Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MPX220 ALAYIM MI, ALMAYAYIM MI? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Esasında almak istiyorum ama konu hakkında tam emin değilim, sizce naapsam bugüne kadar hiç mpx serisi bir telefon kullanmadım veya microsoft smartphone işletim sistemli bir telefonda kullanmadım, kamerası kötüymüş ama o kadarı kadı kızında da olur misali kabul edicem artık , diğer atı ve eksileri nelerdir, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• ister al ister alma, ben karışmam
  • saol, çok yardımcı oldun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozzy

saol, çok yardımcı oldun:)
    kamera senin için önemliyse ki bence o kadar önemli değil ALMA. eğer önemsizse hemen ALLLLLLLLL.
  • arkadaşlar hiçmi kullanan yok bu telefonu ya, biraz bilgi verin ama dimi yani burada yardım rica ediyoruz, lütfen, lütfen!..
  • quote:

arkadaşlar hiçmi kullanan yok bu telefonu ya, biraz bilgi verin ama dimi yani burada yardım rica ediyoruz, lütfen, lütfen!..
    alma kardeşim..henüz pahalı...o fiyatı haketmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harlequinn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: joe black

bence de alma ama illaki bir telefon almak istiyorsan git sx1 al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *bu**rock

quote:

Alıntıları Göster
    ya baba simdi sx1 guzel telefon (tabii eskidi biraz) ama sen nasıl bu iki telefonu bir tutarsın ya anlamıyorum.windows mobile kullanıyor biri biri symbian cok fark var ..
    kardesim eger kamera sorun deil diosan hemen al tavsiyem olur saglam ve guzel telefon...

quote:

Orjinalden alıntı: burak_keceli

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: QuikSilver

ya baba simdi sx1 guzel telefon (tabii eskidi biraz) ama sen nasıl bu iki telefonu bir tutarsın ya anlamıyorum.windows mobile kullanıyor biri biri symbian cok fark var ..
    kardesim eger kamera sorun deil diosan hemen al tavsiyem olur saglam ve guzel telefon...

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de alacağım lütfen kullanan biri baksın.Ayrıca batarya süresine baktım da yine de memnun musunuz diye bir sorayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: BOSS_MSC

Ben de alacağım lütfen kullanan biri baksın.Ayrıca batarya süresine baktım da yine de memnun musunuz diye bir sorayım dedim

Alıntıları Göster
    abi şu SX1 cilere hasta olmaya başladım e abi bende de 6600 var aralarında bi tek mono/stereo farkı var yani aynı işletim sistemini kullanıyorlar her b.k aynı afedersin yani ama herifler takmış sx1 sx1 sx1 diye yani olmaz böyle şey

• quote:

abi şu SX1 cilere hasta olmaya başladım e abi bende de 6600 var aralarında bi tek mono/stereo farkı var yani aynı işletim sistemini kullanıyorlar her b.k aynı afedersin yani ama herifler takmış sx1 sx1 sx1 diye yani olmaz böyle şey

Alıntıları Göster
    Kendileri kullanıyor ya o yüzden.

Siemens satıldı kardeşim satıldııı, siz hala Siemens SX1 diye tutturmuşunuz gidiyorsunuz.

Bitirin artık bu SX1 sevdasını, ona alternatif telefon çokkkkkk.

Bende bıkmaya başladım bu SX1 yazısını gördünce.

• quote:

Orijinalden alıntı: aTTra

Kendileri kullanıyor ya o yüzden.

Siemens satıldı kardeşim satıldııı, siz hala Siemens SX1 diye tutturmuşunuz gidiyorsunuz.

Bitirin artık bu SX1 sevdasını, ona alternatif telefon çokkkkkk.

Bende bıkmaya başladım bu SX1 yazısını gördünce.

Alıntıları Göster
    MPX220 güzel telefon al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: *bu**rock

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

NEYİNİ HAKETMİYOR??AYRICA SENİN SX1'İN OLABİLİR AMA ARKADAŞ MPX220 HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYOR

• quote:

quote:

quote:

NEYİNİ HAKETMİYOR??AYRICA SENİN SX1'İN OLABİLİR AMA ARKADAŞ MPX220 HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYOR

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar, konuya biraz daha hassasiyet gösterelim lütfen, bugün bize yardım ederseniz yarın biz size ederiz, dimi ama ve ayrıca insanların fikirleri de tecrübelerle değişebilir. Buraya Her giren bakacak ve ona göre karar verecek

• quote:

evet arkadaşlar, konuya biraz daha hassasiyet gösterelim lütfen, bugün bize yardım ederseniz yarın biz size ederiz, dimi ama ve ayrıca insanların fikirleri de tecrübelerle değişebilir. Buraya Her giren bakacak ve ona göre karar verecek

Alıntıları Göster
    o kdr para vermeye gerek yok, mpx200 en iisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

o kdr para vermeye gerek yok, mpx200 en iisi

Alıntıları Göster
    Alma dostum. Biraz takozumsu bi stili var yani çok kalın bende bugün satım sx1 almayı planlıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_3103414/tm.htm

Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

quote:

quote:

birader...önce küçük harfle yaz........ kardeşim biz kimseye mpx220 almasın demedik...( bende de mpx200 var zaten) .......sadece biraz daha ucuzlasın demek istedik...fiyatı pahalı dedik....herkes fikrini belirtmekte özgür..bu forum kimsenin babasının malı değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harlequinn

quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

quote:

quote:

birader...önce küçük harfle yaz........ kardeşim biz kimseye mpx220 almasın demedik...( bende de mpx200 var zaten) .......sadece biraz daha ucuzlasın demek istedik...fiyatı pahalı dedik....herkes fikrini belirtmekte özgür..bu forum kimsenin babasının malı değil...

Alıntıları Göster
    alma kardeşim...motoralla telefon kesinlikle alınmaz (lütfen nickime bak)...illa windows mobile edition bir alet almayı düsünüyorsan...biraz daha paray kıy dubai vs malı bile olsa I-mate Jam al...Rusyada yaklaşık 3 ay bu telefonu kulllandım ( ordaki fiyatı 6 ay once 610 usd idi)...Windows Mobile cihazlar arasında alınabilecek tek alet...özellikli...şık...küçük..ergonomik...firmware hackingleri en fazla olan ;) cihazlardan biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

alma kardeşim...motoralla telefon kesinlikle alınmaz (lütfen nickime bak)...illa windows mobile edition bir alet almayı düsünüyorsan...biraz daha paray kıy dubai vs malı bile olsa I-mate Jam al...Rusyada yaklaşık 3 ay bu telefonu kulllandım ( ordaki fiyatı 6 ay once 610 usd idi)...Windows Mobile cihazlar arasında alınabilecek tek alet...özellikli...şık...küçük..ergonomik...firmware hackingleri en fazla olan ;) cihazlardan biridir.

Alıntıları Göster
    hocam bence mpx200 al hem ucuz hemde süper inan bende var hayatta başka tel kullanacağımı sanmıyorum he bide alırsın 90 ytlye 3mp kamera oldumu fıstık gibi kameralı tel ....Çek karta at karttan telde aç bilgisayara at fıstık cillop harika fevkilade mükemmel yok böyle bir şey NEYSE ANLADIN ZATEN SEN OLAYI

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

hocam bence mpx200 al hem ucuz hemde süper inan bende var hayatta başka tel kullanacağımı sanmıyorum he bide alırsın 90 ytlye 3mp kamera oldumu fıstık gibi kameralı tel ....Çek karta at karttan telde aç bilgisayara at fıstık cillop harika fevkilade mükemmel yok böyle bir şey NEYSE ANLADIN ZATEN SEN OLAYI

Alıntıları Göster
    mpx220 fiyatını sonuna kadar hakediyor arkadaşta vardı bikaç gün kullandım kesinlikle çok başarılı sadece edge eksik senin için önemli değilse düşünmeden al pişman olmazsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.