Şimdi Ara

Arkadaşlar TT den Vodafone geçmek istiyoeum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senelerdir tt kullanıyorum . Adamlar kaktirma derdinde. Vodafone a geçmek istiyorum. Faturalı TT yım. En avantajlı Vodafone hangisidir. Ne önerirsiniz. Bir de YouTube paketi varmış sınırsız. Benim için en önemlisi interneti ve YouTube paketi. Sms ve dakka önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi görüşümü söyleyeyim. TT den Vodafone geçiş bence akıl kârı değil. Nedeni ise çekim ve hız sorunları.
  • vodafone yerine turkcelle geç

neden dersen bu videoyu izle
    tatavlenonyoutube
    vodofon mondofon demek
    https://www.youtube.com/watch?v=7QZdgCPIxAY

• Gec gitsin 7gb 27tl alirsiniz. Faturasiz begenmessen cikarsin. Olmadi turkcell denersin. birde freeezone tanimlat 20tlye sinirsiz youtube atarsin üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 11 Aralık 2019; 17:3:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Gec gitsin 7gb 27tl alirsiniz. Faturasiz begenmessen cikarsin. Olmadi turkcell denersin. birde freeezone tanimlat 20tlye sinirsiz youtube atarsin üstüne
    Hocam 7gb 27 TL nasıl ? Yani mevcut tarife dışında 7gb 27 TL ekstra mı ? Beni cezbeden sınırsız youtube.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Gec gitsin 7gb 27tl alirsiniz. Faturasiz begenmessen cikarsin. Olmadi turkcell denersin. birde freeezone tanimlat 20tlye sinirsiz youtube atarsin üstüne
    7gb 27 TL çok iyi ama o tarifeyi bulamadım ben. Üstüne 20 TL'ye YouTube ise tam istediğim şey. Toplam 47 TL ye sınırsız youtube kullanabilecekmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen taahhütü biten hattım için TT arıyor 15GB 75 lira teklif ediyor, sövermisin sayarmısın. Kendini Turkcell sandı herhalde

Vergilerle beraber 25GB 33 TL 15GB 13 TL veriyorum, bundan fazla para verip kazıklanmaya niyetim yok, indirimli vermiyorsa çokta fifi yani, TT'a vereceğim o parayı Turkcell'e veririm, en azından adam gibi hizmet veriyor

Her müşteriye farklı bir fiyat veriyor, bu huyundan nefret ediyorum. Bu bariz müşteriyi enayi yerine koymaktır. Herkese ayni fiyatı ver kaliteyi bozma ne olur yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Aralık 2019; 16:42:28 >

• tt faturalı hatti vodafone fautrasiz taşıdım yinelenen 7 gb 20 gb 3 ay beleş

• Ustte linki attim.hofam bayilerde firil firil reklami var zaten hemen gidin ona gecirirler.
    Birde kuzeninizin kardesiniz vs varsa 26yas altinda onun tcyi verin tasimada freezone olsun ustune youtube sinirsiz alirsiniz.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bazilarinin 7aylik faturasi size önerilmiş resmen.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Yer mi anadolu çocuğu

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    75TL mi o paraya yeni operator kurar ucretsiz iletişim kurarsin. Ayrica turkcellde 19gb 59 TL 😂

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyip kapattım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

tt faturalı hatti vodafone fautrasiz taşıdım yinelenen 7 gb 20 gb 3 ay beleş
    Benim taahhutum 3 Mart 2020 de bitecek. Mecbur o zamana kadar bekleyecem. Sen ne kadara yaptırdın o kampanyayı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.