Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardımcı olun...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda kullandığım telefonum 6630. fakat daha kulanışlı ve özellikleri daha iyi bir telefon almayı düşünüyorum.ama 6630 dan sonra görünüşü saha zarif kamerası daha iyi,video çekimi daha iyi bir telefon istiyorum.ne zmndır samsung d900 e bakıyorum,baya ilgimi çekti ve hoşuma gitti.ama şöyle bir şüphem var;zamanında samsung d410 aldım ilk çıktığında ve hiç sevmedim,şarjı çok çabuk bitiyordu,işlem yeteneğide nokia ya göre daha zayıftı ve kullanmakta zorlandım.acaba d900 dede aynı hezimete uğrarmıyım????
    birde geçen ilgimi n93 çekti.tabiki n93 te çok güsel bi telefon ama o kadar paraya değermi??nerdeyse 2 tane d900 parası!!!sizce neyapmalıyım???bana bi akıl verin lütfen...birde ben d900 u en ucuz 950 ytl ye bulum,ve benim 6630'u 300 e sayacaklar üstüne 650ytl vericem...daha ucuz bulabileceğim bi yer varmı???yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

• arkadaşlar yokm mu yardım edecek birileri???!!!
  • Arkadasım forumda bı arkadas w810dan d900 gectıgını ve cok pısman oldugunu soylemıstı sarjı cok az gıttıgını de belırtmıstı
    ıslem yetegını derken symbıan ısletım sıstemındemı bahsedıyorsun sayet ondan bahsedıyorsan d900 ıstedıgını vermez
    zarıf telefon ıstıyorsan ne kadar zarıf oldugu tartısılır ama k790i kamera performansıyla ıyı telefon ama video fazla ıyı sayılmaz
    Eger symbıan ısletımlı bır telefon ıstıyorsan n73 onerırım eger fızıkı goruntusu hosuna gıderse en ıyı secım bu telefon olur
  • quote:

arkadaşlar şu anda kullandığım telefonum 6630. fakat daha kulanışlı ve özellikleri daha iyi bir telefon almayı düşünüyorum.ama 6630 dan sonra görünüşü saha zarif kamerası daha iyi,video çekimi daha iyi bir telefon istiyorum.ne zmndır Samsung d900 e bakıyorum,baya ilgimi çekti ve hoşuma gitti.ama şöyle bir şüphem var;zamanında samsung d410 aldım ilk çıktığında ve hiç sevmedim,şarjı çok çabuk bitiyordu,işlem yeteneğide nokia ya göre daha zayıftı ve kullanmakta zorlandım.acaba d900 dede aynı hezimete uğrarmıyım????
    birde geçen ilgimi n93 çekti.tabiki n93 te çok güsel bi telefon ama o kadar paraya değermi??nerdeyse 2 tane d900 parası!!!sizce neyapmalıyım???bana bi akıl verin lütfen...birde ben d900 u en ucuz 950 ytl ye bulum,ve benim 6630'u 300 e sayacaklar üstüne 650ytl vericem...daha ucuz bulabileceğim bi yer varmı???yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Öncelikle Samsung D900'den bassedeyim. Telefonun teknik özellikleri ve tasarımı gerçekten güzel. Fakat bekleme süresinin düşük olması sorun yaratabilir.

Nokia N93 ise tam bir multimedya cihazıdır. WI-FI, video kayıt kalitesi, ekran kalitesi ve tasarım gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. Telefonla çekilen fotoğraflarda renk doğruluk oranı yüksek ve fotoğraflarda netlik iyi. Ama ne yazık ki fotoğraflarda yüksek derecede noise bulunuyor ki bu da kaliteyi ciddi oranda etkiliyor. Fiyat konusuna gelince fiyat / performans oranı oldukça düşük. Ayrıca o kadar fiyatı da şu an için çok hakettiği söylenemez.

Bence N73 ve SE K790i arasından seçim yapmayı düşünebilirsin. Ya da telefona fazla para harcamak istemezsen W810i ve 6233 arasından da seçim yapabilirsin.

Eğer Symbian, video kayıt kalitesi, fotoğraf kalitesi ve ekran büyüklüğünden vazgeçemiyorsan N73; fotoğraf kalitesi, MP3 kalitesi ve pil ömrüne önem veriyorsan K790i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 2 Ekim 2006; 21:50:36 >

• n80
  • sony ericsondan şaşma derim
  • arkdşlar bi kere ericson düşünmüyorum.nokia yı kullanım olarak çok sewiyorum fakat modeller çok kaba.n73 takoz gibi bir cihaz.n80 fena deil ama o da çok zarif deil.aklıma yatan n93 ama onun da fiyatına 1920ytl diyorlar!!!! d900 e biebir baktım.çok güzel bi tasarımı var.forumda d900 ile çekilmiş fotolarda gayet net. bide şarj olarak d 900 ün şarjı 2 gün gidermi.bende nokia 6630 var 2 gün gidiyor. d900 de 2 gün gitse yeter.
    AMA EN ÖNEMLİSİ NOKİA DAN SAMSUNGA GEÇERSEM AFALLARMIYIM.Bİ KERE BUNU YAPTIM VE BİR HAFTADA 400 YTL ZARARA GİRDİM!!!!( SAMSUNG D410 DA)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N73 takoz ->N80 fena değil ve aklına N93 yattı?
  • quote:

arkdşlar bi kere ericson düşünmüyorum.nokia yı kullanım olarak çok sewiyorum fakat modeller çok kaba.n73 takoz gibi bir cihaz.n80 fena deil ama o da çok zarif deil.aklıma yatan n93 ama onun da fiyatına 1920ytl diyorlar!!!! d900 e biebir baktım.çok güzel bi tasarımı var.forumda d900 ile çekilmiş fotolarda gayet net. bide şarj olarak d 900 ün şarjı 2 gün gidermi.bende nokia 6630 var 2 gün gidiyor. d900 de 2 gün gitse yeter.
    AMA EN ÖNEMLİSİ NOKİA DAN SAMSUNGA GEÇERSEM AFALLARMIYIM.Bİ KERE BUNU YAPTIM VE BİR HAFTADA 400 YTL ZARARA GİRDİM!!!!( SAMSUNG D410 DA)

Sony Ericsson'u elediğine göre seçenekler biraz daha daralmış oldu. Nokia ya da Samsung da iyi bir seçim olacaktır. Yalnız daha önce de belirttiğim gibi Samsung D900 bekleme süresi konusunda biraz zayıf kalıyor.

Nokia'ya gelince...
    N73 modelini takoz olarak nitelendirmişsin. N93'ü daha çok beğendiğini belirtmişsin de N93 180 gram ağırlığıyla dünyadaki en ağır telefon ünvanına sahip sayılabilir. N93 açılınca N73'ün neredeyse 2 katı büyüklüğe erişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 2 Ekim 2006; 21:56:42 >

• ya ben n93 elime alıp ıncelemedım.ama farklı tasarımı hoşuma gıttı.bugüne kadar kullandığım teller hep kabaydı (6600,6630,d410). bu sefer daha kibar bi tel alıyım diorum.

sanrırım n80 yada d900 alıcam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

N73 takoz ->N80 fena değil ve aklına N93 yattı?

Harbı cok ılgınc bır karsılastırma abi sen sat en ıyısı n93 fılan al valla yılın takozu secılebılır
    cunku 180g degıl senın telefon kapaklı degıl acılınca ıkı telefon kadar etmıyor haksızmıyım abı
  • ya haklısın.ben n93 ü farklı bir tasarımı olduğu için düşündüm,tabiki n93 te kaba bi telefon!!!ama n73 te almıcam,çünkü o da büyük abi!!!ben n80 veya d900 alıcam:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: noble_man

ya haklısın.ben n93 ü farklı bir tasarımı olduğu için düşündüm,tabiki n93 te kaba bi telefon!!!ama n73 te almıcam,çünkü o da büyük abi!!!ben n80 veya d900 alıcam:D

Bunları bılıyorsan dıger modellerı nıye camur atıyorsun kı
    hayırlı olsun yenı modellerın
  • d900
  • d900 bencede.
  • d900 veya n80 alıcam arkadaşlar inşallah.ama %70 d900
  • quote:

d900 veya n80 alıcam arkadaşlar inşallah.ama %70 d900

WI-FI, Symbian ve ekran büyüklüğüne çok önem vermiyorsan D900 iyi bir seçim olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 3 Ekim 2006; 16:51:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.