Şimdi Ara

arkadaşlar oyunla ilgili ii bilgisi olanlar baksın (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunu1,5yıldır oynuyorum bazı sebepler yüzünden bir haftalığına ankaraya gittim bende oyunun 1yıl öncesinin setupın vardı yüklemeye denedim olmadı 3-4kez denedim sonunda yükledi ama şimdide patchleri yüklemio ama nedenini bilmiom tam yüklüo patchi dolduğu anda (1.yi yüklediği anda) eror verio ve kapanıo baştan açtığında aynı patchden başlıo ve aynı şey oluo bunun sebebi ne olabilir
    not: bu bilgisayar vista

cevaplarınız için teşekkürler ama lütfen çabuk cevap yazın

• oyun vista da çalışıyor en azından ben çalıştırıyorum yeni paketi indirip oyunu kurmayı dene çalışacaktır
  • bu setupı 2-3bilgisayarda yaptım ama bunda oyunu kurdu ama patchleri nedense otomatik yükleme yapmıo acaba manuel yüklesem olurmu?

bide vistada çalıştığının bir kanıtıda heronun sitesine konulan resimlerden bazıları vistadan çekilmiş
  • Takıldığın noktalarda manuel yükle 1 patch sonra dvm et baktın olmuyor şu an ki Launcher'ı alırsın offical siteden rahatça yüklersin...Şimdiden kolay gelsin
  • ama kötü olan o kadar eskiki setupındaki ilk yüklediği patch 101 ve sitedeki download bölümündeki manuel patchler ise patch 140dan başlıo bu nasıl iş anlamadım
    ama 1-2yıl önce indirdim dediğim gibi ama otomotik yüklüo diğer bilgisayarlarda(hepsi xp) zaten setupınıda ilk yükliyedim 5-6kez baştan yüklemeye çalıştım sonuncuda yükledi anca yani illaki oyunun yeni setupınımı indirmek lazım???

bizim internet biraz sakatta arada kesilip gelio o soun oluo işte
  • orda yazmıan eski patchlerin manueli varmı?
  • yoktur herhalde tam bakmadım ama madem netin kopuyor idm,flashget gibi dL yarıda kaldığında kaldığı yerden dvm edebilecek programlar kullan netin kopsadakaldıın yerden dvm edebilirsin..idm : internet download manager
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisi olan varsa yazsın.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Site belli bir zamandan sonra eski patchleri toplayıp yeni ana setup dosyası oluşturuyor. Bu nedenle uzun aradan sonra tekrar yükleyecek olan kişiler yeni setup dosyasını indirmek zorunda.
    daha önce başıma geldiği için biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.