ARKADAŞLIK SİTELERİ ben dün arkadaşın evine gittim vede internette mesajlar gelmiş tanışma msj ları falan.. bayağı siteye üye olmuş ama ben siteleri göremedim,işede yarıyormuş.. buraya siteleri yazsak sorun olmazsa eğer neler var
siberalem.com herhalde ama sn gene dene diğer uzantılırı
www.arkadas.com
eskiden çok takılırdım ama artık paralı oldu.
www.oramiellemeburamielle.com
çete giriyorum kızlarla tanışma olmuyor,kimse pek konuşmuyor yada erkek çıkıyor.. 2 yıl önce kızla çette tanıştım hala arkadaşız vede görüşüyorum..kanka oldum ama beğenmıyorum.. yenıden bırıyle tanısıp takılmam lazım yaş gecmedende evlenmek lazım..ama ıyısını bulursam.. onun ıcın bakmak falan lazım..eskısı gıbı cevrede yok evde oturuyoz.. bu amacla aradım..
Yonja en iyisi
bu siteler bir işe yaramıyor en başta ücretsiz üyelik diyorlar..üye oluyorum bir kız buluyorum ve tam msj atcam..msj atmak için golg üyelik olun diyor en az 50 ytl.. hepsinde aynı..en başta ücretsiz üyelik diyorlar...ama sonra msj da üye ol yazıyor..sadece çiçek resmi gönderiyorum..konuşmak da imkansız.. bu nasıl bir şey ya..sahtekarlıktan başka şey değil..
japon kızlara hayranlık duyanlar warsa japanese-friends.jref.com sitesini öneririm awrupadan da birçok insan barındırıyor ama agırlık olarak asyalı kızlar war Tabi site ingilizce
Türkiye' deki arakaşlık sitelerinden ekmek çıkmaz. Milyon tane erkek var. Hepside yalama biz yalamalıktan kurtulamadığımız sürece, kızların gözünde köpek olarak görülmektende kurtulamayacağız.
İstanbul.net sakın para kaptırmayın kızların %99 u sahtedir. daha birçok site var kalbimde.com vs. onlar bariz zaten....
Sonuç nette güzel bi kıza tam 1000 tane erkek salça oluyor senin bu 1000 nin içindeki şansın nedir onu düşün ona göre davran....
Ama diyen varsaki ben şöyle şöyle bi site biliyorum orda kız üyeler daha fazla onu bilemem. Sanmam zaten toplumumuz tutucu, kim kızkardeşinin böyle bi siteye üye olmasına razı gelirki....
quote:
Orjinalden alıntı: minimalist
Türkiye' deki arakaşlık sitelerinden ekmek çıkmaz. Milyon tane erkek var. Hepside yalama biz yalamalıktan kurtulamadığımız sürece, kızların gözünde köpek olarak görülmektende kurtulamayacağız.
İstanbul.net sakın para kaptırmayın kızların %99 u sahtedir. daha birçok site var kalbimde.com vs. onlar bariz zaten....
Sonuç nette güzel bi kıza tam 1000 tane erkek salça oluyor senin bu 1000 nin içindeki şansın nedir onu düşün ona göre davran....
Ama diyen varsaki ben şöyle şöyle bi site biliyorum orda kız üyeler daha fazla onu bilemem. Sanmam zaten toplumumuz tutucu, kim kızkardeşinin böyle bi siteye üye olmasına razı gelirki....
İstanbul.net ve kalbimde.com hakkında çok haklısın. Geçen hafta kalbimde.coma üyeliğimi silsinler diye küfür dolu mesaj attım.Gold üye olduğunuzda bir tane bile mesaj gelmiyor bayanlardan ama üyeliğiniz biter bitmez hergün mesaj gelmeye başlıyor.Yok msn ini yaz tanışalım yok neden cevap yazmıyon falan.Hepsini site sahibi yapıyor.Kendileri mesaj atıyorlarki üye olasın. Sonunda bastım küfürü ve silin hesabımı dedim.Çoğu site sahtekar yani dikkat edin.