Şimdi Ara

ARKADAŞLAR OYUNU NERDEN İNDİREBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LÜTFEN YARDIM EDRMİSİNİZ BEN BU OYUNU OYNAMAK İSTİOM NERDEN İNDİREBİLİRİM LÜTFEN YARDIM

• arkadasım bu oyunu hangı serverda oynucaksan o nun sıtesınden clıentı ındırceksın... sende o clıent varsa o sıteden gene patchı ındırırsın oyle oynarsın sana oyundan zevk alman ıcın Mu-Türkiyeyi öneririmüzel server çünküwww.mu-turkiye.org ....
  • hemen reklam edion sen beee oyunu sor ogen once sonra serverlarcok zorundan baslama sıklırsın kolay basla turkiyem gibi ezik bir servrda kasmak eneyilik isim hırızı o server gercek turkiyem degil turkiyem die seslenmeyin millet rica ederim Ok incele arkdasim muonline bolumunde bir suru server var acik yada kapali bak dowwlant vardir sitelerde ordan indir cilint ve luner gerekir ikisie dowland var bide pach e main bazen ayri oluo Ok sen bunlara bakma sen kendin sec serveini
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaYaK_Mc

hemen reklam edion sen beee oyunu sor ogen once sonra serverlarcok zorundan baslama sıklırsın kolay basla turkiyem gibi ezik bir servrda kasmak eneyilik isim hırızı o server gercek turkiyem degil turkiyem die seslenmeyin millet rica ederim Ok incele arkdasim muonline bolumunde bir suru server var acik yada kapali bak dowwlant vardir sitelerde ordan indir cilint ve luner gerekir ikisie dowland var bide pach e main bazen ayri oluo Ok sen bunlara bakma sen kendin sec serveini

bi kere zaten o serverin adı mu türkiyem değil !! Mu-Türkiye sora senin gibi kolay (Fun server) larda mı oynasın ondan asıl ne zavk alcan orada ortam bıle olmaz guzel Mu-Türkiye'de ortamda var.. herkes fikirlerini öne sürer ama seninki fikir degil ki bikere daha lafının basında reklam edion fln ne reklamı ya sacma sapan konusma ... ben onu güzel oldugu icin önerdim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostWolf -- 1 Ekim 2006; 10:30:44 >

• dostum asıl orjinel oyun mu global ama sanawww.mumetal-x.net i tavsiye ederim download linkinden client i indir, sonra ID - Pas yolla hemen açılıyor ve oyuna başla.. ( mu global ı hiç sevmezsin benim lvl 80 lik adamım war dı bıraktım )

• yeni başlıcaksan fun serverlara başlamanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.