Şimdi Ara

arkadaslar nokia 5800 veya e71 alacağım. yorumlarınızı alıyım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ddiğim gbi 5800 xpress music ya da nokia e71 alacağım. bn karsılastırdım 5800 daha üst gibi ama :)
    sizin de yorumlarınızı alıyım . özellikle 5800 nie dha ucuz ve özellkli ?
    bir de program desteklemelerini karşılaştırırsanız memnn olurm
    gerçi 5800 işletm sistemi dha ii ama yrumlarınızı bekliorum acil :)

• sanırım e71 pda olduğundan pahalı mail atma vb. işlemler kolaylıkla yapıldığı için pahalı olabilir
    eğer mail le falan çok işin yoksa 5800 al derim
  • e72ye bak bir de
  • Ben de aynen bu tip iki telefon arasında kaldım.HTC mega touch 2 t3333 ile e71 arasında gidip geliyorum ama büyük ihtimalle seçimim e71 olacak.Çünkü telefonu bayağı kullanmayı düşünüyorum ileride notlarla word belgeleri ile işim olabilir bu yönden telefon büyük avantaj sağlayacak ve q klavye olması da cabası.Allah nasip ederse alacaz.Haydi bakalım hayırlısı.
  • Bu iki telefon arasında nasıl kalmayı başardın anlamadım.Tatile çıkıcaksında Şırnağa mı gitsem yoksa Bodruma mı gitsem gibi bir soru olmuş

neyse 5800 dokunmatik bir cihaz , e71 klavyeli cihazlar grubunda.Önce dokunmatik isteyip istemediğine karar ver sen direk fiyatına göre karar verdin sanırım.Dokunmatik istiyosan 5800 alma dokunmatik ekranı kullanışsız , işletim sistemi randımansız ikisi birleşince bir facia çıkıyo ortaya.Bütçen uygunsa direk iphone 3Gs al.Olmadı samsung i7500 falan al.5800 kesinlikle tavsiye etmiyorum.

E71 klavyeli işletim sistemi ransımansız olsada sonuçta symbian bir cihaz tuşlu olduğu için daha sabırlı kullanabilirsin aslında o kadarda kötü değil idare eder işte.

2 telefon arasında e71 tavsiye ederim genel telefonlar arasında iphone 3Gs tavsiye ederim bütçe kısıtlıysa samsung i7500 tavsiye ederim olmadı htcninde güzel telefonları var 500-600e onlara bak.

• ya arkadaşım diğer telefonlardada mail desteği var ..bence bu iki cihazıda seçme..çünki işletim sistemleri çok sorunlu...ben sana söyliyeyim...5800 konusuna bi bak millet ağlıyor orda.bu teli nasıl alık diye..e71 klavyesi beş para etmez tuşlar çok ufak.birden fazla tuşa basma olasılığın çok..artı iki dakka hangi harfin tuşu nerde diye arıyorsun ..arkadaşım sırf bu sebepten dolayı telefonu bankanın ortasında yere yapıştırdı..çok yavaş bir telefon üstelik.symbiyandan kaynaklanan donmalar mecut.mesaj atarken mesela telefon donuyor.ve kapanıyordu.bu yüzden servise gönderdi 2 kere...gene devam etti.aynı sorun..o yüzden her iki telefonuda tavsiye etmiyorumm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollektivist

sanırım e71 pda olduğundan pahalı mail atma vb. işlemler kolaylıkla yapıldığı için pahalı olabilir
    eğer mail le falan çok işin yoksa 5800 al derim

katılıyorum eger öyleyse 5800 al karar senin
  • Daha önce 5800 kullandığım için, buna kesinlikle katılıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: wox

ya arkadaşım diğer telefonlardada mail desteği var ..bence bu iki cihazıda seçme..çünki işletim sistemleri çok sorunlu...ben sana söyliyeyim...5800 konusuna bi bak millet ağlıyor orda.bu teli nasıl alık diye..e71 klavyesi beş para etmez tuşlar çok ufak.birden fazla tuşa basma olasılığın çok..artı iki dakka hangi harfin tuşu nerde diye arıyorsun ..arkadaşım sırf bu sebepten dolayı telefonu bankanın ortasında yere yapıştırdı..çok yavaş bir telefon üstelik.symbiyandan kaynaklanan donmalar mecut.mesaj atarken mesela telefon donuyor.ve kapanıyordu.bu yüzden servise gönderdi 2 kere...gene devam etti.aynı sorun..o yüzden her iki telefonuda tavsiye etmiyorumm...

Ama buna malesef katılamıyorum arkadaşım.
    Belki ilk günlerde hangi tuş nerede diye aranıyorsun ama kısa sürede alışıyorsun ve kullanımı birçok cihaza göre çok kolay. Daha önce E71 de kullandım ve şuan E72 var, bugüne kadar kullandığım en rahat cihazlar bunlar diyebilirim...

quote:

ya arkadaşım diğer telefonlardada mail desteği var ..bence bu iki cihazıda seçme..çünki işletim sistemleri çok sorunlu...ben sana söyliyeyim...5800 konusuna bi bak millet ağlıyor orda.bu teli nasıl alık diye..e71 klavyesi beş para etmez tuşlar çok ufak.birden fazla tuşa basma olasılığın çok..artı iki dakka hangi harfin tuşu nerde diye arıyorsun ..arkadaşım sırf bu sebepten dolayı telefonu bankanın ortasında yere yapıştırdı..çok yavaş bir telefon üstelik.symbiyandan kaynaklanan donmalar mecut.mesaj atarken mesela telefon donuyor.ve kapanıyordu.bu yüzden servise gönderdi 2 kere...gene devam etti.aynı sorun..o yüzden her iki telefonuda tavsiye etmiyorumm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 21 Eylül 2010; 14:11:31 >

• Sony Ericsson aspen dokunmatik ayrıca fiziksel qwerty klavye 550 lira windows mobile işletim sistemi ...
  • kardeş 5800 ın ağlayan kullanıcıları bilinçsizlikten ötürü sızınlanıyor olsa gerek. 5800 al rahat edersin. e71 e göre daha gelişmiş bir altyapısı var. işini fazlasıyla görür.seni tatmin edecektir buna emin olabilirsin...
  • Sorun bilinçsiz kullanıcılardaymış...:)
    Hep aynı yakınma....

quote:

Orijinalden alıntı: real_king

kardeş 5800 ın ağlayan kullanıcıları bilinçsizlikten ötürü sızınlanıyor olsa gerek. 5800 al rahat edersin. e71 e göre daha gelişmiş bir altyapısı var. işini fazlasıyla görür.seni tatmin edecektir buna emin olabilirsin...
  • polemiğe girmek istemiyorum 5800 ın en büyük zayıf yanı bilinçsiz kullanıcıları ve beceriksiz sahipleridir.yada problemi olanların şanssızlığı diyelim... bende 5800 Allah'a şükür daha tık demedi. Çok memnunum.
  • Cevabın sadece aşağıda işaretlediğim bölüm olmadıkça, sorun yaşayan kullanıcıları aşağıladıkça, bence de hiç girme....
    Yoksa açılan konuların birçoğunu okumadığın ortaya çıkar....

quote:

polemiğe girmek istemiyorum 5800 ın en büyük zayıf yanı bilinçsiz kullanıcıları ve beceriksiz sahipleridir.yada problemi olanların şanssızlığı diyelim... bende 5800 Allah'a şükür daha tık demedi. Çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 22 Eylül 2010; 16:12:43 >
  • aradan böyle senin gibi istisnalar çıkıyo işte hem kim demiş kullanıcıları aşağılıyor diye, 5800 ın benim gibi bilinçli ve gayet sakin ne yaptığını bile kullancılarıda mevcut bunu çok iyi biliyorum. herkes şikayetçi değil bu cihazdan.
  • "bilinçsiz kullanıcıları ve beceriksiz sahipleridir" bu yazdığının anlamı nedir peki, sorun yaşayan kullanıcıları övüyormusun bu lafınla....?

Bu cihazdan herkes şikayetçi değil evet herkes de memnun değil.
    Benden sana tavsiye 5800 başlıklarını bir oku lütfen, okumadan karar verme....
  • quote:

kesinlikle katılmıyorum.ilk başta biraz zorluk yaşarsın ama alıştıktan sonra cok rahat msj atabilirsin

• polemik yapmayı bırakalaım herkes işine baksın lütfen. ben 5800 kullanıyorum ve şikayetçi değilim geriri boş.beni bağlamaz.ayrıca her telefonun sorunları vardır ve pişman kullanıclar her markadan çıkar.
  • Benim cihazımda sorun yok, gerisi beni bağlamaz. Bu çok basit bir mantık işte, empatiden uzak ve konuyu da çözmüyor malesef.

quote:

polemik yapmayı bırakalaım herkes işine baksın lütfen. ben 5800 kullanıyorum ve şikayetçi değilim geriri boş.beni bağlamaz.ayrıca her telefonun sorunları vardır ve pişman kullanıclar her markadan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 22 Eylül 2010; 16:37:16 >
  • ben kendi fikrimi söyledim. evet sorun yaşamadım.bu yeni tel alacak insan için hımm demek sorun çıkmıyormuş dedirtebilmektir. bu da bir empatidir.tek yönlüde olsa empati sayılır. ben hiç sorun yaşamadım kardeş. napayım şimdi bende sorun yaşadım diyip yalan mı yazayım millete. çoğunluk ne yazıyor diye bende mi öyle yazayım. farklı görüşlere saygı duyalım. herkes bi markayı sevecek diye bir şey yok evet bu kesin ve doğrudur. ben kimseye sevsin diye yalvarmıyorumda zaten. sadece benim fikrimdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.