arkadaşlar şu an kullandığım telefonum 6630.yeni bir telefon almayı düşünüyorum.aklımda n73 me vardı,çünkü foto kalitesi+mp3 kalitesi+özellikleri çok hoşuma gitmişti,tek hoşuma gitmeyen yönü tasarımıydı.yalnız bugün şöyle bir gelişme oldu.çok temiz az kullanılmış full aksesuarlı bir 8800 denk geldi(tanıdıktan).8800' ın fiyatı 750 ytl.n73 me ise 6630+780ytl.n73 süper bir cihaz ama tasarımı hoşuma gitmiyor.8800 ise özelliksiz fakat süper görünüşlü bir cihaz.aklımdan şöyle bir şey geçti;8800' ı şimdilik alayım,tatmin olmazsan yine maddi yönden zarar etmeden satıp üstüne para koyarak n73me alırım dedim.sizce bu mantık doğrumu.8800 ı aldıktan sonra full aksesuarlarıyla 750 ytl'ye satabilir miyim???ne yapayım arkadaşlar,hemen bi karar vermem lazım ve sizin söyleyecekleriniz benim için çok önemli,cvplarınızı bekliyorum ve şimdiden hepinize teşekkür ediyorum...
alacağın 8800 dediğin gibi temizse ve özellikle garantili bir telefonsa 700-750 civarında rahat rahat satılır...yani zarar etmezsin ve üstüne 8800 gibi karizmatik bir cihazı kullanmış olursun
8800 sadece şekli için alınır bunun dışında ne bataryası, ne ekran kalitesi ne de diğer özellikleriyle N73 ME'nin yanından dahi geçemez
Tavsiyem N73 ME almandır
n73=6630+780 ytl mi? biraz yüksek sanki ama yüksek dahi olsa 8800ın özellikleri n73ün yanında sıfır kalır
arkadaşlar başka cvp yokmu!!!bugünbir karar vermem lazım............
8800 almadan daha satmayı düşünüyorsun. baştan böyle düşündüğün bir telefonu alman bence saçma olur. 8800'ı da ikinci el satma değerin o telefonun ne kadar ve ne temizlikte kullanıldığına bağilı bence, direkt şu para eder demek garip olur bence.
gittim n73 me aldım.iyikide almışım süper bir cihaz bu,tavsiyeler için sağolun arkadaşlar:Dherkese tavsiye ederim bu cihazı,süperrrrrrrrrrrrr