Şimdi Ara

arkadaşlar şu yabancı şarkının ismini bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar doğru yazdımmı bilmiyorum ama şarkının ismi co co jambo eğer doğru değil ise bana sanatçının ismi ile şarkının ismini düzgün yazarmısınız veya pm ile yükleme linkini atarmısınız?teşekkürler

• Mr.President - Coco Jambo

en az on yıllık
  • evet çok güzel bi şarkı gerçekten.. hala dinlerim ben..

Tıkla İndir Kardeş.. Sağ tuş hedefi Farklı Kaydet yap
  • link için çok sağol kardeş teşekkürler kaç yıldır bu şarkıyı aramıştım ama hep hüsrana uğradım tekrar sağol...
  • bu şarkı çok güzel bende var süper bişe
  • turtles2 altında yazanlar hiç hoşuma gitmedi...denizlilere ndn laf attıgını anlamadım
  • Uzun zamandır dinlemiyordum hatırladıgım iyi oldu.

Güzel parçadır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu şarkıyı bilen var mı?
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bayağı eskidi cocukken radyoda cıkacak diye akşama kadar beklerdim.:=)))
  • ARKADAŞLAR STİNG'İN Bİ ZENCİYLE BERABER SÖYLEDİĞİ ŞARKI VARDI HANİ 2 SENE EVVELMİ NE SÜREKLİ TV LERDE KLİBİ ÇIKIYODU.. O ŞARKININ ADI NEYDİ BİLEN VAR MI?? HANİ KIZLAR FALAN VARDI KLİPTE BİLARDO MİLARDO OYNUYOLARDI
  • bende bir bakam nasıl bir şeymiş???
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoHnCAREVV1903

ARKADAŞLAR STİNG'İN Bİ ZENCİYLE BERABER SÖYLEDİĞİ ŞARKI VARDI HANİ 2 SENE EVVELMİ NE SÜREKLİ TV LERDE KLİBİ ÇIKIYODU.. O ŞARKININ ADI NEYDİ BİLEN VAR MI?? HANİ KIZLAR FALAN VARDI KLİPTE BİLARDO MİLARDO OYNUYOLARDI

craig david... rise and fall
  • quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

quote:

Orjinalden alıntı: JoHnCAREVV1903

ARKADAŞLAR STİNG'İN Bİ ZENCİYLE BERABER SÖYLEDİĞİ ŞARKI VARDI HANİ 2 SENE EVVELMİ NE SÜREKLİ TV LERDE KLİBİ ÇIKIYODU.. O ŞARKININ ADI NEYDİ BİLEN VAR MI?? HANİ KIZLAR FALAN VARDI KLİPTE BİLARDO MİLARDO OYNUYOLARDI

craig david... rise and fall

tşkrler buldum sayende

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.