Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MPX220 ALAYIM MI, ALMAYAYIM MI? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar adam size ne soruyor siz ne cevap veriyorsunuz. Lütfen konu ile alakalı cevaplar verinde, mesaj kirliliği yaratmayalım.

1- MPx 220 1.2MP kamerası gündüz çekimlerinde gayet başarılı ancak ışığın yetersiz olduğu ortamlarda başarılı değil.

2- Windows Mobile işletim sistemi yüklü olması bence en büyük artısı. Bu sistem kesinlikle Symbian'la karşılaştırılamaz bile

3- Bu telefonu ne kadar kötüleselerde bu telefon smartphone dur.

4- Bilgisayarınızda yapabildiğiniz bir çok işlemi bu telefonda yapabilirsiniz. Word, Excel, Pdf dosyalarını açma

5- Kesinlikle gittiğiniz her ortamda fark edilirsiniz. (Çünkü herkes NOkia'dan başka telefon kullanmadığı için)

6- Bence en büyük eksisi telefon bozulduğunda, arıza yaptığında servisleri bu telefonun tamiri konusunda başarılı değil!!!

7- Şarjı az gidiyor. Nedeni de telefonu devamlı karıştırmak istiyorsun (Ortalama 2 gün)

• www.mpx.gen.tr adresinde çok detaylı bilgiler var istersen biraz bekle yeni mpx çıkacak önce mpx300 dediler modeline ama MPx olacakmış sadece ama beklemiyceksen bence 220 al symbiandan çok daha kaliteli bir işletim sistemi nefretde etsenizde sonuçda microsoft
  • mpx100 çıksın onu al yada bekle mpx100 çıkınca mpx220 nin fiyatı düşer....yani şimdi o paraya o tel alınmaz bence...
  • oyuncak lazımsa AL. Telefon lazımsa ALMAAA !!!

kullanıyorum telefon olarak bi halta yaramıyo !!

ama vakit geçireceksen olabilir
  • Orjinalden alıntı: yucel2yucel

oyuncak lazımsa AL. Telefon lazımsa ALMAAA !!!

kullanıyorum telefon olarak bi halta yaramıyo !!

ama vakit geçireceksen olabilir

• zil sesi kalitesi düşük diyorlar, kullanan arkadaşlar ne dersiniz bu konuda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozzy

Merhabalar,

Esasında almak istiyorum ama konu hakkında tam emin değilim, sizce naapsam bugüne kadar hiç mpx serisi bir telefon kullanmadım veya microsoft smartphone işletim sistemli bir telefonda kullanmadım, kamerası kötüymüş ama o kadarı kadı kızında da olur misali kabul edicem artık , diğer atı ve eksileri nelerdir, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Sen bence kimseyi dinleme arkadasim.. Bu tel parasini sonuna kadar hakeden mukemmel bir urun.. Hatta piyasadaki en iyi kapakli kamerali tel su anda.. Sana tavsiyem bir tel bayine gidip Mpx220 yi eline alip bizzat incelemen.. Ve karari oyle vermen.. Eminim hosuna gidecektir.. Cunku edge, radyo, bas-konus ozellikleri disinda bu telde olmayan ozellik yok gibi.. Kisaca yaziyorum.. 176x220 piksel 65 bin renk TFT ic ekran, 96x64 piksel 4096 renk CSTN dis ekran, quad (dort) bant destegi, sms, mms, email, aninda mesaj, wap 2.0 xhtml/html tarayici, gprs class 8 (4+1), sesle arama, komutlar, ses kayit, handsfree, 40 kanal poli melodi, 22 KHz polifonik hoparlor, mono, imeloy, wav, amr, mp3, aac destegi, motomixer, 1000 kisilik resimli tel rehberi, kisilere ozel melodi ve resim, 44 satir giris, foto editoru, windows mobile 2003 SE turkce isletim sitemi, temalar, 3D oyunlar, java 2.0, internet explorer, msn messenger, outlook, 1.3 mp kamera, gece cekimi, 4x zoom, parlaklik ayari, efektler, flash, 3gp video kayit/oynatma, mpg4, divx, avi, wma, wmv format destegi, video streaming, stereo mp3 calar, bluetooth, kizilotesi, usb, syncML, modem, 64 mb dahili hafiza (32 mb bos)+512 mb a kadar SD kart destegi, T9 turkce, takvim, ajanda, alarm, vs. Daha pek cok ayrinti var bu telde.. Gordugun gibi iyi bir tel kullanicisinin isteyebilecegi tum ozellikler ve fazlasi mevcut bu urunde.. Kamera onemli degilse hic dusunme hemen al derim ben.. Siddetle tavsiye ediyorum..
    NOT: BEN MPX220 HIC KULLANMADIM! Benim tel SX1.. Bilgine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 18 Haziran 2005, 19:07:13 >

• Evet Angelmax çok güzel açıklamış...
    üstelik SX1 kullanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orjinalden alıntı: cozzy

Merhabalar,

Esasında almak istiyorum ama konu hakkında tam emin değilim, sizce naapsam bugüne kadar hiç mpx serisi bir telefon kullanmadım veya microsoft smartphone işletim sistemli bir telefonda kullanmadım, kamerası kötüymüş ama o kadarı kadı kızında da olur misali kabul edicem artık , diğer atı ve eksileri nelerdir, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Sen bence kimseyi dinleme arkadasim.. Bu tel parasini sonuna kadar hakeden mukemmel bir urun.. Hatta piyasadaki en iyi kapakli kamerali tel su anda.. Sana tavsiyem bir tel bayine gidip Mpx220 yi eline alip bizzat incelemen.. Ve karari oyle vermen.. Eminim hosuna gidecektir.. Cunku edge, radyo, bas-konus ozellikleri disinda bu telde olmayan ozellik yok gibi.. Kisaca yaziyorum.. 176x220 piksel 65 bin renk TFT ic ekran, 96x64 piksel 4096 renk CSTN dis ekran, quad (dort) bant destegi, sms, mms, email, aninda mesaj, wap 2.0 xhtml/html tarayici, gprs class 8 (4+1), sesle arama, komutlar, ses kayit, handsfree, 40 kanal poli melodi, 22 KHz polifonik hoparlor, mono, imeloy, wav, amr, mp3, aac destegi, motomixer, 1000 kisilik resimli tel rehberi, kisilere ozel melodi ve resim, 44 satir giris, foto editoru, windows mobile 2003 SE turkce isletim sitemi, temalar, 3D oyunlar, java 2.0, internet explorer, msn messenger, outlook, 1.3 mp kamera, gece cekimi, 4x zoom, parlaklik ayari, efektler, flash, 3gp video kayit/oynatma, mpg4, divx, avi, wma, wmv format destegi, video streaming, stereo mp3 calar, bluetooth, kizilotesi, usb, syncML, modem, 64 mb dahili hafiza (32 mb bos)+512 mb a kadar SD kart destegi, T9 turkce, takvim, ajanda, alarm, vs. Daha pek cok ayrinti var bu telde.. Gordugun gibi iyi bir tel kullanicisinin isteyebilecegi tum ozellikler ve fazlasi mevcut bu urunde.. Kamera onemli degilse hic dusunme hemen al derim ben.. Siddetle tavsiye ediyorum..
    NOT: BEN MPX220 HIC KULLANMADIM! Benim tel SX1.. Bilgine..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.