Bildirim
arkadaşlarla tatil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: armada16
beyler bu sene lise sona geçiyorum seneye sınavı atlatınca 3 arkadaş erdeğe gidelim diyoruz yanımıza ne kadar para almamızı önerirsiniz ayrıca yemek falan nasıl hallederiz deneyimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi ?? :)
Erdege cok kez gittim orda yemekli yerler var kac gun gidiceksiniz ve ucuza bir yer biliyorum ama adini suan hatirlayamadim hatirlayinca yazarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Roc.
quote:
Orijinalden alıntı: armada16
beyler bu sene lise sona geçiyorum seneye sınavı atlatınca 3 arkadaş erdeğe gidelim diyoruz yanımıza ne kadar para almamızı önerirsiniz ayrıca yemek falan nasıl hallederiz deneyimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi ?? :)
Erdege cok kez gittim orda yemekli yerler var kac gun gidiceksiniz ve ucuza bir yer biliyorum ama adini suan hatirlayamadim hatirlayinca yazarim
1 hafta 10 gün ne kadar eserse kafamıza işte -
erkeğe gidiyoruz diye okudum -
3 arkadaş kız mı erkek mi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Küçük Herifler
3 arkadaş kız mı erkek mi
Erkek erkeğe ya kız olsa buradan öneri istemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X