ula bu soruya verilen cevapları toplasan burdan köye yol olur. Logitech X530 creative 5200 ü ezer hemde öyle bi ezerki silindirde öyle ezemez. eski konularda çok geçer. ayrıntılı bilgi için araştır biraz
araştırdım gerçekten öyleymiş teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: bizim
araştırdım gerçekten öyleymiş teşekkürler
keşke sormadan önce araştırsaydın
soran kişinin ciddi olmadığı besbelli. tahminimce oğuzhan bizim filan aynı kişi ve oda 13 yaşında canı çok sıkılan bir çocuk. dalga geçmek için foruma giriyor. hatta konu başlığını açıyor sonra soru bile sormuyor ve sadece bu işareti yapıyor. galiba premier seti var bu çocuğun.
quote:
Orjinalden alıntı: tibi
soran kişinin ciddi olmadığı besbelli. tahminimce oğuzhan bizim filan aynı kişi ve oda 13 yaşında canı çok sıkılan bir çocuk. dalga geçmek için foruma giriyor. hatta konu başlığını açıyor sonra soru bile sormuyor ve sadece bu işareti yapıyor. galiba premier seti var bu çocuğun.
beynimi okuyosun.
quote:
Bende aynı şeyleri düşündüm
ben çok ciddiyim canımın falan sıkıldığı yok bu arda premiyeri herhalde siz kullanıyorsunuz ilkdefa öyle bi marka duydum heralde gazıktır oğuzhan kimdir ben 6600kullanıyorum ikinci bi ses sistemi olarak abime almak istemim sizin patlak premiyerin resmini bana gönderirmisin
creatıve nekadar uzakdurusan iyidir en iyisi logitek derim
kaç keren soruldu bu sorular kardeşim dalgamı geçiyorsun bin defa dendi tabiki x-530
DALGA GEÇİYORSUN HADİ NEYSE TABİKİ X530
Logitech X-530 + Audgy2 ZS
pardonyaa en iyisi premierdi Premier + muhahaa :))
X-530 kesınlıkle al
ne creative der1m ne de baska bir marka phl1ps mms 460 d1ye 5+1 ald1m ve de oldukca saglam ses kal1tes1 var .. en son ses de b1le bas da patlama dereces1 cok az.... b1r dusun ;)
tibi kardeş haklısın
quote:
quote:
tibi dostum sana katılıyorum
saygılar......
quote:
Orjinalden alıntı: bozzo
creatıve nekadar uzakdurusan iyidir en iyisi logitek derim
yukarıda bahsi geçen ürünler için dediğin doğru olabilir ama genelleme yapmak yanlış olur.
bence alacaksan kesinlikle x-530 al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme