Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?Yeni kasa toplamak için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, düne kadar kasa toplamayı düşünmüyordum,çünkü CRT monitör kullanıyordum,yeni kasayıda bu monitörlü kullanmak istemiyordum,LCD-LED monitörle beraber kasa abartı fiyat tutuyordu, bir arkadaşım doğum günü hediyesi olarak LG E2360 LED monitör alınca,yeni bir kasa toplamaya karar verdim, hep AMD kullandım şimdiye kadar,bu sefer İntel + Nvidia kullanmak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
    Ayrıca eski kasamı satabilirmiyim sizce,satarsam ne kadar eder,yada aldığım yerle takas usulü yapsam dahamı makul olur?Fikirlerinizi bekliyorum.
    Eski kasam;

ASUS Vento A9 kasa
    AMD X2 4200+ işlemci
    ASUS M2N anakart
    Palit 9800 GT 1GB ekran kartı
    570 GB HDD
    4 x 1 GB DDR2 667 Mhz Ram
    LG DVD-ROM combo
    Kart okuyucu
    Floppy
    Creative Audigy Ses Kartı
    Samsung 19 inch Syncmaster 997MB monitör

• bütçeniz ne kadar ona göre tavsiyede bulunalım
  • Kasamı sattığım fiyatada bağlı tabiki bütçem ama kasadan gelen parayla beraber, sanırım 1000 TL'ye çıkabilirim.
  • Vatanda %25 indirim vardi bu aralar devam ediyosa 1200 e canavar gibi bir kasa toplayabilirsin. Canavar istemessen. 800 e falan harika bi kasa toplayabilirsin.
  • Vatan'daki indirim sadece World Card için geçerli :S Bende Clubfinans var maalesef. Kasamı satabilsem peşinde alabilirim aslında ama ölücülerden korkuyorum :D
  • amd mi intelmi diyorsunuz peki ben intel öneririm ama illa amd derseniz oda olur tabi
  • Anakart Asus p5g41t-m lx
    İşlemci:core2 extereme
    Ram : ddr3 1333 4 gb
    Tavsiyelerim Ekran kartı 9800 gt
  • intel istiyorum bu sefer, tabi kasamı toplamak için elimdekini satmam şart, tahmini fiyat nedir kasamı satabileceğim?fikri olan varmı
  • bu saatten sonra 775 pin sisteme yatırım yapılmaz ,
  • Tmmda kasanin icindeki herseyi satman sart degilki harddisk, dvd-rom falan dursun. Sen ram islemci ekran karti anakartini sat yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Tmmda kasanin icindeki herseyi satman sart degilki harddisk, dvd-rom falan dursun. Sen ram islemci ekran karti anakartini sat yeter.

Peki onları kaça satabilirim,ayrıca kasayı satmam lazım,çünkü 350 yada 400 watt bendeki kasa :S
  • kasanın dışını satmak zorunda değilsin psunu satarsın amd nin en büyük sorunu satarken para etmiyo nete ikinci el ilan koy parça parça sat daha iyi fiyata gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

kasanın dışını satmak zorunda değilsin psunu satarsın amd nin en büyük sorunu satarken para etmiyo nete ikinci el ilan koy parça parça sat daha iyi fiyata gider

Koycam zaten de :D Fiyat olarak ne yazayım onu bilmiyorum :D:D
  • ramlar anakart işlemci için 200 lira eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devildo

quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

kasanın dışını satmak zorunda değilsin psunu satarsın amd nin en büyük sorunu satarken para etmiyo nete ikinci el ilan koy parça parça sat daha iyi fiyata gider

Koycam zaten de :D Fiyat olarak ne yazayım onu bilmiyorum :D:D

Bak piyasa fiyatina parcalarin yarisina sat almazlrsa indirirsin fiyati.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.