenirim

bende

madem bu oyunu oynayarak sağlıksız bi iş yapıyosun neden bırakmıyosun.şimdi diyeceksin ki bırakamıyorum, sağlıksız bi iş yapıyosan ve bunun bilincindeysen rahatlkla bırakabilrsn.Burada da böle konuşuosnz ama oyunu günde kesintisiz 6 saat oynadıınızdan da emnm(tabi serverlar acık olduu zaman)
  • Bencede biraz sallama gibi geldi +8 raptoru trade ile vereceğine ytl ile sat shelleride öyle yapar insan bu biraz sallama oldu
  • quote:

aynen

kafayı yemiş ko yüzünden
  • sizin dedikleriniz cocukca ßeyler . yazdıklarınıza guluorum we allah goruo ben yalan mı söliorum dorumu söliorum we bu forumda knight icin dolasmıorum baska konular icin dolasıorum sadece bi arkadaslarla paylasayım dedim ama yalnıs yapmısım özr dilerim arkadaslar
  • valla edana daysa itemleri verirmsin andream cahr düzüom yardımın dokunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.