Şimdi Ara

ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM,ÇOK ACİLLL,LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an kullandığım telefonum 6630.yeni bir telefon almayı düşünüyorum.aklımda n73 me vardı,çünkü foto kalitesi+mp3 kalitesi+özellikleri çok hoşuma gitmişti,tek hoşuma gitmeyen yönü tasarımıydı.yalnız bugün şöyle bir gelişme oldu.çok temiz az kullanılmış full aksesuarlı bir 8800 denk geldi(tanıdıktan).8800' ın fiyatı 750 ytl.n73 me ise 6630+780ytl.n73 süper bir cihaz ama tasarımı hoşuma gitmiyor.8800 ise özelliksiz fakat süper görünüşlü bir cihaz.aklımdan şöyle bir şey geçti;8800' ı şimdilik alayım,tatmin olmazsan yine maddi yönden zarar etmeden satıp üstüne para koyarak n73me alırım dedim.sizce bu mantık doğrumu.8800 ı aldıktan sonra full aksesuarlarıyla 750 ytl'ye satabilir miyim???ne yapayım arkadaşlar,hemen bi karar vermem lazım ve sizin söyleyecekleriniz benim için çok önemli,cvplarınızı bekliyorum ve şimdiden hepinize teşekkür ediyorum...

• alacağın 8800 dediğin gibi temizse ve özellikle garantili bir telefonsa 700-750 civarında rahat rahat satılır...yani zarar etmezsin ve üstüne 8800 gibi karizmatik bir cihazı kullanmış olursun
  • 8800 sadece şekli için alınır bunun dışında ne bataryası, ne ekran kalitesi ne de diğer özellikleriyle N73 ME'nin yanından dahi geçemez

Tavsiyem N73 ME almandır
  • n73=6630+780 ytl mi?
    biraz yüksek sanki
    ama yüksek dahi olsa 8800ın özellikleri n73ün yanında sıfır kalır
  • arkadaşlar başka cvp yokmu!!!bugünbir karar vermem lazım............
  • 8800 almadan daha satmayı düşünüyorsun. baştan böyle düşündüğün bir telefonu alman bence saçma olur. 8800'ı da ikinci el satma değerin o telefonun ne kadar ve ne temizlikte kullanıldığına bağilı bence, direkt şu para eder demek garip olur bence.
  • gittim n73 me aldım.iyikide almışım süper bir cihaz bu,tavsiyeler için sağolun arkadaşlar:Dherkese tavsiye ederim bu cihazı,süperrrrrrrrrrrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun dostum 8800'ı napıcaksın özellik yok ve şarjı çok kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.