Şimdi Ara

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, babam işsiz kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam ve bir kaç arkadaşı işte çıkarıldılar,

işte ekonomik kriz, zam yok, para yok,gibi binbir dalavere ile tazminatlarını bile vermeden patronları kapının önüne koydu,

şimdi babamda ulan dedi 30 senedir çalışıyorumda ne oldu birazda ben beni ya batırırım yada çıkarım diyerek 3 ortak matbaa açtılar ama iş miş yok aradık gezdik yok, varsada ancak günü kurtarıyor fason iş basıyorlar 3 kuruşa,

şimdi çok uygun fiyata iş basıyoruz eger bize iş verecek yakınınız veya sizler varsanız bizde 3 aileye bakmaya çalışacagız,inanın herkesden dahada ucuza işlerinizi yaparız isteyene telimizi veririm izmirdeyiz,ben bu sene üniversiteye hazırlanıyorum lise son valla battık ,

weger izmirde tanıdıklarınızın bir iki işini bize yönledirseniz çok ama çok sevindireceksiniz bu işsiz parasız kalan 3 aileyi,

saglıcakla kalın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeslimen -- 31 Aralık 2009; 10:41:29 >

• Vallahi arkadaşlar helal hiç kimse bu konuya tek mesaj atmamış, iş geyik olunca süperde bir destek olunca her halde salla oluyor.
  • Öncelikle Allah kolaylık versin. İş verecek bir tanıdığım yok ama tazminatı ödemek zorunda iş yeri sahibi.. Dava açmayı denediniz mi ?
  • işler çok karışık, önce patron herşeyini tefecilere kaptırmış ve borcunu ödeyemeyince bir başkası iş yerine el kokuyor ve eski patron burada çalışan durumuna düşüyor adamın kendine bakacak parası yok, yeni işverende önceleri tamam o tazminatları ben ödeyecegim desede arada dönen bir sürü dalavereler yüzünden ödenmedi, işin özü işsiz güçsüz parasız kaldık birde macerata girelim dedik.
  • Allah yardımcınız olsun.

Başlığı konuyla alakalı olarak degistirirsen konu daha fazla ilgi çeker. Ben konuya girmeden önce yılbaşında napayım nasıl egleneyim tarzı bişey çıkacak sandım sahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Allah yardımcınız olsun.

Başlığı konuyla alakalı olarak degistirirsen konu daha fazla ilgi çeker. Ben konuya girmeden önce yılbaşında napayım nasıl egleneyim tarzı bişey çıkacak sandım sahsen

degiştirdim, sağol
  • izmirde hiç tanıdığım yok olsa yardımcı olmaya calışırdım.Allah hayırlı iş versin
  • uygun matbaa işleri için bize danışın arkadaşlar, okumam lazım.
  • Allah Yardımcınız Olsun Arkadaşım ...
  • Eğer yeni açtıysanız zaman ve sabır lazım. Böyle işlere elinde biraz maddiyat olmadan girmemek lazım başlarda kendini geçindircek kadar
  • Allah Yardımcınız Olsun
  • 1 hafta oldu açalıda, daha tık yok, eski iş yeride paralarımızı vermeyince ortada kaldık, yeni yılı falan düşünen yok ben bakıyorum yarın ne yiyecegiz, bir iki iş gelse, artık 3-5 gün sonra belki işler açılır,
    kenarda para yok, az vardı o para ilede burayı açtık yarısı borçla, yer kirası,vergisi bakalım artık bu düzende işçilik bitmiş.
  • Allah Yardımcınız Olsun...
  • Allah yardımcınız olsun elimizden bişey gelse keşke
  • Bir kapı kapanır, bin kapı açılır. Daha yeni. Açılır işler. Allah yardımcınız olsun.
  • bekliyorz artık, şimdi birde 3 gün tatil girdi araya,
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.